Másfél hét alatt lenyomtam a három évad Spartacust. Azt a rohadt élet, mi sorozat volt ez?

Utolsó résznél
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gannicus keresztrefeszítésénél voltam teljesen és végérvényesen padlón, bár már előtte is nyeldekeltem, amikor Spartacus arról beszélt, hogy mi az igazi győzelem.
Egyébként kellett 5-6 rész, mire egyáltalán hozzá tudtam szokni az "újfiú"-hoz, de a végére ő sem volt rossz. Saxa meg kb. a legbelevalóbb női karakter volt sorozatos pályafutásom alatt, Naevia nekem nagyon manipulatív volt már a vége felé, még akkor is, ha teljes mértékben megértem, hogy végül is miért lett olyan, amilyen.
10/10
A legszebb női szereplőhöz értelemszerűen nem kívánok annyira hozzászólni, én nem azt figyeltem
Azért mondjuk most már őszintén remélem, hogy a Róma vizsgámon a rabszolgafelkeléseket húzom xD
Jöhet az előzmény. Meg megnézem a Da Vinci's második részét is ezzel a lendülettel, egyelőre tetszős.
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.