Jó lesz ez az afrika kupa megint.

Érdekes egy ország lehet ez az Egyenlítői Guinea, nem hiába figyelt fel rájuk idősebb Knézy anno Sydneyben.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 17., szombat 9:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 17., szombat 1:36
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 10., szombat 18:48
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. január 4., vasárnap 16:42
én amikor láttam a blben játszani, akkor kifejezetten jó volt. meg amúgyis gyorsan alapkezdővé vált, nem teljesíthet olyan rosszul azért.Géci írta:Néztem pár Portó meccset amùgy, és nem valami jó az emberünk. Már csináltak róla ilyen troll videót is a balfaszkodásairól...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 4., vasárnap 16:19
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 4., vasárnap 11:26
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. január 3., szombat 20:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 27., szombat 21:09
Mit számít, hogy kinek milyen a felépítése?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 17., szerda 20:09
Volt az a pénz...de ilyen a profi foci,nem ő volt az első,sem az utolsó,aki nem gondolta át,miket beszél.Maradonanak is voltak olyan beszólásai,hogy ha a kutya megette volna,azonnal beledöglik...Ez mindig eszembe jut rola: „A Chelsea? Kösz nem, inkább árulnék földimogyorót a szülővárosomban, minthogy abban a szánalmas csapatban focizzak” :lol: :lol:
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 17., szerda 18:21
Ez mindig eszembe jut rola: „A Chelsea? Kösz nem, inkább árulnék földimogyorót a szülővárosomban, minthogy abban a szánalmas csapatban focizzak”morientes írta:100 000 ember előtt gyalázta a Real Madridot...felejthetetlen alakítás vol,szerencsére volt egy Puyol(De amúgy Eto'o sem volt semmivel rosszabb mint Henry, pedig aztán a kamerunit is utálom mint a másnaposságot. :lol:),aki időben kikapta a kezéből a mikrofont...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. december 17., szerda 18:21
én pont ibrát emelném ki.benzema és suarez mellett ibra említhető még az elődökhöz méltónak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 17., szerda 18:14
100 000 ember előtt gyalázta a Real Madridot...felejthetetlen alakítás vol,szerencsére volt egy Puyol(De amúgy Eto'o sem volt semmivel rosszabb mint Henry, pedig aztán a kamerunit is utálom mint a másnaposságot. :lol:
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. december 17., szerda 17:44
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. december 17., szerda 17:37
Hát..Szerintem sokkal labdaügyesebb volt, mint Raúl,
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 17., szerda 17:17
Sokkal...hogy ilyenkor nincs falfejbeverős szmájli...mindegy,nagy az isten állatkertje...Szerintem sokkal labdaügyesebb volt, mint Raúl,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 20:23
Mai napig lerúgom a tv-t a helyéről, ha azt meglátom...meg a fejes is tetszett nekem.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 16., kedd 20:15
Hát igen ez az Owen-Nedved-Schevchenko-Cannavaro aranylabda ha jó helyen kötnek ki akkor szerintem senki sem fanyalogna utólag.alexoxladjackoxi írta: Henry helyett meg Nedved és Shevchenko nyerte meg. Egy aranylabdát simán érdemelt volna Titi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 20:14
Na, itt jön ki az elfogultság, durván.Szerintem sokkal labdaügyesebb volt, mint Raúl,
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. december 16., kedd 20:12
Nagyon igazad van. Mit számít, hogy kinek milyen a felépítése? Így teremtette az Isten, így lett Thierry Henry és ez is kellett ahhoz, hogy kivételes játékos válljon belőle. Szerintem sokkal labdaügyesebb volt, mint Raúl, de főleg, mint RvN.Kerlon írta:Szerintem mind 3 csúcskategória volt, de mind 3 más stílust képviselt. Henry volt egyénileg talán a legkiemelkedőbb, hála az "atléta" felépítésnek.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. december 16., kedd 20:08
Henry helyett meg Nedved és Shevchenko nyerte meg. Egy aranylabdát simán érdemelt volna Titi.nmate írta:Lovotechnikaja az 10 volt, kétségtelen. Nagyon jó focista volt, ezen is kár vitázni. De nem volt pl. Aranylabdás szinten, míg Raúlnak volt olyan éve, amikor hozta azt. Helyette meg megnyerte az a fogyatékos Owen. Na az a focista holt átlagos volt, szóval voltak itt rosszabb aranylabda szavazások is
Amugy szerencsére a focisták tudását nemszamok alapján rangsorolják. R9 meg mas kategória, őt nen lehetett utánozni. Karriertoro sérülés utan is a legjobb volt.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem