Kicsi Supermanus

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 15., csütörtök 7:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 14., szerda 19:25
Azért C-nek sem lehetett rossz a divat ágban miatt. Mondjuk azért tényleg kemény, hogy még egy Nike reklámba is berakták Irinát. Mindegy reméljük, hogy nem ezért szerepel gyengébben már egy ideje és hamar visszatalál C a jó útra.realistahuni írta:Ha a pénzére nem is, de CR mellett szerintem sokkal inkább reflektorfényben volt, sokkal jobban eladható volt az amit csinált, mert még pár millió focirajongó megismerte Ronaldo miatt.Shayk mitől lenne rászoroulva CR lóvéjára?
Lehet kicsit naív ebben a helyzetben Cé, az anyja pedig sejthetett valamit, mert ha jól tudom soha nem csípte igazán a ruszkit.
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 14., szerda 18:31
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 14., szerda 18:26
Ha a pénzére nem is, de CR mellett szerintem sokkal inkább reflektorfényben volt, sokkal jobban eladható volt az amit csinált, mert még pár millió focirajongó megismerte Ronaldo miatt.Shayk mitől lenne rászoroulva CR lóvéjára?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 14., szerda 17:51
Ott sokkal inkább az ügynökök ténykednek. Itt meg a szerelem dominál szerintem pár euró millió előtt.zalkrisz írta:Amiért Di Marianak nem lett volna elég az 5 milla, vagy Messinek a 17..
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 14., szerda 17:49
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. január 14., szerda 17:37
Hót nem izgat CR szerelmi élete, de ezt már nem egy helyen olvastam. Shayk mitől lenne rászoroulva CR lóvéjára? Nélküle is euromilliomos, éhen halni Ronaldo nélkül sem fog. Utóbbira szintén lesz jelentkező, gazdagon.a csajnak ez nem hiányzik annyira, csak h legyen pénz meg jól m.....
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 14., szerda 17:23
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 14., szerda 16:36
Akinek van egy kis stílusa és nem totál ronda az válogathat és megkaphat többet, mégis ha az az egy kell neki... Aki volt már ilyen helyzetben az tudja... Jó, nyilván nem milliomos modellek közül válogathat, mert azok szóba sem állnak az emberrel, de azért szép lányok mindenhol vannak.realistahuni írta:Tudom ám sajnálni csórikámat, biztos nehéz lehet válogatni a több millió tízpertízes csaj közül.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 14., szerda 14:34
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 14., szerda 14:14
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 14., szerda 13:49
Hoppsz...Realista24 írta: Elton John. :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 14., szerda 13:47
Elton John. :ĐÉs mint tudjuk, minden sikeres férfi mögött egy nő áll...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 14., szerda 13:45
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. január 14., szerda 13:44
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 14., szerda 13:25
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. január 14., szerda 13:13
barmilyen furcsa, de o is ember, es nyilvan vannak erzesei. irina is nyilatkozta mar ronaldorol, hogy mennyire erzelmes ember. szoval ha tenyleg igazak a hirek, akkor elegge megviseli / meg fogja viselni a dolog, ami - barmennyire is profi - a palyan is megmutatkozik / meg fog mutatkozni.realistahuni írta:Tudom ám sajnálni csórikámat, biztos nehéz lehet válogatni a több millió tízpertízes csaj közül.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 14., szerda 13:09
De igen, csekkold le CR facebookját 25-én tett ki egy képet ott még együtt voltak.Karácsonykor sem voltak együtt
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. január 14., szerda 13:05
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. január 14., szerda 13:01
Amúgy viccen kívül de lehet abban valami, amit írtál. Szerintem sincsenek már együtt és ami írtál, hogy "nem megy" neki abban is van igazság. Ha megnézzük az 5 utolsó tétmeccsén "csak" egy tizenegyesgólra futotta tőle, mostanság talán sokszoe idegesebb a kelleténél pályán és lehet ezt nem csak a maximumra törekedés miatt csinálja. Nem akarok olyat belelátni amit lehet, hogy nincs is, de érdekes teória.miro írta:Elvileg szét mentek.tubatibi írta:Mi van Irinával srácok? Hát én ő miatta vártam a gálát.
Karácsonykor sem voltak együtt,illetve nem kísérte el ugye a gálára sem Ronit,aztán jött a poén,twitteren nem követi már irina,CR-t.
Nem ám azért nem megy neki mostanában..
Szerk. már nem a twitter miatt.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem