Nem ártana pihentetni kicsit

HozzászólásSzerző: Bergo » 2015. január 16., péntek 14:21
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. január 16., péntek 14:04
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 16., péntek 14:01
Tudom, csak az a gáz, hogy megint idegenben játszunk majd ellenük...otthon meg mindig az életüket adják...nem beszélve arról, hogy Simeone megint vért fog itatni velük, meg rommá fanatizálja őket is meg a nézőiket is... + szerintem már mi is elkezdtünk parázni tőlük...ők meg érzik a vérszagot...mondjuk nekem jó lenne az X-is a bajnoki meccsen, csak kerüljük el a vereséget...Realista24 írta: Hogyne tudnánk? Tegnap is megvertük őket, igaz magunkat is.
Mind a két meccset uraltuk, ha lehet így mondani, ha a védelem képben lesz, akkor nem félek a bajnokitól.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. január 16., péntek 14:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 16., péntek 13:54
Hogyne tudnánk? Tegnap is megvertük őket, igaz magunkat is.b...egyszerűen nem tudunk mit kezdeni a stílusuk ellen...szerintem a bajnoki meccsen is szenvedés lesz ellenük...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 16., péntek 13:48
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. január 16., péntek 13:06
Szerintem pedig azt kellene látni, hogy közel sem olyan jó a védekezése idén az Atleticonak, mint tavaly. Az elmúlt hétvégén kis túlzással egy középcsapatszerűen védekeztek a Barca ellen, tegnap pedig úgy, hogy sokszor 9 ember bent állt a 16osukon belül -ami nem rendezett csapatvédekezés- , és így is két fejes gólt értünk el ellenük, pedig a statisztikák alapján pont abban a legerősebbek..madridronie írta: azt látni kell, hogy ez a masszív bunker nemcsak nekünk okoz fejfájást. Véleményem szerint, ahogy tavaly, úgy idén is rengeteg csapatnak (köztük TOP csapatoknak is) beletörik majd a bicskája ebbe a "tahó", matracos falba. Bármennyire is fájó; a kemény és szinte hibátlan, tökéletes védekezésüknek, valamint a "Cholo stílusnak" hála csapatként igenis komoly tényezők lettek Európában. Ha nem fognak ki rossz napot, bármely csapat számára komoly feladat lesz feltörni a védelmüket.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 16., péntek 12:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 16., péntek 12:44
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 16., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. január 16., péntek 12:32
“Az Atlético nem játszik látványos focit. Nagyon védekező beállítottságúak, várják a rögzített helyzeteket, de ez működik nekik.
Amellett, hogy az a meccs főleg a matracosok részéről tényleg lélektani fordulópont volt (ők hány évet is szoptak ellenünk? --> ahhoz képest ez a mi mostani szenvedésünk, hát...kupadöntő után ez megfordult , egyszerűen nem megy ellenük ez van
És ezt maga Carlo is megerősítette.mivel középen 10 emberrel védekeztek, ezért nagyon nem tudsz mást csinálni, mint megpróbálni beadni...
Szerintem lőttünk, vagy la.is próbálkoztunk, csak néhol pontatlanul, a többi meg egytől-egyig visszajött a falról, vagy épp elakadt a védőkben.illetve lőni, de azt valamiért nem tettük
Maga a kiesés természetesen fájó, főleg az ajándék gólok miatt, de egyetértek CR7-tel, főleg a mostani helyzetben! Egészen egyértelmű, hogy Hernández, Khedira, Illarra csak dísznek van a csapatban, míg Jesé, Modric egyelőre ilyen-olyan okból, de jelenleg szintén használhatatlan; ehhez jön még pluszba, hogy a többiek is mélyen tudásuk alatt játszanak már egy jó ideje. Nincs más hátra, mint bízni a jobb folytatásban és árgus szemekkel figyelni azt, hogy valóban lesz-e változás 2-3 hét múlva (nagyjából pont a bajnoki AtMa meccsre)."Két-három héten belül rendben leszek, ahogyan a csapat is”. “Nem akarok elvenni semmit a Kupa értékéből, de a bajnokság és a Bajnokok Ligája fontosabb versenyek. Néha jobb két lépést tenni hátra, hogy aztán egyet előre léphessünk”.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 16., péntek 10:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 16., péntek 10:33
Na ezt a mondatodat majd megemlegetjük a tiszta Bale ziccereknél csak ÖT méterről. Nem volt jó Benzema, illetve nem tudott pluszt adni, nem tűnt el, de tegnap sem volt kiszolgálva. Illetve még mindig az van, hogy középen jól zár az Atletico így neki van a legnehezebb dolga, ezért kellett beívelgetni, amit amúgy sokan nem értettek meg angol közép csapat meg stb... Aztán két beívelésből -igaz az egyik rögzített szitu volt - szereztünk két gólt. Amúgy sokkal jobban támadtunk, mint az első meccsen és én 1-1-nél azt is hittem, hogy simán bedaráljuk őket, aztán a második félidő elején Ramosék megint tettek róla, hogy ne álmodozzunk ilyenről.miro írta:Na jól van. 10-ből 9x berúgta volna azt.pátkán írta:Benzemás résszel most nem értek egyet. Ha jól emlékszem annál a szitunál esés közben lőtt. Azon kívül benne volt a játékban, hajtott, nem egy unott Benzt láttam tegnap.
Rálőtte,majd kamuból eldobta magát..Ne hogy már 3 méterről bármit is meg lehessen magyarázni.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 16., péntek 10:29
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 16., péntek 10:17
most írtam ki rövidhírbe, február 7-én, 16:00-ás kezdéssel.Én azért köszönöm a srácoknak az első félidőt főleg, Isconak meg az egész meccset. Ramos volt egyedül buta ma. Mikor játszunk velük a bajnokságban? Remélem letöröljük Simeone képéről a vigyort.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. január 16., péntek 8:57
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 16., péntek 8:28
Na jól van. 10-ből 9x berúgta volna azt.pátkán írta:Benzemás résszel most nem értek egyet. Ha jól emlékszem annál a szitunál esés közben lőtt. Azon kívül benne volt a játékban, hajtott, nem egy unott Benzt láttam tegnap.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 16., péntek 8:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 16., péntek 8:11
Részben igaz, de meccsek óta csak a hajtás és a mezőnymunka van meg, gól nincs. Rohadtul kéne már. Azt a szituációt meg visszanéztem párszor, mert elsőre úgy voltam vele, hogy belefér, de szerintem ki lehetett volna hozni többet is belőle.Benzemás résszel most nem értek egyet. Ha jól emlékszem annál a szitunál esés közben lőtt. Azon kívül benne volt a játékban, hajtott, nem egy unott Benzt láttam tegnap.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. január 16., péntek 8:09
Benzemás résszel most nem értek egyet. Ha jól emlékszem annál a szitunál esés közben lőtt. Azon kívül benne volt a játékban, hajtott, nem egy unott Benzt láttam tegnap.Realista24 írta:Nézem a topicokat és csodálkozom, hogy Benzemához meg Jeséhez egy betű nem lett vésve.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem