Sorozatok, TV műsorok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Na, vissza a minőségi sorozatokhoz! Arrow és Flash mellé lehetséges, hogy érkezik az Atom sorozat is a CW-re, természetesen Brandon Routh főszereplésével.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Akkor a Fargoh3x0r írta:Foleg ugy, hogy nem is indultak ugyanabban a kategoriaban.Tádám írta:Jaja én is néztem a listát, semmit nem kapott. Az "Affair" győzte le több kategóriában is.![]()
A TD minisorozatkent indult, szoval nem az Affair, hanem a Fargo volt a legnagyobb rivalisa.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- h3x0r
Foleg ugy, hogy nem is indultak ugyanabban a kategoriaban.Tádám írta:Jaja én is néztem a listát, semmit nem kapott. Az "Affair" győzte le több kategóriában is.

A TD minisorozatkent indult, szoval nem az Affair, hanem a Fargo volt a legnagyobb rivalisa.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szépen megveszed az új csilivili tv-det, leülsz elé, betöltöd még egyszer a TD-t és átértékeled az életed.Realista24 írta:HoC>>>>>TD nem csak R24 mondja, hanem a szakma :Đ![]()

Amúgy Spacey már korábban meg kellett volna hogy kapja, idén MM egy paraszthajszállal jobb volt, de elfogadható döntés.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
HoC>>>>>TD nem csak R24 mondja, hanem a szakma :Đ

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Jaja én is néztem a listát, semmit nem kapott. Az "Affair" győzte le több kategóriában is.ziro4vr írta:Asszem megidéztek.![]()
Amúgy durva, hogy kb semmi díjat nem nyert érte, ha nem néztem volna meg a HoC-t és nem bírnám amúgy Spaceyt, anyáztam volna egy sort.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- ziro4vr
Asszem megidéztek.
Amúgy durva, hogy kb semmi díjat nem nyert érte, ha nem néztem volna meg a HoC-t és nem bírnám amúgy Spaceyt, anyáztam volna egy sort.

Nem illik.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Jaja, szerintem is!Remy írta:Ziro hsz: 3..2...1...Tádám írta:Ez a True Detective zseniális srácok !
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ja... nagyobbat tol szerintem itt, mint a filmben, amiért Oscart kapott. Pedig ott is zseniális.
Az a baj, hogy vissza kellett fognom magam, nehogy két éjjel lepörgessem.

VARANE
VARANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ziro hsz: 3..2...1...Tádám írta:Ez a True Detective zseniális srácok !

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ja... nagyobbat tol szerintem itt, mint a filmben, amiért Oscart kapott. Pedig ott is zseniális.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Ez a True Detective zseniális srácok !
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ötödik résznél vagyok, és folyamatosan meglep. Mettyúúúúú hatalmasat játszik benne, megfagy a képernyő, ha beszél
Kár,hogy csak egy évad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ötödik résznél vagyok, és folyamatosan meglep. Mettyúúúúú hatalmasat játszik benne, megfagy a képernyő, ha beszél

VARANE
VARANE
@realmadridfan
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvastam, sajnos, de ha vissza is tér, az nem mostanában lesz. Az első szimulációnál amikor megkapta Finch a golyót és becsukta a szemét, akkor felugrottam az ágyból és nyomtam egy pause gombot, a sz@r is megállt bennem....
Nem csoda, ez bizony mestermunka volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvastam, sajnos, de ha vissza is tér, az nem mostanában lesz. Az első szimulációnál amikor megkapta Finch a golyót és becsukta a szemét, akkor felugrottam az ágyból és nyomtam egy pause gombot, a sz@r is megállt bennem....

Nem csoda, ez bizony mestermunka volt.
- realmadridfan
Csatlakozom. Elképesztő, hogy egy ilyen komoly résznél is mennyi humort tudnak úgy belevinni, hogy az ne legyen zavaró vagy idegesítő. banana nut crunch, meg a cooly delivered sadistic warningtucsoki írta:Person of Interest 4x11
Kész... Nagyon 10/10, pedig a múltheti rész sem volt gyenge.

Egyébként IGN-től is 10.0-át kapott a rész, amit csak az ilyen mestermunkáknak osztanak ki, nagyon ritkán.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én meg a párommal veszekedek, mert menne aludni én meg erőltetem, hogy még nézzünk egyet.Zsombor írta:Köcsög egy sorozat a Suits. Eddig a tanulás miatt nem aludtam, most meg jött ez.![]()
Amúgy egyik kedvencem lett, zseniális.

Person of Interest 4x11
Megérdemli hogy ismét ajánljam. Az tény, hogy az első évad kicsit hosszú (23 rész), a vége felé van pár sablonosabb epizód, de megéri maradni. Badass-es akciók, humorral, nagyon tudatosan felépített jól átgondolt sztorival, nem mellesleg egy "mesterséges intelligenciára" hajazó sci-fi vonallal. Nagy szerepet játszik benne az átívelés, flashback-ekkel is jól operál. A "honnan-hová" nagyon működik, visszanéztem 1-2 első évados jelenetet, hát, a fene se gondolta volna akkor, hogy ennyire komoly irányba indulnak majd el (igazából lövésed sem lehet róla hogy mi az), nagyon mély vizeken eveznek, és méltatlanul van hanyagolva.
Viszont ha ez nem is, akkor legyen Michael Emerson és Jim Caviezel neve a garancia, illetve az, hogy egy holmi sablonos, "nyomozós" vacak nem él meg 4 évadot.
Ui: nagyon szigorúan csak eredeti nyelven!
Megérdemli hogy ismét ajánljam. Az tény, hogy az első évad kicsit hosszú (23 rész), a vége felé van pár sablonosabb epizód, de megéri maradni. Badass-es akciók, humorral, nagyon tudatosan felépített jól átgondolt sztorival, nem mellesleg egy "mesterséges intelligenciára" hajazó sci-fi vonallal. Nagy szerepet játszik benne az átívelés, flashback-ekkel is jól operál. A "honnan-hová" nagyon működik, visszanéztem 1-2 első évados jelenetet, hát, a fene se gondolta volna akkor, hogy ennyire komoly irányba indulnak majd el (igazából lövésed sem lehet róla hogy mi az), nagyon mély vizeken eveznek, és méltatlanul van hanyagolva.
Viszont ha ez nem is, akkor legyen Michael Emerson és Jim Caviezel neve a garancia, illetve az, hogy egy holmi sablonos, "nyomozós" vacak nem él meg 4 évadot.
Ui: nagyon szigorúan csak eredeti nyelven!
Köcsög egy sorozat a Suits. Eddig a tanulás miatt nem aludtam, most meg jött ez.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A Psycho sem egy 10/10-es darab, bármennyire híres is, egy évig pihent a gépen a Bates Motel, gondoltam nem ér annyit a film, hogy egy külön "előzmény"sorozatot nézzek meg miatta, teljesen feledésbe is merült nálam, a Hitchcock után eszemben volt, de valahogy sehogy nem volt hozzá hangulatom. Nem volt túl sok időm múlthéten, kíváncsiságból megnéztem az első részt, majd két nap alatt másfél évad pipa, jóféle.Toti írta:10/10Remy írta:Fargo-t érdemes elkezdeni? Most, hogy begyűjtött 2 Golden Globe-ot is, megjött hozzá a kedvem. A film mondjuk annyira nem adta korábban.
:Đ :Đ
amúgy én is elkartam kezdeni, de végülis suits lett.
flasht nézed még?

A legutóbbi AHS rész sem volt gyenge. :Đ

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- ziro4vr
Csak rájön itt lassan pár ember a tutira.fiore írta:Azonnal nézze mindenki a Fargo-t, aki még nem látta!![]()
Én imádom
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Hatalmas forma az öreg, meg is kapta a GG-otRemy írta: Fargo első része nem volt rossz. Billy Bob Thornton eléggé adja.

- Remy
- Kapcsolat:
Nézem hát. 10/10Toti írta: amúgy én is elkartam kezdeni, de végülis suits lett.
flasht nézed még?

Fargo első része nem volt rossz. Billy Bob Thornton eléggé adja.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots