ISCO (

), Bale, Marcelo pozitívum, a többi az idegösszeroppanás szélére sodor, ha
most belegondolok.
A második félidő vége felé már meg sem lepődtem, hogy mit levágott hátul Ramos...

Ha megnyerjük 3-2-re, akkor már nem vagyok ennyire ideges, de ugyanaz jött elő, amit a Barca ellen leműveltünk évekkel ezelőtt, csak ők nem csak a fát vágták emellett...2 helyzet, 2 gól...és pont Torres, ugyanabban a percben, a KIRÁLY.
Oldalakat tudnék írni, de ez nem a dühöngő topik, Raúl Garciáról már ismeritek a véleményemet, most csatlakozott hozzá a druszám is az ellenféltől.

Szerkesztve: a meccs közben nagyon elítéltem Carvajal és Isco tarolását, most valahogy más véleményen vagyok, a düh...megtapasztalták ők is. A Barca ellen lehet nekik fogok szorítani, kíváncsi vagyok, hogy milyen taplóságok lesznek emellett a játék mellett, de senkinek nem kívánom az olyasmit, ami a legutóbbi meccsükön is történt Neymar ellen.
Koke is teljesen benne van már ebben a "taktikában", pedig jó játékosnak tartom. Godin védekezése pedig nem semmi + a

, ami velük volt 1-0, és 1-1 után az első félidőben.

A bíró most legalább nem vállalt főszerepet.
Fel kell állni innen, kevesebb meccs, jobban lehet koncentrálni a két fontosabb feladatra, és meg kell csapkodnunk végre őket is, Vamooos!
Eléggé összevisszaság lett, de muszáj volt kiírnom magamból legalább a 10%-ot.