___Samy___ írta:a walesivel kapcsolatban azon kívül, hogy drága, és nem az ő stílusára van szükségünk (legalábbis szerintem) nekem még az a bajom, hogy egy olyan emberért akar a tottenham 90 milliót, akinek tulajdonképpen ez az első vmire való szezonja
persze tavaly vagy tavaly előtt is villantott néha, de az is édeskevés még
egyszerűen irreális ez a 90 millió minden tekintetben, nagyon csalódott leszek, ha ennyit pengetünk érte
hálelúúúújáá,hálelujáá.
Monkey írta:Aki német, de mind1 is
nekem török.
Monkey írta:Elszomorító hogy egyesek Coutinhot tartják érdemesnek arra hogy felvegye ezt a gyönyörű habfehér mezt.
szerintem sem nagy szám coutinho, de ha te zidanehoz meg ronaldohoz hasonlókat akarsz hozni akkor végképp nem értem hogy miért hoznád balet. ő az a stílus nálad mint amit zidanék képviseltek? nekem egy technikás, jó egyérintőből, jó kisterületen, fineszes játékos kell, aki MINDKÉT lábát tudja használni, ha kell gólt is tud lőni és elmeri lőni 16ról a labdát meg olyan aki áttudja azt venni 10ből tízszer. ez ma nekem isco. ő ilyen, ő kell. 35millió? lehet sok de miért is? a bl-ben bizonyított, a ligában bizonyított, a korosztályos válogatott egyik legjobbja, 21évesen mit kellett volna még elérnie?
én ezerszer inkább őt hoznám 35ért, mint balet 90ért.
a stílusa miatt az ár/érték miatt. meg azért mert már játszott ebben a ligában.
A futball szerintem nem erről szól, ebből nem szabad kiindulni. Amúgy nem is ilyen szintű költekezésről beszélek most és ezt a 90 milliót is kezeljük úgy hogy ezt kéri a Spurs nyilván ebből lehet kevesebb ha Perez tárgyal.
szerinted elsősorban miről szól ma a futball? szerintem a pénzről. ha meg a szurkolónak nincs munkája előbb a gyereket akarja majd megetetni nem kimenni a bernabeuba, meg nem fog megvenni 100euroért egy ronaldo mezt csak úgy mert tetszik neki az idei széria.
meg a mi kasszánk se feneketlen. na mindegy, majd kiderül mi lesz én csak azt tudom hogy azt a 90milliót sokkal okosabban eltudnám költeni, minthogy vegyünk belőle egy balet. de ezt már egyszer levezettem.