Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondjuk azt még mindig nem tudom, hogy pl Crawford túléli-e, szerintem nem
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 14., szerda 15:40
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. január 14., szerda 15:15
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 14., szerda 15:12
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valami olyasmire emlékszem, hogy a "néma" meg akarta mérgezni Veet, ezért magozott valami gyümölcsöt. Ezt kiszúrta a főszakács, aztán mondta, hogy azzal az életben nem tudja megölni, de segít neki, ha kell. Szóval a fújással megpróbálta megmérgezni Veet, de nem sikerült.kelemen.istvan írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az évadzáró részben.. A főszakács latino nő és a "néma" nő kotyvasztanak Vee ellen valamit,de szereznek kutyaszőrt illetve mindenféle fura dolgot, ráfújnak valamit, esküszöm nem tudom, hogy mit. Annak volt valami jelentősége is, vagy csak én nem értettem az összefüggést a szökése és e dolog között?!
Nekem tetszett az évad egyébként, 8-ast simán adok rá.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. január 14., szerda 14:48
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az évadzáró részben.. A főszakács latino nő és a "néma" nő kotyvasztanak Vee ellen valamit,de szereznek kutyaszőrt illetve mindenféle fura dolgot, ráfújnak valamit, esküszöm nem tudom, hogy mit. Annak volt valami jelentősége is, vagy csak én nem értettem az összefüggést a szökése és e dolog között?!danianevem írta:Már viszonylag rég láttam, de hátha tudok rá válaszolni.kelemen.istvan írta:Valaki megnézte az Orange Is The New Black második évadját?
Egy kérdésem lenne
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 14., szerda 14:24
Már viszonylag rég láttam, de hátha tudok rá válaszolni.kelemen.istvan írta:Valaki megnézte az Orange Is The New Black második évadját?
Egy kérdésem lenne
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. január 14., szerda 14:14
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 14., szerda 7:44
Szem kinyit állam a földön, 2.kávénak tökéletes voltZsombor írta:Ladies and gentlemen, Harvey Specter![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 14., szerda 0:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 22:50
Az a cukros dolga, én tehetetlen vagyokZsombor írta:Inkább javítsd meg a facebookod papa.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 13., kedd 22:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 22:46
Jól van, te sem sokat szaroztál :ĐZsombor írta:Én meg kivégeztem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Louis zseniális volt a legvégén. A Donnával való beszélgetése is erős volt, de Jessicánál eszméletlen brutális.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. január 13., kedd 22:46
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 13., kedd 22:41
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 13., kedd 19:49
Szerencsére az első 5 évadot már nem tudják elcseszni. Az előtt hatalmas respect, a többi meg szórakozásnak elmegy.P. Krisz írta:Supernatural , lesz 11. évad is .![]()
A hogyan basszunk el valamit mintapéldája .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 13., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. január 13., kedd 19:42
Gyártanak már elég szemetet így is. A ződíjász 3.évadán meglátszik, hogy a készítők energiái 2 fele mennek. Ráadásul a CBS-nek meg csinálják a szuperlányt. Amell meg majd kisírja, hogy a rokon is kapjon saját sorit, aztán jöhet majd a firestorm, vagy mi a szösz is. Lehet a CW-nek hamarabb összejön egy Justice League crossover, mint a Warnernek a mozikban.Remy írta:Na, vissza a minőségi sorozatokhoz! Arrow és Flash mellé lehetséges, hogy érkezik az Atom sorozat is a CW-re, természetesen Brandon Routh főszereplésével.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 13., kedd 19:31
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 13., kedd 19:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 19:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 13., kedd 19:19
Most viccen kívül, ki a csatorna felelős vezetője? mathers?Remy írta:Na, vissza a minőségi sorozatokhoz! Arrow és Flash mellé lehetséges, hogy érkezik az Atom sorozat is a CW-re, természetesen Brandon Routh főszereplésével.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem