Ja és egyébként szélre nem igazolnék, mert nálam Jesé kezdene. Mindegy melyik oldalon. Sztem már most jobb játékos mint Bale. Lehet nevetni. Csatár kell, meg középpályás. (Gündogan)
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. június 14., péntek 2:35
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 14., péntek 1:38
Ezt képzeld el, csak pia helyett tízmillákkal.'shutterisland írta:picit elvonatkoztatva...azért úgy megnézném ezeket a tárgyalásokat egy-egy transzfer esetében.
tudom, hogy hatalmas pénzek forognak, de el nem tudom képzelni, hogy néhány fél nyarat felemésztő átigazolási sagában, ahol vagy 10x leülnek tárgyalni, mégis miről alkudoznak ennyit.
főleg, mikor órákig tartanak ezek tárgyalások.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 14., péntek 0:37
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. június 14., péntek 0:32
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 13., csütörtök 23:46
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 13., csütörtök 23:34
És akkor ki járna vissza védekezni?adamzz írta:50 felett kellene a pöcsnek bale.. Megint nevetségessé tesszük magunkat,ha 80-90 körül elhozzuk a walesit. Suarez 40-ért reálisabb, két csatáros game azt mehet a bugi.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 13., csütörtök 22:37
adamzz írta: két csatáros game azt mehet a bugi.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 13., csütörtök 22:20
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 13., csütörtök 22:00
Ezt arra értettem, hogy nekünk nagyon nehéz ezt belőni, hogy mennyit érne meg az idehozatala. Abban biztos vagyok, hogy dobna a reklámbevételein a Realba szerződés.Először leírod, hogy ez nem fekete-fehér, de utána azt, hogy biztosan jönnének a reklámbevételek, ha jól játszana.
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 13., csütörtök 21:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 13., csütörtök 21:36
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 13., csütörtök 21:17
Először leírod, hogy ez nem fekete-fehér, de utána azt, hogy biztosan jönnének a reklámbevételek, ha jól játszana.RealMadridFanatic írta:Még akkor sem, hogy azért ez sem fekete vagy fehér, ha jönne a walesi lennének ám új reklámszerződések, pont ezért is kéri el Florentino a pénz felét, mert önmagában már a Realban való szereplés marketing értéket növel. Ha meg olyan teljesítmény is társulna hozzá, akkor Ő is szépen termelne ám...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 13., csütörtök 20:54
kiserik írta:Az senkinek nem jutott eszébe, hogy Ronaldo a Bale saga-tól teszi függővé a jövőjét? pl ha Perez kicsenget egy irreálisan nagy összeget (esetleg nagyobbat, mint érte annó), akkor CR7 be is inthet neki (mert van annyira egoista), hogy ha ilyen nagy sztár a wales-i, akkor vigye a hátán ő a csapatot?“Minden hír, ami a szerződésem megújításával kapcsolatban megjelent, hamis” – írta ki Facebook oldalára Cristiano Ronaldo.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 13., csütörtök 20:52
Az senkinek nem jutott eszébe, hogy Ronaldo a Bale saga-tól teszi függővé a jövőjét? pl ha Perez kicsenget egy irreálisan nagy összeget (esetleg nagyobbat, mint érte annó), akkor CR7 be is inthet neki (mert van annyira egoista), hogy ha ilyen nagy sztár a wales-i, akkor vigye a hátán ő a csapatot?
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. június 13., csütörtök 20:48
Az senkinek nem jutott eszébe, hogy Ronaldo a Bale saga-tól teszi függővé a jövőjét? pl ha Perez kicsenget egy irreálisan nagy összeget (esetleg nagyobbat, mint érte annó), akkor CR7 be is inthet neki (mert van annyira egoista), hogy ha ilyen nagy sztár a wales-i, akkor vigye a hátán ő a csapatot?“Minden hír, ami a szerződésem megújításával kapcsolatban megjelent, hamis” – írta ki Facebook oldalára Cristiano Ronaldo.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 13., csütörtök 20:41
Én is sokallom a 90et, de ez van, totálisan felborult a piac, a pénzeszsákoknak köszönhetően. Most ezzel az erővel lehetne úgy is nézni, hogy Ronaldo (a brazil) volt 46 millió, és akkor hányan voltak ennél drágábbak az elmúlt pár évben?Faust írta:Szerintem is nevetséges lenne, azért Cé már aranylabdával a zsebében olcsóbb volt...___Samy___ írta:egyszerűen irreális ez a 90 millió minden tekintetben, nagyon csalódott leszek, ha ennyit pengetünk érte
És ebből a 90 millióból szerintem inkább a középpálya közepét kellene erősíteni, mert az édeskevés, pláne hogy Xabit műtötték. Eddig van egy Modric-Khedira-Casemiro triónk...![]()
Francokat.Érzi nagyon a kaput,
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. június 13., csütörtök 20:40
Akkor hozzuk Gomezt.pheco írta:Pedig annyit megérne. Érzi nagyon a kaput, pont ilyen arc kéne szerintem Benzema mellé. Bár az tény, hogy Suarez jobb játékos.
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 13., csütörtök 20:37
Ha igaz akkor tokos a fazon.. gondolom rajott hogy itt masodik szamu lenne... a kerdes a bayernbe mi lenne? 3-ik, 4-ik szamu?A Sky Italia szerint a Real Madrid és a Dortmund megegyezett arról, hogy a Királyi Gárda 30 millió euróért cserébe megvásárolja Lewandowskit. Az információk szerint azonban a játékos nem kíván a Real Madridba igazolni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 13., csütörtök 20:37
Pedig annyit megérne. Érzi nagyon a kaput, pont ilyen arc kéne szerintem Benzema mellé. Bár az tény, hogy Suarez jobb játékos.niden6 írta:Áldom az eget, hogy Lewa nem akar idejönni. Pláne nem 30 milkáért...
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. június 13., csütörtök 20:34
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem