HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 13., csütörtök 17:52
Már megint Bale-t rugdossátok? Kész.
Mit győzköditek egymást? Semmi értelme.
Ami az én véleményem vele kapcsolatban, szerintem nagyjából középen van az "imádók" és az "utálók" között.
Nagyon nagy zsugás lett, egy állat, gyors erős, nincs kegyelem, célratörő. A fejlődés amit mutatott pár év alatt, az brutális, számomra azt is alátámasztja, hogy nagy alázat van a srácban a foci iránt.
Olyan elemekkel bővült a játéka amúgy a kezdeti, idézem: futóbolond stílus óta, amit ha nem láttok, akkor ez van. Technikailag abszolút nem elveszett a gyerek, csak annyira nagy a gyorsulás, gyorsaságbeli fölénye, hogy elég erre építenie most. Viszont a cseleit is szűken csinálja, kontroll alatt tartja a labdát folyamatosan, ha kevés a hely, nem agyatlanul beletolja az érkező védőbe. Persze ezt mondhatja itt az ember, lényegtelen.
Az viszont tény, hogy nem ér 90 millát. Sportszakmai szempontból szerintem egy játékos sem (még CéRonaldo sem), viszont itt jönnek képbe a marketing dolgok. Ezért nem adnék érte ennyit. Még akkor sem, hogy azért ez sem fekete vagy fehér, ha jönne a walesi lennének ám új reklámszerződések, pont ezért is kéri el Florentino a pénz felét, mert önmagában már a Realban való szereplés marketing értéket növel. Ha meg olyan teljesítmény is társulna hozzá, akkor Ő is szépen termelne ám...
Ettől függetlenül sem kellene ennyiért.
Azért amit más is írt, a középpályának kellene lennie a prioritásnak. Viszont oda nem elérhetőek a nevek, akik minőséget képviselnek, épp most olvastam azt is, hogy Verratti ügynöke arra fogja felhasználni kb. a Real érdeklődését, hogy jobb feltételeket csikarjon ki a védencének.
Szóval idénre maradnak a lutrik, Casemiro, Kondogbia, Illarramendi vonal (bár utóbbi szerintem nem egy elveszett srác). Én már letettem arról, hogy idén lesz minőségi igazolás középre.
Szóval onnan megmarad a zseton.
Még annyi, hogy engem csak az zavar, hogy ha Cé-re nézve degradáló a Bale-el való összehasonlítás (amúgy tényleg nincs olyan szinten a walesi), akkor hagyjuk már az ilyen Coutinhokat, akiknek volt 15 jó meccse a 'Poolban.
De mondhatnám Reus-t is (akit amúgy nagyon jónak gondolok). Egyénileg gyengébb összességében, de azt értem, hogy a stílusát a Realhoz jobban illőnek érzik páran.
Mata szintén ez a kategória. Nem rossz, de itt nem lenne fele akkora király sem, mint a Chelseaben.
Isco sem éri meg ár/érték arányban a 35 millát, az biztos. És bár akkora rés nála nincs ezek között, mint a walesi esetén, de miatta fele ekkora hiszti nem megy...
A másik ezzel kapcsolatban, hogy a Mata/Reus vonal is 50 millánál indulna. És szerintem egyik játékos sem akarna jönni idén ráadásul. Bale-nek hasonló minőségű alternatívája nincs jelenleg a piacon, aki minden szempontból megfelel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)