nmate írta:Kezdetektől fogva 3 hónapot mondtak, ami február végét jelenti és tudjuk, hogy egy ilyen sérülésnél +-2 hét is benne van, a játékos fizikumától függően. Január sosem volt, azt max a Blikkben olvashattad

Mostmar csak visszaolvastam :Đ
PosztSzerző: Realista24 Dátum: 18 nov. 2014, 17:26
Február 17. a legoptimistább becslés Modric visszatérésére.
Szerző: Victor Dátum: 2014.12.01, 14:22
Noha lábadozásának csak korai fázisában van, jó hír a Real-fanatikusok számára, hogy Luka Modricnak valószínűleg nem kell sebészi kés alá feküdnie. A Real Madrid horvát játékosának orvosai optimisták a felépülést illetően, ugyanis Modric megfelelően reagál a kezelésekre. A középpályás még mindig őssejtkezelést kap Vitoriában. Ha ezt az első rehabilitációs időszakot sikeresen átvészelik, akkor sokkal valószínűbb, hogy a játékost nem kell megműteni, ami mind a klubnak, mind a játékosnak remek hír lenne. Forrás: Madridom.hu
Szerző: Csabi Dátum: 2014.12.10, 14:22
Kovac (a horvát válogatott edzője): “A Real Madrid orvosaival együtt elmentünk Münchenbe Dr. Muller Wolfharthoz, hogy egy második véleményt is kapjunk Modric állapotáról. Az ő véleménye is megegyezett a Real Madrid orvosaiéval. Modric sérülése súlyos, de a felépülése meglepően gyorsan halad, és optimisták vagyunk, hogy márciusra visszatérhet. A sérülését a túl sok mérkőzés okozta. Sokan kritizáltak, amikor az Argentína elleni barátságos mérkőzésen pihentettem őt, de én is focista voltam, és tudom, hogy a heti két mérkőzés mennyire megterhelő.” Forrás: Madridom.hu
Szerző: Victor Dátum: 2014.12.25, 11:29
Remek ütemben halad Luka Modric, a Real Madrid horvát válogatott középpályásának felépülése. Noha nemrégiben még négy hónapos kihagyásról lehetett olvasni, friss hírek szerint Modric a Schalke elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén, Gelsenkirchenben már biztosan ott lesz a pályán. Az orvosok elmondása szerint Modric a “tökéletes beteg”, a regenerációja jóval gyorsabban történik, mint ahogy azt tervezték. Ancelotti ugyan nem vállal semmilyen kockázatot, de több, mint elégedett az orvosi stábtól érkező információkkal. Forrás: Madridom.hu
(Schalke elleni elso meccs februar 18-an lesz)
Szerző: d.gergo Dátum: 2015.01.02, 16:49 Forrás: marca.com
Luka Modric visszatérését nem siettetik. Bár a hírek arról szóltak, hogy a horvát középpályás 6 hét múlva, február közepén már újra pályán lehet, Carlo Ancelotti és Modric nem akarják elsietni a dolgokat, és inkább lassan, de biztosan tervezik a teljes visszatérést. Jelenleg úgy fest, a Schalke elleni párharcot biztosan kihagyja, és majd csak a Bajnokok Ligája következő szakaszára várható, hogy teljes erőbedobással újra a pályán láthatjuk a kis horvátot. Forrás: Madridom.hu
Szerző: Realista24 Dátum: 2015.01.13, 11:25
Luka Modric két hét antwerpeni rehabilitáció után tegnap újra a Real Madrid edzőközpontjában dolgozhatott. A horvát középpályás felépülésének utolsó fázisába lépett. Modric egy MRI vizsgálaton vett részt, amelynek eredménye pozitív lett, sokkal jobban érzi magát, és szinte nem is érez fájdalmat. Forrás: Madridom.hu
Szerző: Csabi Dátum: 2015.01.17, 12:51
Bár a csapat és az orvosi stáb is nagyon bizakodó Modric felépülésével kapcsolatban, a helyzet az, hogy a játékos március előtt szinte biztosan nem fog visszatérni. Modric kezelése remek ütemben halad, ám a horvátnak még várnia kell, hogy újra pályára léphessen. Forrás: Madridom.hu