Luka Modrić

A Real Madrid egykori nagyjai.

Megtartanád Modricot vagy nem?

A szavazás 2025. május 9., péntek 16:07-kor befejeződött.

Igen, bármi áron.
9
11%
Igen, de csak kevesebb fizetéssel.
27
33%
Nem, kapjon méltó búcsút és zárjuk le.
46
56%

Szavazatok száma: 82

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 15:12

Meg 11.17 én 2-3 hónapot.
Akkor az február 17, ha a három hónapot vesszük, ugye? :mrgreen:
Carlo azt mondta most, hogy a BL első meccsén fog számolni vele először, az február 18. :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 18., vasárnap 11:27

Meg 11.17 én 2-3 hónapot.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 18., vasárnap 9:51

nmate írta:Kezdetektől fogva 3 hónapot mondtak, ami február végét jelenti és tudjuk, hogy egy ilyen sérülésnél +-2 hét is benne van, a játékos fizikumától függően. Január sosem volt, azt max a Blikkben olvashattad :mrgreen:
Mostmar csak visszaolvastam :Đ
PosztSzerző: Realista24 Dátum: 18 nov. 2014, 17:26

Február 17. a legoptimistább becslés Modric visszatérésére.
Szerző: Victor Dátum: 2014.12.01, 14:22
Noha lábadozásának csak korai fázisában van, jó hír a Real-fanatikusok számára, hogy Luka Modricnak valószínűleg nem kell sebészi kés alá feküdnie. A Real Madrid horvát játékosának orvosai optimisták a felépülést illetően, ugyanis Modric megfelelően reagál a kezelésekre. A középpályás még mindig őssejtkezelést kap Vitoriában. Ha ezt az első rehabilitációs időszakot sikeresen átvészelik, akkor sokkal valószínűbb, hogy a játékost nem kell megműteni, ami mind a klubnak, mind a játékosnak remek hír lenne. Forrás: Madridom.hu
Szerző: Csabi Dátum: 2014.12.10, 14:22
Kovac (a horvát válogatott edzője): “A Real Madrid orvosaival együtt elmentünk Münchenbe Dr. Muller Wolfharthoz, hogy egy második véleményt is kapjunk Modric állapotáról. Az ő véleménye is megegyezett a Real Madrid orvosaiéval. Modric sérülése súlyos, de a felépülése meglepően gyorsan halad, és optimisták vagyunk, hogy márciusra visszatérhet. A sérülését a túl sok mérkőzés okozta. Sokan kritizáltak, amikor az Argentína elleni barátságos mérkőzésen pihentettem őt, de én is focista voltam, és tudom, hogy a heti két mérkőzés mennyire megterhelő.” Forrás: Madridom.hu
Szerző: Victor Dátum: 2014.12.25, 11:29
Remek ütemben halad Luka Modric, a Real Madrid horvát válogatott középpályásának felépülése. Noha nemrégiben még négy hónapos kihagyásról lehetett olvasni, friss hírek szerint Modric a Schalke elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén, Gelsenkirchenben már biztosan ott lesz a pályán. Az orvosok elmondása szerint Modric a “tökéletes beteg”, a regenerációja jóval gyorsabban történik, mint ahogy azt tervezték. Ancelotti ugyan nem vállal semmilyen kockázatot, de több, mint elégedett az orvosi stábtól érkező információkkal. Forrás: Madridom.hu
(Schalke elleni elso meccs februar 18-an lesz)
Szerző: d.gergo Dátum: 2015.01.02, 16:49 Forrás: marca.com
Luka Modric visszatérését nem siettetik. Bár a hírek arról szóltak, hogy a horvát középpályás 6 hét múlva, február közepén már újra pályán lehet, Carlo Ancelotti és Modric nem akarják elsietni a dolgokat, és inkább lassan, de biztosan tervezik a teljes visszatérést. Jelenleg úgy fest, a Schalke elleni párharcot biztosan kihagyja, és majd csak a Bajnokok Ligája következő szakaszára várható, hogy teljes erőbedobással újra a pályán láthatjuk a kis horvátot. Forrás: Madridom.hu
Szerző: Realista24 Dátum: 2015.01.13, 11:25
Luka Modric két hét antwerpeni rehabilitáció után tegnap újra a Real Madrid edzőközpontjában dolgozhatott. A horvát középpályás felépülésének utolsó fázisába lépett. Modric egy MRI vizsgálaton vett részt, amelynek eredménye pozitív lett, sokkal jobban érzi magát, és szinte nem is érez fájdalmat. Forrás: Madridom.hu
Szerző: Csabi Dátum: 2015.01.17, 12:51
Bár a csapat és az orvosi stáb is nagyon bizakodó Modric felépülésével kapcsolatban, a helyzet az, hogy a játékos március előtt szinte biztosan nem fog visszatérni. Modric kezelése remek ütemben halad, ám a horvátnak még várnia kell, hogy újra pályára léphessen. Forrás: Madridom.hu

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 18., vasárnap 8:31

szeptember és lehet vele számolni....addig más megoldás kell.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 17., szombat 22:00

Én 3 hónapra emlékszem, meg hogy februárban visszatérhet a rendes edzéshez. Ancelotti is ezt nyilatkozta ezelőtt pár nappal. Ha március elején már tétmeccsen játszhat, az teljesen jó, ha csak a végén, az már tényleg csúszás.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 17., szombat 17:55

Kukucskálj be a Sanitas rovatba. ...jan közepétől feb közepéig.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 17., szombat 16:29

Kezdetektől fogva 3 hónapot mondtak, ami február végét jelenti és tudjuk, hogy egy ilyen sérülésnél +-2 hét is benne van, a játékos fizikumától függően. Január sosem volt, azt max a Blikkben olvashattad :mrgreen:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 17., szombat 16:26

Január és február volt

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 17., szombat 16:21

R.M.C.F írta:na...mejött a hír ami várható volt.korábban írtam is minden hír ami a sérültekkel kapcsolatos azt egyszerűen nem lehet elhinni. március. ...khmmm...szóval akkor számolni vele szeptembertől lehet normálisan.
egész eddig márciusra jósoltak. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 17., szombat 16:19

na...mejött a hír ami várható volt.korábban írtam is minden hír ami a sérültekkel kapcsolatos azt egyszerűen nem lehet elhinni. március. ...khmmm...szóval akkor számolni vele szeptembertől lehet normálisan.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. január 13., kedd 17:21

Jaj de várom vár azt a napot amikor újra játszani fog.
Az ember tényleg csak akkor jön rá,hogy mi az igazán értékes amikor - jelen esetben - nem látja a pályán minden héten ezt a zsenit.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 13., kedd 13:45

Donát írta:Értem, akkor hiányozni fog az Atlético, és jó eséllyel a Barca ellen is... :( Köszi az infót!
Mondjuk az Aletico ellen biztos nem játszatnám még ha épphogy csak felépült is, annyi hentes között még a végén újra lesérülne..

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. január 13., kedd 13:43

Realista24 írta:A hír, amiből fordítottam a mostanit, abban van ez írva. Nem a decemberi alapján írtam. Nem fognak kapkodni a csapat egyik legfontosabb tagjával.
Értem, akkor hiányozni fog az Atlético, és jó eséllyel a Barca ellen is... :( Köszi az infót!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 13:39

Donát írta:
Realista24 írta:A BL negyeddöntő a cél.
Emlékszem erre a hírre, de ez ha jól emlékszem még december környékén jelent meg, másrészt, nem gondolom, h ha korábban felépül, akkor csakazértis jegelnék. Tehát irreális a febr. 8? (ha mondjuk a héten már elkezdene terembe járni - v az, h nincsenek fájdalmai még közel sem jelenti azt, h pár napon belül kezdhet edzeni?)
A hír, amiből fordítottam a mostanit, abban van ez írva. Nem a decemberi alapján írtam. Nem fognak kapkodni a csapat egyik legfontosabb tagjával.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. január 13., kedd 13:38

Realista24 írta:A BL negyeddöntő a cél.
Emlékszem erre a hírre, de ez ha jól emlékszem még december környékén jelent meg, másrészt, nem gondolom, h ha korábban felépül, akkor csakazértis jegelnék. Tehát irreális a febr. 8? (ha mondjuk a héten már elkezdene terembe járni - v az, h nincsenek fájdalmai még közel sem jelenti azt, h pár napon belül kezdhet edzeni?)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 13:33

A BL negyeddöntő a cél.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. január 13., kedd 13:30

Donát írta:Luka Modric két hét antwerpeni rehabilitáció után tegnap újra a Real Madrid edzőközpontjában dolgozhatott. A horvát középpályás felépülésének utolsó fázisába lépett. Modric egy MRI vizsgálaton vett részt, amelynek eredménye pozitív lett, sokkal jobban érzi magát, és szinte nem is érez fájdalmat. Forrás: Madridom.hu

Na, ez nagyon jó hír. Akkor esetleg lehet esély arra is, h az Atlético elleni bajnokin (02.08) már játsszon? Persze erőltetni semmiképp sem szabad, de az még 4 hét, ha nincs fájdalom, lassan elkezd edzeni, gondolom én - tök laikusként.
Valaki mondjon valami biztatót! :)
Szerintem leghamarabb február vége felé láthatjuk a pályán, csereként beszállva.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. január 13., kedd 13:24

Luka Modric két hét antwerpeni rehabilitáció után tegnap újra a Real Madrid edzőközpontjában dolgozhatott. A horvát középpályás felépülésének utolsó fázisába lépett. Modric egy MRI vizsgálaton vett részt, amelynek eredménye pozitív lett, sokkal jobban érzi magát, és szinte nem is érez fájdalmat. Forrás: Madridom.hu

Na, ez nagyon jó hír. Akkor esetleg lehet esély arra is, h az Atlético elleni bajnokin (02.08) már játsszon? Persze erőltetni semmiképp sem szabad, de az még 4 hét, ha nincs fájdalom, lassan elkezd edzeni, gondolom én - tök laikusként.
Valaki mondjon valami biztatót! :)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 25., csütörtök 21:18

Meglepne ha ez a hír valós lenne. ...januárban majd még húzódik....február. ....még 100as....majd március és itt lesz:)

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. december 25., csütörtök 13:12

Gúd nyúz. De nem kell őt erőltetni már a Schalke ellen. Elég ha a negyeddöntőre felépül.

Vissza: