Ahaaaaaaalexoxladjackoxi írta:De mondhattam volna akárkit szinte aki a Barcába vagy Realba játszik.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 13., kedd 17:10
Ahaaaaaaalexoxladjackoxi írta:De mondhattam volna akárkit szinte aki a Barcába vagy Realba játszik.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. január 13., kedd 17:10
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. január 13., kedd 17:09
Nem. Azért probléma, mert (szerintem) fel van szopva. Jamessel egyetemben. De mondhattam volna akárkit szinte aki a Barcába vagy Realba játszik.wxyz írta:Bale nem azért probléma mert Spurs játékos volt??
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 13., kedd 17:08
Ki pipázza?alexoxladjackoxi írta: Nem hetente, de én így látom. Lehet pipázni Balet, de szerintem Pogba sokkal többet ér egy csapat számára.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 13., kedd 17:07
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 13., kedd 17:07
Kizárt dolog...wxyz írta:Bale nem azért probléma mert Spurs játékos volt??
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. január 13., kedd 17:05
Nem hetente, de én így látom. Lehet pipázni Balet, de szerintem Pogba sokkal többet ér egy csapat számára.ziro4vr írta:Modric pl nem "kurva komplex"? Más, ha nem arsenalos lenne most Alexis, akkor is így gondolnád?alexoxladjackoxi írta:h3x0r: Jó, ok nyerte a kupákat, meg Ronaldo felhúzta a teljesítményét. Pogba meg az olasz bajnok legjobb játékosa. Kurva komplex, a játék minden elemében a legjobbak közt van 21 évesen.
Egyébként a pogbás jellemzés enyhén túlzó, illetve nem tudom hányszor láttad játszani mondjuk a juvéban? Gondolom nem hetente.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 13., kedd 17:03
Modric pl nem "kurva komplex"? Más, ha nem arsenalos lenne most Alexis, akkor is így gondolnád?alexoxladjackoxi írta:h3x0r: Jó, ok nyerte a kupákat, meg Ronaldo felhúzta a teljesítményét. Pogba meg az olasz bajnok legjobb játékosa. Kurva komplex, a játék minden elemében a legjobbak közt van 21 évesen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 17:03
Nyomok magamnak egy warnt, de mindjárt lehülyézlekalexoxladjackoxi írta:h3x0r: Jó, ok nyerte a kupákat, meg Ronaldo felhúzta a teljesítményét. Pogba meg az olasz bajnok legjobb játékosa. Kurva komplex, a játék minden elemében a legjobbak közt van 21 évesen.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. január 13., kedd 17:02
Mi ebbe a szőrszálhasogató?numberone1 írta:Mondjuk a VB-n is jol tolta, csak szerencsevel mentek tovabb a brazilok ellenuk. Ha mar a VB evet nezzuk....Remy írta:Sanchez, SANCHEZ.... minden Arsenalos szájából ez folyik. Az már más kérdés, hogy a barcás időszakában semmi extrát nem csinált, a csapata semmit nem nyert. Az Arsenalnál lehet, hogy jól megy neki, de ugyebár a szavazást már október végén vagy nov. elején lezárták, azaz majd' 2 hónap ugrott neki a kukába. 2 hónapnyi bajnoki foci miatt viszont senkit nem tesznek oda. Persze ez náluk nem szempont. Tuti top 3-ba várnák...
kozben alex megelozott. viszont az tenyleg szorszal hasogatas, h miert Hazard miert nem Alexis.......
Ennyi erővel az egész aranylabda az...tucsoki írta:Egy vérbeli középpályást összehasonlítani egy támadó szélsővel, wow, a hülyeség határtalan
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. január 13., kedd 17:01
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 13., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 13., kedd 16:59
Mondjuk a VB-n is jol tolta, csak szerencsevel mentek tovabb a brazilok ellenuk. Ha mar a VB evet nezzuk....Remy írta:Sanchez, SANCHEZ.... minden Arsenalos szájából ez folyik. Az már más kérdés, hogy a barcás időszakában semmi extrát nem csinált, a csapata semmit nem nyert. Az Arsenalnál lehet, hogy jól megy neki, de ugyebár a szavazást már október végén vagy nov. elején lezárták, azaz majd' 2 hónap ugrott neki a kukába. 2 hónapnyi bajnoki foci miatt viszont senkit nem tesznek oda. Persze ez náluk nem szempont. Tuti top 3-ba várnák...
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. január 13., kedd 16:59
Miért a VB-n is jól játszott, míg pl. James szinte csak ott játszott jól.Remy írta:Sanchez, SANCHEZ.... minden Arsenalos szájából ez folyik. Az már más kérdés, hogy a barcás időszakában semmi extrát nem csinált, a csapata semmit nem nyert. Az Arsenalnál lehet, hogy jól megy neki, de ugyebár a szavazást már október végén vagy nov. elején lezárták, azaz majd' 2 hónap ugrott neki a kukába. 2 hónapnyi bajnoki foci miatt viszont senkit nem tesznek oda. Persze ez náluk nem szempont. Tuti top 3-ba várnák...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 13., kedd 16:57
R24 leirta az erveket Bale mellett, ki is emeltem neked, most te jossz.alexoxladjackoxi írta:Tudom, hogy a legjobb védekezés a támadás, de az Arsenalt ne keverd ide! Pogbáról beszéltem, nem az Arsenalról. Különben meg szerintem is ejtsük a sorrendet, annyira nem lényeg, de attól függetlenül még lehet az embernek véleménye.Realista24 írta: Na figyelj. Lehet, hogy a kis beszűkült világodban, ahol az Arsenalon kívül minden más fos, ez az értékrendszer, ezzel nincs is gond. Viszont azzal volt/van problémád, hogy miért van mondjuk Pogba Bale mögött.
Utoljára írom le, aztán ejtem a témát. Bale nyert három kupát, abból kettőn gólt lőtt. A BBC volt Európa második legjobb támadóhármasa az Arsenal csodatriója mögött, és a BBC-ben Bale is ott bujkál, bármilyen furcsa. BL-t nyert, ez az a kupa, amiben egy kis szerencsével talán jövőre is indulhattok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 13., kedd 16:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 13., kedd 16:54
Én szívesen dumcsizok vele, csak kérek érveket és minimális befogadást.nmate írta:Please don't feed trolls.
Mondom hogy az, nem hiszitek el. Ilyen ferde szemmel nem lehet nézni a focit
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 13., kedd 16:53
HozzászólásSzerző: Savant » 2015. január 13., kedd 16:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 13., kedd 16:50
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem