Toti írta:található valahol olyan oldal, ami statisztikát vezet a vb meccseiről. lövések, védések, stb..
konkrétan a szlovén kapusra lennék kíváncsi, mert sztem nem mutatott be védést a meccsen.
http://www.ihf.info/IHFCompetitions/Wor ... fault.aspx
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. január 19., hétfő 18:39
Toti írta:található valahol olyan oldal, ami statisztikát vezet a vb meccseiről. lövések, védések, stb..
konkrétan a szlovén kapusra lennék kíváncsi, mert sztem nem mutatott be védést a meccsen.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 19., hétfő 18:35
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 18., vasárnap 18:31
Ja, hogy bosnyák? Mindig azt hittem szerbFerencváros írta:Elméletileg bosnyák, ők meg nem nagyon jutottak ki sehova. Szóval nem volt szem előtt. De wikipédia 7-szeres válogatottnak írja. Lehet akkor még régen volt. De kétlem, hogy 3-4 éve egy katari válogatottságra készül.wxyz írta:Elvileg pár évnek el kell ahhoz telnie
Biztos, hogy Saric válogatott volt az elmúlt években?
A brazil talán a legjobban fejlődő kézilabda nemzet. Nem véletlen, hogy a nők vbt nyertekPEEtör írta:Ez a spanyol csapat mit játszik ma, kidobóst?![]()
Volt egy 3 perc, ahol azt sem tudták, hol vannak, zsinróban kétszer adták el a labdát a brazilok, értsd, brazilok ellen.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 17., szombat 16:11
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. január 17., szombat 16:05
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. január 17., szombat 14:46
Elméletileg bosnyák, ők meg nem nagyon jutottak ki sehova. Szóval nem volt szem előtt. De wikipédia 7-szeres válogatottnak írja. Lehet akkor még régen volt. De kétlem, hogy 3-4 éve egy katari válogatottságra készül.wxyz írta:Elvileg pár évnek el kell ahhoz telnie
Biztos, hogy Saric válogatott volt az elmúlt években?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 16., péntek 21:45
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. január 15., csütörtök 22:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 15., csütörtök 19:48
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 15., csütörtök 19:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 13., kedd 17:31
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 13., kedd 17:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 14:24
Egy szóval nem írtam, hogy ártatlanok, vagy nem érdemelnék-e ugyanazt. Ismerek párat, vagyis ismertem, volt balhém velük, amiből szerencsére úgy jöttem ki, hogy arcom, kezem, lábam helyén maradt.Ne haragudj, de nincs igazad Realista.."Csak" mert egy híres sportoló volt? Lóf@szt! Persze, ez is közrejátszott abban, hogy a média felkapja, de ez ugyan úgy téma lett volna, mivel szíven szúrtak egy embert, a másikat pedig vesén kamerák és tanúk előtt.. Ezek állatok, nem emberek. Azért mentek le a clubba, hogy kiéljék magukat, verekedjenek, megfélemlítsenek másokat, mert megtehetik. (amúgy ezt nem én állítom, hanem a bíróság hivatalosan is megállapította ezt) Az a baj, hogy tényleg megtehetik. Naponta látok, hallok történeteket, mivel olyan helyen lakom.. Az ítéletet se tudom már követni, hiszen tavaly novemberben szombathelyen már 2 és fél éves büntetést szabtak ki a Német-Sztojka párosra. (csak úgy finoman jelzem, a fegyházat börtönre cserélték, és jó magaviselettel még a 10x éves börtön is csökkenthető pár évre...) Az említett emberek amúgy mind tagjai az országszerte híres cigánymaffiának, és ezeknek a családoknak senki sem tenne keresztbe..
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 13:32
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. január 6., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 12:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 10:01
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 6., kedd 1:11
Február 8-án lesz hat éve.A gyász természetesen még most sem múlt el Petre Cozma szívéből, az édesapa szilveszterkor is kiment a temetőbe.
„Nekem már csak ez maradt. 23 óra körül a sírjához mentem, vele voltam fél egyig. Nem hagyhattam egyedül."
A honlap feleleveníti: a Veszprém Megyei Bíróság életfogytig tartó fegyházra ítélte a Cozma-gyilkosság első- és másodrendű vádlottját, Raffael Sándort és Németh Győzőt, míg a harmadrendű vádlott, Sztojka Iván húszévi fegyházbüntetést kapott.
„Kezdettől fogva mondtam, hogy bízom a magyar igazságszolgáltatásban, és örülök annak, hogy nem kellett csalódnom. A bűnösök számára ez korrekt ítélet, számomra viszont nem" – mondta Petre Cozma még az előtt, hogy 2012. áprilisában – országos felháborodást kiváltva – Raffael és Németh büntetését 18 évre, Sztojkáét 8 évre csökkentették (utóbbiét végül 13 évre emelték).
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 29., hétfő 21:57
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem