megnéztem. Hát, először az, hogy tudtam, hogy igaz történet még jobban ütött. Az nem tetszett, hogy Al Pacino csak egy kifutófiút játszik, de igazad van, mindketten remekül játszották. Mindenképp megérte megnézni, főleg, hogy Al Pacino a kedvenceim közt van a Keresztapa és a Scarface óta. Nem vagyok a pontozós fajta, de jó volt.Sierra írta:Érdemes, szerintem nagyon jó film. Nálam 9-es. Johnny Depp nagyon jó benne, és Al Pacino is hozza a szokásosat, bár itt egy örök vesztes, kiöregedett maffia tagot játszik, de elég hitelesen. Nézd meg mindenképpen.raul0791 írta:gyors kérdés, érdemes rászánni az időmet a Fedőneve: Donnie Brasco-ra? régóta tervezem, sokan ajánlották, de azért rákérdezek.
Ami elgondolkodtatott:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor kinyirják a riválisokat, Sonny Red-éket, és behívják Donniet, elkezdik darabolni, elgondolkodtatott, hogy ez tényleg megtörtént, milyen világban élünk... Az meg, hogy miután az FBI megmutatta a fotókat Leftyéknek Donnieról, és azután is azt hitték, hogy az FBI csak felültetni próbálja őket... remek.