Haver te beteg vagyMatt009 írta: CR meg semmi extra, csak visszatalált az átlagos formájához. Az őszi előkészítő, csapatjátékos CR csak egy pozitív kiugrás volt, a mai a valódi Cé. Bűnszar, de kefél 2 gólt. A 2 gólért megéri játszatni.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 18., vasárnap 14:02
Haver te beteg vagyMatt009 írta: CR meg semmi extra, csak visszatalált az átlagos formájához. Az őszi előkészítő, csapatjátékos CR csak egy pozitív kiugrás volt, a mai a valódi Cé. Bűnszar, de kefél 2 gólt. A 2 gólért megéri játszatni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 18., vasárnap 14:01
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 18., vasárnap 14:01
Ezt már én is írni akartam, meccsek óta a legjobbunk, nagyon feljavult erre a szezonra, az utóbbi évek gyengélkedései után.Matt009 írta: Még Marcelot emelném ki, hetek óta ő a legjobbunk. Bárcsak a többiek is felnőnének hozzá.
Ez viszont no comment.Matt009 írta:CR meg semmi extra, csak visszatalált az átlagos formájához. Az őszi előkészítő, csapatjátékos CR csak egy pozitív kiugrás volt, a mai a valódi Cé. Bűnszar, de kefél 2 gólt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 18., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 18., vasárnap 13:59
Hát főleg Benzema érdeme a győzelem. James sokat rohangált az igaz, de elég felemásan jöttek be a megmozdulásai. A két gólpassz azonban magáért beszél. Statban jó lesz a gyerek, a szezon végére, kár, hogy az összkép nem olyan fényes, mint a statja.Kerlon írta:Igaz, hogy csak a második felest láttam, de Jamesnak és Benzemának ma sokat köszönhetünk. Meg C-nek is, de ő amúgy ótvar szar volt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 18., vasárnap 13:59
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. január 18., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 18., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 18., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 17., szombat 15:54
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 17., szombat 15:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 17., szombat 13:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 17., szombat 13:01
Két vagy három méterre volt a kaputól, ezt kár szépíteni.zerző: morientes Dátum: 2015.01.17. 12:21
Benzemás résszel most nem értek egyet. Ha jól emlékszem annál a szitunál esés közben lőtt. Azon kívül benne volt a játékban, hajtott, nem egy unott Benzt láttam tegnap.
Adom.
Ezzel nincs is gond, de akkor is kell a gól. November vége óta nem rúgott gólt a bajnokságban.de nem játszott indiszponáltan,abszolut.Az a helyzetfelismerés,mint pl mikor a lepattanót egyből ráverte kapura,kapcsiból,a levegőből,teszi őt oda,ahova...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 17., szombat 12:32
Én is Benzema párti vagyok. De gyenge volt. Annyira azért nem volt esés közben, hogy egy ilyen játékos ne lőhesse be.morientes írta:eléggé magára volt hagyatva,de nem játszott indiszponáltan,abszolut.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 17., szombat 12:21
Adom.Nem hibáztatom a franciát,eléggé magára volt hagyatva,de nem játszott indiszponáltan,abszolut.Az a helyzetfelismerés,mint pl mikor a lepattanót egyből ráverte kapura,kapcsiból,a levegőből,teszi őt oda,ahova...Benzemás résszel most nem értek egyet. Ha jól emlékszem annál a szitunál esés közben lőtt. Azon kívül benne volt a játékban, hajtott, nem egy unott Benzt láttam tegnap.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 16., péntek 22:22
Hibázhat, de ami tény az tény. Csinált egy felesleges 11-est, utána lemaradt az emberéről. Most meg bevállalt egy felesleges keresztlabdát és nagyon szarul kivitelezte. Azt hittem, ha valaki hibázik, vagy gyengén teljesít azt elismered.R.M.C.F írta:Bergo írta:A továbbjutás sajna Ramos-on ment el!
Nem ártana pihentetni kicsit
Az avatarodon lévőn nem mehetett el,mivel nem is játszott,csak azon mehet el aki játszik. Néha azt érzem attól hogy valaki a realban játszik,nem is hibázhat....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 16., péntek 22:10
Bergo írta:A továbbjutás sajna Ramos-on ment el!
Nem ártana pihentetni kicsit
HozzászólásSzerző: Bergo » 2015. január 16., péntek 14:21
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. január 16., péntek 14:04
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 16., péntek 14:01
Tudom, csak az a gáz, hogy megint idegenben játszunk majd ellenük...otthon meg mindig az életüket adják...nem beszélve arról, hogy Simeone megint vért fog itatni velük, meg rommá fanatizálja őket is meg a nézőiket is... + szerintem már mi is elkezdtünk parázni tőlük...ők meg érzik a vérszagot...mondjuk nekem jó lenne az X-is a bajnoki meccsen, csak kerüljük el a vereséget...Realista24 írta: Hogyne tudnánk? Tegnap is megvertük őket, igaz magunkat is.
Mind a két meccset uraltuk, ha lehet így mondani, ha a védelem képben lesz, akkor nem félek a bajnokitól.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem