Ronaldo után Morientes is újra játszani fog? Lassan Perez akcióba léphetne, és Zizout is bedobhatná a a buliba. Kroos - Zidane - Isco

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 15., csütörtök 23:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 15., csütörtök 19:55
palesz77 írta:Pogba amúgy a Juveban jobban tolja, mint a válogatottban? Csak mert a VB-n szerintem ő volt az egyik legnagyobb csalódás - nekem legalábbis -, vártam, hogy majd villant, aztán kb minden második megmozdulása volt csak jó, mellé fejben meg baromi kevések tűnt. Persze még fejlődhet meg minden, de az alapján a kemény 4-5 meccs alapján én biztos nem mernék beleölni nagy pénzeket, szóval aki folyamatosan követi az leírhatná, hogy miben másabb a Juvéban. Azon kívül, hogy rúg pár szép gólt..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 19:05
Fiatalság-merészség. Az a baj, hogy még nagyon benne van az, hogy mindenáron ő akar lenne a Jani.palesz77 írta:Mondjuk ez relatív gondolom, de szerintem Sissoko és Matuidi sokkal hasznosabbak voltak - Valbuenaról nem is beszélve, de ő más poszt volt -, mint Pogba. Ennek ellenére Pogba csinált néhány olyat, amit a másik kettő nem - volt pl egy olyan külsős passza Benzemanak, hogy csak lestem -, de ez nekem kicsit Di Maria effektus volt. A sok szar mellé van néha olyan villanása, amit felállva tapsol az ember, viszont ha ezt kéne néznem hétről-hétre, akkor a fejemet verném a falba.ziro4vr írta:Szerintem nem volt rossz a vbn. Voltak hibás döntései, túlvállalásai, érthetetlen labdái, de megvolt benne az extra, aktív volt, csak hektikus. Jövőre fog váltani szerintem.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 15., csütörtök 19:04
Mondjuk ez relatív gondolom, de szerintem Sissoko és Matuidi sokkal hasznosabbak voltak - Valbuenaról nem is beszélve, de ő más poszt volt -, mint Pogba. Ennek ellenére Pogba csinált néhány olyat, amit a másik kettő nem - volt pl egy olyan külsős passza Benzemanak, hogy csak lestem -, de ez nekem kicsit Di Maria effektus volt. A sok szar mellé van néha olyan villanása, amit felállva tapsol az ember, viszont ha ezt kéne néznem hétről-hétre, akkor a fejemet verném a falba.ziro4vr írta:Szerintem nem volt rossz a vbn. Voltak hibás döntései, túlvállalásai, érthetetlen labdái, de megvolt benne az extra, aktív volt, csak hektikus. Jövőre fog váltani szerintem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 15., csütörtök 18:50
Szerintem nem volt rossz a vbn. Voltak hibás döntései, túlvállalásai, érthetetlen labdái, de megvolt benne az extra, aktív volt, csak hektikus. Jövőre fog váltani szerintem.palesz77 írta:Pogba amúgy a Juveban jobban tolja, mint a válogatottban? Csak mert a VB-n szerintem ő volt az egyik legnagyobb csalódás - nekem legalábbis -, vártam, hogy majd villant, aztán kb minden második megmozdulása volt csak jó, mellé fejben meg baromi kevések tűnt. Persze még fejlődhet meg minden, de az alapján a kemény 4-5 meccs alapján én biztos nem mernék beleölni nagy pénzeket, szóval aki folyamatosan követi az leírhatná, hogy miben másabb a Juvéban. Azon kívül, hogy rúg pár szép gólt..
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 15., csütörtök 18:50
HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. január 15., csütörtök 18:50
Azt nem tudni, hogy csak spanyolokat vizsgálnak-e, csak annyit írnak, hogy több spanyol klub ellen van folyamatban a vizsgálat.palesz77 írta: De amúgy érdekes, miért csak a Spanyol csapatokat vizsgálják?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 15., csütörtök 18:36
Mondjuk ha minket 10 játékossal 1 évre elmeszeltek, akkor az Atletico minimum 5 évig nem igazolhat..Rasta írta: Elvileg szerdán derült ki, 70 fiatal játékos lehet érintett benne nálunk, és más spanyol klubok is érintettek ebben, akiket vizsgál a FIFA. Ilyen klub pl az Atleti is, ahol akár 100 játékos is érintett lehet az ügyben.
Ők mennyire megbízható lap? Nekem úgy rémlik, hogy elég sok hülyeséget hoznak le, de lehet másra gondolok.Attiii írta:Marco Reus megegyezett a Real Madriddal, öt évre igazol a spanyol klubhoz - írja az El Confidencial.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. január 15., csütörtök 18:31
Itt a cikk, amire hivatkoznak. Elvileg szerdán derült ki, 70 fiatal játékos lehet érintett benne nálunk, és más spanyol klubok is érintettek ebben, akiket vizsgál a FIFA. Ilyen klub pl az Atleti is, ahol akár 100 játékos is érintett lehet az ügyben.Norbii írta:"Ugyanazon vétségért, ugyanolyan hirtelen indít vizsgálatot a madridiakkal szemben a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség, mint amiért a Barcelonát elmeszelték 2016-ig, írja a sport.es."
erről valaki valamit?
HozzászólásSzerző: Attiii » 2015. január 15., csütörtök 18:28
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. január 15., csütörtök 18:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 17:45
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 15., csütörtök 17:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 17:02
jó hát persze, feka 190es francia kp, akkor Patrick Vieira...morientes írta:Da hát ő még csak nem is feketeafroKerlon írta:ennyiből Zidane-t is írhattad volna![]()
No meg,minden fiatal francia kp-st Vierahoz hasonlítanak,legyen az előrrébb játszó,vagy hátrébb...Zidanet meg valahogy sosem tartottam klasszik kp-nak,inkáb minden idők legjobb labdás irányítójának
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 15., csütörtök 16:55
Da hát ő még csak nem is feketeafroKerlon írta:ennyiből Zidane-t is írhattad volna
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 16:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 15., csütörtök 16:36
Arra gondoltam hogy lehet olyan sikeres kp.Esetleg.Most posztól,stílustól,meg a f.om tudja mitől függetlenül...Kerlon írta:hagyjuk már ezt a Vieira hasonlítást, max fizikai adottságuk miatt hasonlítanak
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 14., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 14., szerda 20:01
Mentálisan,fejben mennyire lenne rendben,elszaladna e vele a ló,egy jó szezon után,azt nem tudni.Mert lehet idővel egy új Patrick Viera,de végezheti úgy akár még mindig,mint M'vila...de majd kiderül.Matt009 írta:Technikailag, fizikailag top szinten van, nem hinném, hogy ne állná meg a helyét nagyobb klubban, jobb csapattársakkal. Jövőre még nem neki kellene kulcsembernek lennie, neki csak egy jó elemnek kell lennie.Kerlon írta:Azért vigyáznék Pogbaval, mert egy nagyon ratyi olasz ligában hoz le néha kiemelkedőt. BL-ben kéne alkotnia.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 14., szerda 19:50
Pörgősebb, nyíltabb fociban, egy új országban... Majd meglátjuk.Matt009 írta:Technikailag, fizikailag top szinten van, nem hinném, hogy ne állná meg a helyét nagyobb klubban, jobb csapattársakkal. Jövőre még nem neki kellene kulcsembernek lennie, neki csak egy jó elemnek kell lennie.Kerlon írta:Azért vigyáznék Pogbaval, mert egy nagyon ratyi olasz ligában hoz le néha kiemelkedőt. BL-ben kéne alkotnia.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem