Zsombor írta:Azért nem semmi ez a szelektív olvasás amit itt nyomatnak páran. Valaki elmegy innen(aztán hányszor leírta már ezt, és mindig visszatért), valaki meg csak röhög azon, hogy azt írtam mákkal nyertük a BL döntőt.
Leírom még egyszer, mert ezt a részt úgy néz ki a többség inkább nem olvasta: megérdemelten nyertük a BL döntőt, de kétségtelen, hogy egy jó nagy adag malaccal. Ahogy az volt 2013-ban Robben győztes gólja, Iniesta lövése még anno a Chelsea ellen. Megérdemelten húzta be az a 2 csapat? Igen. Szerencsével? Igen.
Ezzel ki is szállok ebből, de hogy itt néhányan miért érzik azt degradálónak azt az állítást, hogy a kedvenc csapatu(n)k szerencsével nyerte a BL-t, azt nem értem. Mindegyik győztesnek volt mákja, ilyen-olyan okokból. Ha ezt nem tudjátok feldolgozni, azt nagyon sajnálom.
Nem, ez nem félreolvasás.
Csak szerintem az nem mák, ha te vagy az egész meccsen a jobb és a végére sikerül csak behúznod.
Az lett volna a mák, ha az ATMA nyeri meg a végén.
Vagy pl a mostani, hogy a 32 kapura lövésünk ellenére 2-2 lett.
Na ezek mákok... Az nem, hogy te vagy a jobb 90 percen keresztül és a végére csak összejön az a szájbak@rt gól.....
De kinél mit takar a szerencse... nálam ezt

Barca féle meccset meg ne keverjük ezzel mert az eléggé kemény volt... Több tizit vettek el a CFC-től, ha jól emlékszem.