Kommentáld a híreket
- ___Samy___
Re: Kommentáld a híreket
a walesivel kapcsolatban azon kívül, hogy drága, és nem az ő stílusára van szükségünk (legalábbis szerintem) nekem még az a bajom, hogy egy olyan emberért akar a tottenham 90 milliót, akinek tulajdonképpen ez az első vmire való szezonja
persze tavaly vagy tavaly előtt is villantott néha, de az is édeskevés még
egyszerűen irreális ez a 90 millió minden tekintetben, nagyon csalódott leszek, ha ennyit pengetünk érte
persze tavaly vagy tavaly előtt is villantott néha, de az is édeskevés még
egyszerűen irreális ez a 90 millió minden tekintetben, nagyon csalódott leszek, ha ennyit pengetünk érte
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nézz utána Nagy-BritanniánakEnzoZidane89 írta:Erti írta:Van egy olyan érzésem, hogy Baleval nem az ára a bajod, hanem, hogy brit![]()
Wales-i

- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Gyönyörű!Már megint Bale-t rugdossátok? Kész.
Mit győzköditek egymást? Semmi értelme.
Ami az én véleményem vele kapcsolatban, szerintem nagyjából középen van az "imádók" és az "utálók" között.
Nagyon nagy zsugás lett, egy állat, gyors erős, nincs kegyelem, célratörő. A fejlődés amit mutatott pár év alatt, az brutális, számomra azt is alátámasztja, hogy nagy alázat van a srácban a foci iránt.
Olyan elemekkel bővült a játéka amúgy a kezdeti, idézem: futóbolond stílus óta, amit ha nem láttok, akkor ez van. Technikailag abszolút nem elveszett a gyerek, csak annyira nagy a gyorsulás, gyorsaságbeli fölénye, hogy elég erre építenie most. Viszont a cseleit is szűken csinálja, kontroll alatt tartja a labdát folyamatosan, ha kevés a hely, nem agyatlanul beletolja az érkező védőbe. Persze ezt mondhatja itt az ember, lényegtelen.
Az viszont tény, hogy nem ér 90 millát. Sportszakmai szempontból szerintem egy játékos sem (még CéRonaldo sem), viszont itt jönnek képbe a marketing dolgok. Ezért nem adnék érte ennyit. Még akkor sem, hogy azért ez sem fekete vagy fehér, ha jönne a walesi lennének ám új reklámszerződések, pont ezért is kéri el Florentino a pénz felét, mert önmagában már a Realban való szereplés marketing értéket növel. Ha meg olyan teljesítmény is társulna hozzá, akkor Ő is szépen termelne ám...
Ettől függetlenül sem kellene ennyiért.
Azért amit más is írt, a középpályának kellene lennie a prioritásnak. Viszont oda nem elérhetőek a nevek, akik minőséget képviselnek, épp most olvastam azt is, hogy Verratti ügynöke arra fogja felhasználni kb. a Real érdeklődését, hogy jobb feltételeket csikarjon ki a védencének.
Szóval idénre maradnak a lutrik, Casemiro, Kondogbia, Illarramendi vonal (bár utóbbi szerintem nem egy elveszett srác). Én már letettem arról, hogy idén lesz minőségi igazolás középre.
Szóval onnan megmarad a zseton.
Még annyi, hogy engem csak az zavar, hogy ha Cé-re nézve degradáló a Bale-el való összehasonlítás (amúgy tényleg nincs olyan szinten a walesi), akkor hagyjuk már az ilyen Coutinhokat, akiknek volt 15 jó meccse a 'Poolban.
De mondhatnám Reus-t is (akit amúgy nagyon jónak gondolok). Egyénileg gyengébb összességében, de azt értem, hogy a stílusát a Realhoz jobban illőnek érzik páran.
Mata szintén ez a kategória. Nem rossz, de itt nem lenne fele akkora király sem, mint a Chelseaben.
isco sem éri meg ár/érték arányban a 35 millát, az biztos. És bár akkora rés nála nincs ezek között, mint a walesi esetén, de miatta fele ekkora hiszti nem megy...
A másik ezzel kapcsolatban, hogy a Mata/Reus vonal is 50 millánál indulna. És szerintem egyik játékos sem akarna jönni idén ráadásul. Bale-nek hasonló minőségű alternatívája nincs jelenleg a piacon, aki minden szempontból megfelel.

Aki német, de mind1 isén még mindig nem vagyok benne biztos hogy nem fog oda jönni egy nagyobb név. mint pl gündogan, csak PÉLDA volt a török.
Lehet én értelmezek valamit félre az egész témába. "Sajnos" én Maldiniken, Zidanekon és Ronaldokon (Brazil) nöttem fel bocsássátok meg nekem ha nem tudok egy Gündogant vagy Reust SZTÁR-nak titulálni. Elszomorító hogy egyesek Coutinhot tartják érdemesnek arra hogy felvegye ezt a gyönyörű habfehér mezt. Számomra soha nem ezt jelentette a Madridizmus de sajnos ez már nagyon eltorzult az elmúlt években.
A futball szerintem nem erről szól, ebből nem szabad kiindulni. Amúgy nem is ilyen szintű költekezésről beszélek most és ezt a 90 milliót is kezeljük úgy hogy ezt kéri a Spurs nyilván ebből lehet kevesebb ha Perez tárgyal.oké. még egy kérdésem van, te tudod hol tart most a spanyol gazdaság? tudod mekkora a munkanélküliség most?
2009.-ben sokkal jobb volt a helyzet. meg akkor kezdte meg az új éráját persze hogy többet öltünk bele és hitelekbe mentünk bele.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Reust nem emlitenem, mert Gundogant sem adja a Dortmund, akkor Reust meg annyira sem.morientes írta:Mata meg Reus kerülne együtt nagyjából annyiba(se) Mint Bale.Erti írta...
Coutinhot meg muszály vagyok megvédeni,úgy látszik csak én láttam istenigazából futballozni a poolba...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Erti írta:Van egy olyan érzésem, hogy Baleval nem az ára a bajod, hanem, hogy brit

Wales-i

Mert szerinted mennyibe kerülnének? Mata ugyanúgy 50 felett lenne hozható, mint Bale. Reusot TALÁN 40ért odaadnákmorientes írta:Mata meg Reus kerülne együtt nagyjából annyiba(se) Mint Bale.
Mata amúgy is minek? Ő középen tud legjobban játszani, ide pedig egy olyan játékos kellene aki kicsit kijjebb játszik
Van egy olyan érzésem, hogy Baleval nem az ára a bajod, hanem, hogy brit
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem tartom jobb játékosnak Balet,mint akiket felsoroltam.Nem az ára miatt.Egyszerűen nem érzem hogy belepasszolna a PD stílusába.Akiket meg írtam,azok igen.Na de hagyom már...majd ha azt a focit játsza itt,amit szeretek(nék) akkor majd megkövetem.De addig nekem nem istenkirály...Még annyi, hogy engem csak az zavar, hogy ha Cé-re nézve degradáló a Bale-el való összehasonlítás (amúgy tényleg nincs olyan szinten a walesi), akkor hagyjuk már az ilyen Coutinhokat, akiknek volt 15 jó meccse a 'Poolban.
De mondhatnám Reus-t is (akit amúgy nagyon jónak gondolok). Egyénileg gyengébb összességében, de azt értem, hogy a stílusát a Realhoz jobban illőnek érzik páran.
Mata szintén ez a kategória. Nem rossz, de itt nem lenne fele akkora király sem, mint a Chelseaben.
Isco sem éri meg ár/érték arányban a 35 millát, az biztos. És bár akkora rés nála nincs ezek között, mint a walesi esetén, de miatta fele ekkora hiszti nem megy...
A másik ezzel kapcsolatban, hogy a Mata/Reus vonal is 50 millánál indulna. És szerintem egyik játékos sem akarna jönni idén ráadásul. Bale-nek hasonló minőségű alternatívája nincs jelenleg a piacon, aki minden szempontból megfelel.
És könyörgöm,egyszer nézzétek már meg Coutinhot...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- RealMadridFanatic
mit győzködjük egymást teszed fel a kérdést erre ugyanúgy írsz a témáról egy csomót mint akiknek szántad a költői kérdést.![]()

Jó, csak a véleményem írtam le, nem címeztem személyesen senkinek.
Csal számomra harmad annyit sem bizonyított. Pont ez a lényeg, igaz, hogy kb. (inkább) fele annyiba kerülne, de szerintem ár/érték arányban nem sokkal vagyunk beljebb. Érte sem tartom reálisnak a 35 milliót.kb harmad annyit akarnak érte kifizetni mint baleért.
Persze Te igen, ez nekem tiszta sor, nem is meggyőzni akarlak. Ez csak az én meglátásom.
Itt viszont már abszolút nem bízok semmiben. Nekem már Gündogan is a második opciók egyike. Vidal lenne a favorit, Ő esélytelen. Mögötte a Pogba, Verratti, Gündogan vonal, szerintem mindegyik elérhetetlen.én még mindig nem vagyok benne biztos hogy nem fog oda jönni egy nagyobb név. mint pl gündogan, csak PÉLDA volt a török.
Más névre nagyon nem is emlékszem, akik felmerültek még, inkább az ígéret kategóriába tartoznak. Írtam nemrég, hogy nem baj ez, akkor próbálni kell megtalálni a fiatal "bombánkat". Viszont ez pénzben nem lehet ugyanannyi, mint egy nagyágyú.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Galacticos
mit győzködjük egymást teszed fel a kérdést erre ugyanúgy írsz a témáról egy csomót mint akiknek szántad a költői kérdést.RealMadridFanatic írta:Mit győzköditek egymást? Semmi értelme.

cr minden szempontból megérte. 1gól/meccsses játékostól akinek 4szezon után ilyen a mérlege az megér 90milliót.RealMadridFanatic írta:Sportszakmai szempontból szerintem egy játékos sem (még CéRonaldo sem),
persze hogy nincs fele akkora hiszti se. fele annyi hír sincs róla, és kb harmad annyit akarnak érte kifizetni mint baleért. az lenne a csoda ha miatta menne a hiszti.RealMadridFanatic írta:isco sem éri meg ár/érték arányban a 35 millát, az biztos. És bár akkora rés nála nincs ezek között, mint a walesi esetén, de miatta fele ekkora hiszti nem megy...
én még mindig nem vagyok benne biztos hogy nem fog oda jönni egy nagyobb név. mint pl gündogan, csak PÉLDA volt a török.RealMadridFanatic írta:Szóval idénre maradnak a lutrik, Casemiro, Kondogbia, Illarramendi vonal (bár utóbbi szerintem nem egy elveszett srác). Én már letettem arról, hogy idén lesz minőségi igazolás középre.
- RealMadridFanatic
Már megint Bale-t rugdossátok? Kész.
Ami az én véleményem vele kapcsolatban, szerintem nagyjából középen van az "imádók" és az "utálók" között.
Nagyon nagy zsugás lett, egy állat, gyors erős, nincs kegyelem, célratörő. A fejlődés amit mutatott pár év alatt, az brutális, számomra azt is alátámasztja, hogy nagy alázat van a srácban a foci iránt.
Olyan elemekkel bővült a játéka amúgy a kezdeti, idézem: futóbolond stílus óta, amit ha nem láttok, akkor ez van. Technikailag abszolút nem elveszett a gyerek, csak annyira nagy a gyorsulás, gyorsaságbeli fölénye, hogy elég erre építenie most. Viszont a cseleit is szűken csinálja, kontroll alatt tartja a labdát folyamatosan, ha kevés a hely, nem agyatlanul beletolja az érkező védőbe. Persze ezt mondhatja itt az ember, lényegtelen.
Az viszont tény, hogy nem ér 90 millát. Sportszakmai szempontból szerintem egy játékos sem (még CéRonaldo sem), viszont itt jönnek képbe a marketing dolgok. Ezért nem adnék érte ennyit. Még akkor sem, hogy azért ez sem fekete vagy fehér, ha jönne a walesi lennének ám új reklámszerződések, pont ezért is kéri el Florentino a pénz felét, mert önmagában már a Realban való szereplés marketing értéket növel. Ha meg olyan teljesítmény is társulna hozzá, akkor Ő is szépen termelne ám...
Azért amit más is írt, a középpályának kellene lennie a prioritásnak. Viszont oda nem elérhetőek a nevek, akik minőséget képviselnek, épp most olvastam azt is, hogy Verratti ügynöke arra fogja felhasználni kb. a Real érdeklődését, hogy jobb feltételeket csikarjon ki a védencének.
Szóval idénre maradnak a lutrik, Casemiro, Kondogbia, Illarramendi vonal (bár utóbbi szerintem nem egy elveszett srác). Én már letettem arról, hogy idén lesz minőségi igazolás középre.
Még annyi, hogy engem csak az zavar, hogy ha Cé-re nézve degradáló a Bale-el való összehasonlítás (amúgy tényleg nincs olyan szinten a walesi), akkor hagyjuk már az ilyen Coutinhokat, akiknek volt 15 jó meccse a 'Poolban.
Isco sem éri meg ár/érték arányban a 35 millát, az biztos. És bár akkora rés nála nincs ezek között, mint a walesi esetén, de miatta fele ekkora hiszti nem megy...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezaaaaaz
Egy újabb klub,amely Higuaínt akarja! Ez az,remélem elindul a licitálás,és talán kapunk érte 30-at
Csak távozzon már...
Kell a pénz az újakra.
CR viszont most felidegesített. Jó lenne,ha kurva gyorsan aláírná már végre a szerződését,és vége lenne ennek az egész mizériának. Az új megállapodáshoz nem kell Ancelotti,írja alá,és kész.

CR viszont most felidegesített. Jó lenne,ha kurva gyorsan aláírná már végre a szerződését,és vége lenne ennek az egész mizériának. Az új megállapodáshoz nem kell Ancelotti,írja alá,és kész.

- Galacticos
oké. még egy kérdésem van, te tudod hol tart most a spanyol gazdaság? tudod mekkora a munkanélküliség most?Monkey írta:Ez nem értelemszerű, egy szezon alatt hoztuk Kakat 65 M-ért és Ronaldot 94M-ért + Benzemat 35M-ért + Xabi Alonsot szintén 35M-ért +Albiol 15 M-ért meg az apró... tehát nem logikus amit írsz!
2009.-ben sokkal jobb volt a helyzet. meg akkor kezdte meg az új éráját persze hogy többet öltünk bele és hitelekbe mentünk bele.
senki sem mondta hogy tönkre vágja a klubot. arról van szó hogy ha balere költ 100milliót nem marad annyi középpályásra mintha vennék egy iscot 35ért. márpedig a kkp-sok szerződtetése a legfontosabb a nyáron.Engem speciel annyira nem érdekel, hogy mennyit kült, mert bizom a tudásában és biztos vagyok benne, hogy nem az a célja, hogy tönkre vágja a klubbot...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mata meg Reus kerülne együtt nagyjából annyiba(se) Mint Bale.Erti írta...
Coutinhot meg muszály vagyok megvédeni,úgy látszik csak én láttam istenigazából futballozni a poolba...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Mondjuk, ha jól emlékszem, Perez ezeket az igazolásokat többek között egy negyedmilliárd eurós hitelből finanszírozta...Ez nem értelemszerű, egy szezon alatt hoztuk Kakat 65 M-ért és Ronaldot 94M-ért + Benzemat 35M-ért + Xabi Alonsot szintén 35M-ért +Albiol 15 M-ért meg az apró... tehát nem logikus amit írsz!
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Na a Cselszkij bejelentkezett Higanyért
Lehet egyedül vagyok ezzel a fórumon,de én sajnálni fogom,ha elmegy...

Lehet egyedül vagyok ezzel a fórumon,de én sajnálni fogom,ha elmegy...
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
SzélmalomharcReus:Nem kerül 90millioba,egy szezon vagy nem.Ami nàlam min2
Coutinho:Ha nem reagálsz akkor én se,egyszer majd nézd meg...ja és nem kerül 90 millioba...
Mata:az a vicckategóri a hátán vitte a chelseat,nem Hazard,nem Oscar,hanem ő,a 3.helyig,nem az 5.-ig...ja és nem kerül 90millioba...

Semmi gondom nem lenne ha Reus igazolna ide még ha nagyobb lutrinak is tartanám mint Balet de Coutinhot emlegetni, Könyörgöm...

Én meg leginkább Matara mondanám hogy "egy szezonba kiugrót produkáló játékos" nem nézem ki belőle hogy köv szezonba is ekkora király lesz. Ha itt lenne örülnék de egy fillért nem adnék érte az is biztos.
Akármennyire élvezem ezt a bájcsevejt sajnos lépnem kell de amint tudok jövök vissza és, Round 2

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amúgy tényleg nem vágom, hogy mi alapján kérdőjelezzük meg Perez féle érát. Gondolom jobban tisztában van az anyagi helyzetünkkel mint mi itt összesen... Tegyük azt is hozzá, hogy idén már a Real Madrid a leg értékesebb klubb a világon szóval calamit csak jól csinál
. Engem speciel annyira nem érdekel, hogy mennyit kült, mert bizom a tudásában és biztos vagyok benne, hogy nem az a célja, hogy tönkre vágja a klubbot... Maradjunk a Bale témánál meg annyiban, hogy, ha idejött ráérünk isteniteni vagy na adj isten degradálni a teljesitménye alapján...
Emlékszem 1 éve Modric transzfernél vitatkoztam állandóan a néppel, mert elfogult voltam. Most igyekszem nem beleesni ugyan abba a hibába és inkább csendes megfigyelő maradok.

Emlékszem 1 éve Modric transzfernél vitatkoztam állandóan a néppel, mert elfogult voltam. Most igyekszem nem beleesni ugyan abba a hibába és inkább csendes megfigyelő maradok.

- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Bernd Schuster pótolja a távozó Manuel Pellegrinit a Málaga csapatánál.

- h3x0r
Modric ugyan ugy vilagklasszis a posztjan mint CR a sajatjan. Nem miatta nem nyertunk semmit, hanem mert egyszeruen nincs kozeppalyank: xabi lassu, khedira... hat o khedira. A csataraink mindent kihagytak, di maria a maradek eszet is elveszitette, csak megy elore eszetlenul, ozil egesz szezonban csak all egy helyben semmi kuzdeni akaras nincs benbe, iker meg nem ert ra mert epp az edzot furrta... Az edzonk pedig epp angliarol almodozott. Na ezert nem nyyertunk semmit se.