HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 22:57
HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. január 15., csütörtök 22:57
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 15., csütörtök 22:53
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 15., csütörtök 22:52
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. január 15., csütörtök 22:45
Teljesen igazad van, de ez nem normális. Azért van ott egy ember a padon, hogy ezekre a dolgokra megoldással álljon elő. Egy meccs oké, kettő, hagyjuk, de hogy sorozatban nem tud reagálni, változtatni, akkor nem alkalmas a feladatra. Nem tudom, jól emlékszem-e,de volt valami cikk ezzel kapcsolatban, hogy nem tudunk nyerni nagyobb meccseken már.Ramioli írta:És annyira nem megy az Atletico ellen, hogy 1 percen múlott hogy a bl döntőbe is nyerjenek , hála istennek jött Ramos, mert ha azt is behúzták volna akkor már 3 meccsen pottyantanak ki , nem hullámvölgy ez , hanem nem megy ellenük és kész .. ez már nem véletlen , az a stílus amit az Atletico játszik nem fekszik a csapatnak, nem tudnak vele mit kezdeni mert sokszor meddő tanácstalanok.. az meg hogy ilyen hibák is jönnek nem bírja el a csapat..
Teljesen irreleváns amit írsz, mert arról volt szó, hogy már a BL döntőben is vertek minket, és természetes, hogy nem akkora a motivációnk már a serleg után, de ennek nem szabad ennyire így működnie. Alapjáraton sem szabad, de a második legnagyobb riválisunkkal szemben nem fordulhat elő, hogy ne legyenek motiváltak.Ez nem ilyen 1xű...ha ott megnyerik a bl.t,akkor azóta eltelt minden meccsen mi nyertünk volna,mert a motiváltságuk nem lenne 120 %,nekünk meg több lenne mint a bl döntő megnyerése után.......mert azóta esett azért.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 15., csütörtök 22:39
Hát akkor igazad lesz, akkor nekem is abban a felvetésben, hogy a 22 meccses győzelmi széria egy kamu.Nem jósolni szoktam...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. január 15., csütörtök 22:37
Pedig azért nem elképzelhetetlen szerintem.petiamadridista írta:akkor egy nagy kamu volt a 22 meccses győzelmi széria is.Nem állunk idén már ebből fel,csak szólok.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. január 15., csütörtök 22:36
mert Ő mondjuk Modric visszatérését nem egy hónapra kalkulálja, ami érthető is persze, de én bízok benne, hogy egyszer bejön a jóslat, és tényleg időben felépül valaki. szerencsére Modricról van szó, a lábtörése után is gyorsan felépült.Nem állunk idén már ebből fel,csak szólok.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 15., csütörtök 22:35
Ramioli írta:És annyira nem megy az Atletico ellen, hogy 1 percen múlott hogy a bl döntőbe is nyerjenek , hála istennek jött Ramos, mert ha azt is behúzták volna akkor már 3 kupadöntőn pottyantanak ki , nem hullámvölgy ez , hanem nem megy ellenük és kész .. ez már nem véletlen , az a stílus amit az Atletico játszik nem fekszik a csapatnak, nem tudnak vele mit kezdeni mert sokszor meddő tanácstalanok.. az meg hogy ilyen hibák is jönnek nem bírja el a csapat..
Nem jósolni szoktam...amennyiben a jóslatod igaznak bizonyul,
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 15., csütörtök 22:34
Én nem röhögtem ki.Ha annyi 100 eurósom volna ahányszor kinevették a véleményemet az elmúlt 6-7 évben,akkor mehetnék venni egy új Lexust.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. január 15., csütörtök 22:34
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 15., csütörtök 22:33
Ezzel hogy kiestünk ma,megnyertük a bajnokságot.R.M.C.F írta:Nem állunk idén már ebből fel,csak szólok.jó de meddig tart a hullamvölgy?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 15., csütörtök 22:32
Ha annyi 100 eurósom volna ahányszor kinevették a véleményemet az elmúlt 6-7 évben,akkor mehetnék venni egy új Lexust.
akkor egy nagy kamu volt a 22 meccses győzelmi széria is.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 15., csütörtök 22:30
akkor egy nagy kamu volt a 22 meccses győzelmi széria is.Nem állunk idén már ebből fel,csak szólok.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. január 15., csütörtök 22:29
Nem állunk idén már ebből fel,csak szólok.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 22:29
mivel középen 10 emberrel védekeztek, ezért nagyon nem tudsz mást csinálni, mint megpróbálni beadni... illetve lőni, de azt valamiért nem tettükmiro írta:Mondjuk ez a 60 beadás..Mint valami angol középcsapat...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 15., csütörtök 22:28
Nem állunk idén már ebből fel,csak szólok.jó de meddig tart a hullamvölgy?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 15., csütörtök 22:24
jó de meddig tart a hullamvölgy?Nem pánik,kell a hullámvölgy,ilyenkor nem tavasszal...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 15., csütörtök 22:21
január 15ike van ...Toti írta:itt nem a kieséssel van a baj,
hanem úgy az egész 2015ös évben mutatott játékkal.
ótvar szar az egész.
hétvégén getafe.. jó móka lesz. vereség kinéz megint.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 15., csütörtök 22:17
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem