Erre csak azt tudom mondani,sajnos néha ilyen az élet,szórja a pofonokat olykor.Gondolom Jesé is tanult ebből legalább annyit,hogy jobb ha az ember nem mond semmit.Szépen várja ki hogy Mou lépjen,akkor aztán megkapja a lehetőséget.Mert magam is nagyon kíváncsi vagyok hogy akkor mire lenne képes éles meccsen,a nagycsapatba.Mert erről nagyon képünk nincs.Persze, kívülről könnyű mondani, hogy pofa be és csináld a dolgod, de azért próbáljuk már meg kicsit az ő helyébe képzelni magunkat: meggebedsz, hogy jó legyél, kvázi a hátadon cipeled a csapatodat, erre fel azt látod, hogy kis túlzással mindenki más lehetőséget kap, csak pont te nem. Hát szerintem mindenkinek kinyílna a bicska a zsebében, ehhez képest az a két mondat, amit elejtett a témáról, még elég lightos. Mou egójának nem tetszett, hogy beszólt egy kisgyerek, az ő egója meg gondolom azt nem bírja elviselni, hogy legjobbként pont neki nem adnak lehetőséget.
Egyszónak is száz a vége,nem érdemes a főnököt véleményezni még szőrmentén sem,mert ez lehet a vége...