Na, ez egy komoly melléfogás.tt töltött uszkve 7 éve alatt 4-5 rossz meccse,

Pepe - 3
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Pepe - 3
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Most már csak a forma miatt kell aggódni,de szerintem nem lesz gond,volt az itt töltött uszkve 7 éve alatt 4-5 rossz meccse,de talán a legjobban konstans kitűnő teljesítményű játékosunk volt. Akkor érezné a sok média bohóc aki leminősíti hogy mit is ér,ha nem lett volna itt,iszonyú sokat tett a csapatért,és a többi védő balfalloszkodásaiért.
Kár hogy olyan bunkó ha valaki köcsög a pályán,mert az kibassza nála a biztosítékot,és akkor lefejezi.Ha nem ilyen lenne,még a kedvenceim közé is tenném.
Kár hogy olyan bunkó ha valaki köcsög a pályán,mert az kibassza nála a biztosítékot,és akkor lefejezi.Ha nem ilyen lenne,még a kedvenceim közé is tenném.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
pepítóó a társakkal edz!

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Huhú az mondjuk csúnya volt, nem kis sebesség különbség volt köztük.R. Carlos írta:viszont volt 1 olyan szituáció, amiért pont nagyon kedvelem. Hátrányból lefutotta a támadót.

https://www.youtube.com/watch?v=VVsbIafvrus
Előző két meccset végig játszotta, meg előtte is azért játszott, olyan nagyon meccshiányos nem lehet. Max még a ritmust nem vette fel az első percekben, de összességében nem játszik olyan nagyon keveset, 1400 perc fél idény alatt nem olyan vészes. De fog ő persze többet is játszani, aztán majd szépen eltűnnek a pletykák róla.Csak éljen vele, mert csütörtökön mikor beszállt nagyon érződött a meccshiány rajta.

Pepe meg mind a két gólban benne volt kétségtelenül...
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Igen ez ellene szól, viszont volt 1 olyan szituáció, amiért pont nagyon kedvelem. Hátrányból lefutotta a támadót. A robbanékonysága és gyorsasága nagyon hasznos, talán ha meccs hiány miatti hibái "elmúlnak", ezek a tulajdonságok tehetik őt a legjobb védővé. Remélem most már beverekszi magát a csapatba, itt az ideje, hogy ő kezdő legyen Pepe pedig pihenjen.M1Ö írta:Most itt lesz a lehetőség Pepe sérülésével. Csak éljen vele, mert csütörtökön mikor beszállt nagyon érződött a meccshiány rajta. Volt pár eladott labdája, meg érdekes megoldása ami nem jellemző rá.R.M.C.F írta:Szerintem annyit kellene változtatni,hogy varane több meccset kapjon.....ramos és pepe is többet pihenjen. Kb ennyi.
Off vége.
Az első gól Pepe-é volt nagyon látszott rajta végig amíg játszott, hogy elfáradt. Lehet őt kezdőként játszatni egyébként a jövőben, de többségében tényleg a franciának kéne kezdenie.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Most itt lesz a lehetőség Pepe sérülésével. Csak éljen vele, mert csütörtökön mikor beszállt nagyon érződött a meccshiány rajta. Volt pár eladott labdája, meg érdekes megoldása ami nem jellemző rá.R.M.C.F írta:Szerintem annyit kellene változtatni,hogy varane több meccset kapjon.....ramos és pepe is többet pihenjen. Kb ennyi.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nem tűnt durva esetnek, de akkor nyilvánvaló, hogy az a kampóorrú hentes, spanyol hiperpigmentált rávert egyet Pepere. Volt egy jelenet, amikor a kezét behúzta elé... Jobbulást Pepinho.Az Atlético elleni mérkőzést követő orvosi tesztek a Sanitas La Morajela kórházban kimutatták, hogy Pepe bordái megrepedtek, a játékos állapotát és felépülését továbbra is figyelemmel kísérik a szakemberek, az előzetes hírek szerint két-három hét kihagyás várhat a portugál védőre. Forrás: Madridom.hu
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
egyetértek, +1, like, stbR.M.C.F írta:Szerintem annyit kellene változtatni,hogy varane több meccset kapjon.....ramos és pepe is többet pihenjen. Kb ennyi.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szerintem annyit kellene változtatni,hogy varane több meccset kapjon.....ramos és pepe is többet pihenjen. Kb ennyi.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Szerintem nem is arról van szó, hogy elfogadná-e (sztem igen), hanem arról, h Carlo továbbra is Varanet tenné 3. számúnak. Ami kockázatos.Kerlon írta:Hát nem csak őszre gondoltam, hanem egész évben... Ha maradni akar, akkor meg simán maradhat 3. számúnak, ha ő is elfogadja ezt a szerepet. Utána simán lehet vele még hosszabbítani. Eladni 10-15 millióért nem éri meg.
Hát nem csak őszre gondoltam, hanem egész évben... Ha maradni akar, akkor meg simán maradhat 3. számúnak, ha ő is elfogadja ezt a szerepet. Utána simán lehet vele még hosszabbítani. Eladni 10-15 millióért nem éri meg.Donát írta:Félszezonra? Akkor inkább jöjjön valaki helyette (pl Inigo Martinez, v a Castillas Llorente), és ne januárban kelljen embert beépíteni szvsz.Kerlon írta:Remélem az ősszel még marad, de 3. számú védőnek. Illetve már a tavasszal is nyugodtan kéne rotálni ezt a 3-ast, mivel nagyjából hasonló a kvalitásuk.
K
K
-
Félszezonra? Akkor inkább jöjjön valaki helyette (pl Inigo Martinez, v a Castillas Llorente), és ne januárban kelljen embert beépíteni szvsz.Kerlon írta:Remélem az ősszel még marad, de 3. számú védőnek. Illetve már a tavasszal is nyugodtan kéne rotálni ezt a 3-ast, mivel nagyjából hasonló a kvalitásuk.
Remélem az ősszel még marad, de 3. számú védőnek. Illetve már a tavasszal is nyugodtan kéne rotálni ezt a 3-ast, mivel nagyjából hasonló a kvalitásuk.
K
K
-
Ma sem kezd (Varane), kezdek komolyan aggódni, hogy elfogy a türelme, és nyáron lelép.
Mondjuk simán benne van a pakliban, hogy Pepe lép a nyáron, sőt talán Pogba haverja is érkezik. 
Pepe a nyáron 32 éves lesz, és 1 év marad a szerződéséből. Gondolom nem hosszabbítanak vele, és talán pénzt is akarnak látni belőle, bár ez sem biztos, mert az utóbbi években hihetetlen formában van. Az is érdekes kérdés, hogy ő hogyan gondolkodik. Akar-e esetleg egy utolsó zsíros szerződést. Minden esetre hatalmas madridista, az tuti!
(eredetileg a Varane topicba írtam, de a végére Pepéről több gondolatot tartalmazott, ezért inkább áthozom)

Pepe a nyáron 32 éves lesz, és 1 év marad a szerződéséből. Gondolom nem hosszabbítanak vele, és talán pénzt is akarnak látni belőle, bár ez sem biztos, mert az utóbbi években hihetetlen formában van. Az is érdekes kérdés, hogy ő hogyan gondolkodik. Akar-e esetleg egy utolsó zsíros szerződést. Minden esetre hatalmas madridista, az tuti!

(eredetileg a Varane topicba írtam, de a végére Pepéről több gondolatot tartalmazott, ezért inkább áthozom)
-
Soha sem értettem ki az akinek ez nem világos? Azok még oké, akik nem látják a meccseinket,mert csak a médiából "kapnak" valamiféle képet róla....de azok is“Mindenkinek meglehet a saját véleménye, de igazi kiváltság, hogy magam mellett tudhatom őt, mert benne van a világ legjobb három belső védőjében. A labdarúgás azoknak való, akik kemények, és ő az. Magas szinten játszik”.

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Írtam nso-n, írom itt is: ha felhúzzuk magunkat azzal azt bizonyítjuk h mi sem bízunk Pepében és próbáljuk MI bevédeni... bevédi ő saját magát azzal h bizonyít

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
Anya, te vagy az?
Igazad van....honnan tudod?
Az anyám nem ismer ennyire.

Igazad van....honnan tudod?
Az anyám nem ismer ennyire.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Dehogy szarsz ráR.M.C.F írta:Szarok rájuk, azt hogy a labdarúgáshoz ki ért,azt pont ezen a játékoson lehet lemérni,mert aki nem ismeri el mint szűk elit,az nem lát,nem hall,nem érti ezt a játékot,max olvasni tudja a média írásait.

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
Szarok rájuk, azt hogy a labdarúgáshoz ki ért,azt pont ezen a játékoson lehet lemérni,mert aki nem ismeri el mint szűk elit,az nem lát,nem hall,nem érti ezt a játékot,max olvasni tudja a média írásait.