Kommentáld a híreket
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Re: Kommentáld a híreket
Bernd Schuster pótolja a távozó Manuel Pellegrinit a Málaga csapatánál.

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Modric ugyan ugy vilagklasszis a posztjan mint CR a sajatjan. Nem miatta nem nyertunk semmit, hanem mert egyszeruen nincs kozeppalyank: xabi lassu, khedira... hat o khedira. A csataraink mindent kihagytak, di maria a maradek eszet is elveszitette, csak megy elore eszetlenul, ozil egesz szezonban csak all egy helyben semmi kuzdeni akaras nincs benbe, iker meg nem ert ra mert epp az edzot furrta... Az edzonk pedig epp angliarol almodozott. Na ezert nem nyyertunk semmit se.
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Nem ez tényleg nem fordult meg a fejemben. Bocsásd meg nekem de számomra nem Modric az a szűk elit amire most a Madridnak szüksége van. De még egyszer mondom örülök hogy itt van, nem tudok és nem is akarok a játékába belekötni.és az nem fordult meg a fejedben hogy modric azért nem volt akkora ász mert nem volt alapember?csereként meg nehéz annak lenni.
modricok nem fognak tehermentesíteni, oh my god. modric jelenleg a szűk elit tagja a posztján.
Ez nem értelemszerű, egy szezon alatt hoztuk Kakat 65 M-ért és Ronaldot 94M-ért + Benzemat 35M-ért + Xabi Alonsot szintén 35M-ért +Albiol 15 M-ért meg az apró... tehát nem logikus amit írsz!ja tényleg nem a mienk. attól még zavarhat hogy mennyit költ a csapat? attól még zavarhat mert értelemszerűen ha baleért kiadunk 100milliót akkor nem fogjuk tudni úgy megerősíteni a többi posztot ahogy kéne. ez logikus nem?
megvennénk iscot 35millióért, és mellé megerősítenénk a kkp-t sokkal jobban járnánk mintha megvennénk balet és a középpályára nem maradna lóvé, vagy csak kevés. és akkor még higuain pótlásáról nem is beszéltünk.
Ebben továbbra sem vagyok biztos, A BVB-ből idén elment Götze, és valószínüleg elmegy Lewandowski is. Horribilis ára lenne a németnek úgy hogy a Dortmund gyakorlatilag eladta a legjobbjait, egy ilyen szezonnal a háta mögött és még nem beszélve arról, hogy 1 éve ment a Borussiaba.pedig az lenne. csak még hírbe is csak egyszer hoztak vele minket, szóval róla felesleges is beszélni.
Coutinho megén sem tartom egy megváltónak a srácot, de gondolom nem láttad a liverpoolban. de vele se hoztak minket szóba úgyhogy ezt szerintem ugorjuk is.

Az Interbe mit alkotott? Volt fél szezon ahol eljátszott valahogy egy bitang erős Liverpoolban, na bumm!!
Lehet, hogy Bale leigazolásából sem lesz semmi. Arról cikkeznek, hogy 85 millió fontot adna érte a PSG. Egy ilyen ajánlatot biztos elfogad a Tottenham
ő nem fog idén eljönni Dortmundból, de ha el is jönne akkor keményen fizetni kellene érteReus:Nem kerül 90millioba,egy szezon vagy nem.Ami nàlam min2
Tényleg nagyon jó szezont hozott, de nála is ugyanaz van, mint ReusnálMata:az a vicckategóri a hátán vitte a chelseat,nem Hazard,nem Oscar,hanem ő,a 3.helyig,nem az 5.-ig...ja és nem kerül 90millioba...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Reus:Nem kerül 90millioba,egy szezon vagy nem.Ami nàlam min2Marco Reus: Mitől "egy szezonban kiugrót produkáló játékos" Bale és mitől nem az Reus? Függetlenül attól hogy imádom a játékát, megjegyzem egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy sokkal olcsóbb lenne.
Philip Coutinho: Erre inkább nem reagálok, gondolom csak elírtad...
Juan Mata: Vicc kategória a többihez képest, nem egy Mata fogja hátán vinni a csapatot ha Ronaldonak épp nem megy!
Coutinho:Ha nem reagálsz akkor én se,egyszer majd nézd meg...ja és nem kerül 90 millioba...
Mata:az a vicckategóri a hátán vitte a chelseat,nem Hazard,nem Oscar,hanem ő,a 3.helyig,nem az 5.-ig...ja és nem kerül 90millioba...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Galacticos
és az nem fordult meg a fejedben hogy modric azért nem volt akkora ász mert nem volt alapember?csereként meg nehéz annak lenni.Monkey írta:Nem a játékos képességeit akartam kifogásolni (mert kezdeti unszimpatiám ellenére nagyon megkedveltem a gyereket), csak szerintem az idei csapat legnagyobb gyengesége az volt, hogy vagy Ronaldo vagy senki és ez alól Modricok nem fognak tehermentesiteni. SZVSZ!!!nem elég modricokat?
összetenném a kezem, ha lenne az argentinok meg a németek helyett pár modric szintű játékosunk, akkor már simán meglehetne a 10. például.
modricok nem fognak tehermentesíteni, oh my god. modric jelenleg a szűk elit tagja a posztján.
ja tényleg nem a mienk. attól még zavarhat hogy mennyit költ a csapat? attól még zavarhat mert értelemszerűen ha baleért kiadunk 100milliót akkor nem fogjuk tudni úgy megerősíteni a többi posztot ahogy kéne. ez logikus nem?Monkey írta:1. nem a mi pénzünk
megvennénk iscot 35millióért, és mellé megerősítenénk a kkp-t sokkal jobban járnánk mintha megvennénk balet és a középpályára nem maradna lóvé, vagy csak kevés. és akkor még higuain pótlásáról nem is beszéltünk.
pedig az lenne. csak még hírbe is csak egyszer hoztak vele minket, szóval róla felesleges is beszélni.Monkey írta:megjegyzem egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy sokkal olcsóbb lenne.
én sem tartom egy megváltónak a srácot, de gondolom nem láttad a liverpoolban. de vele se hoztak minket szóba úgyhogy ezt szerintem ugorjuk is.Monkey írta:Philip Coutinho: Erre inkább nem reagálok, gondolom csak elírtad...
modrichoz visszatérve. igaza van rmcfnek nagyon sok mindenkit a média vezet. a srácról nincs a youtuben 100videó, nem nyomatják az újságok és máris kb le van tucatozva. ez elég gáz.
más.: a velünk is szóbahozott fernandot leigazolta a shakhtar 11millióért.
- Monkey
Nem a játékos képességeit akartam kifogásolni (mert kezdeti unszimpatiám ellenére nagyon megkedveltem a gyereket), csak szerintem az idei csapat legnagyobb gyengesége az volt, hogy vagy Ronaldo vagy senki és ez alól Modricok nem fognak tehermentesiteni. SZVSZ!!!nem elég modricokat?
összetenném a kezem, ha lenne az argentinok meg a németek helyett pár modric szintű játékosunk, akkor már simán meglehetne a 10. például.

- Monkey
Marco Reus: Mitől "egy szezonban kiugrót produkáló játékos" Bale és mitől nem az Reus? Függetlenül attól hogy imádom a játékát, megjegyzem egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy sokkal olcsóbb lenne.Marco Reus,Philip Coutinho...Juan Mata
Philip Coutinho: Erre inkább nem reagálok, gondolom csak elírtad...
Juan Mata: Vicc kategória a többihez képest, nem egy Mata fogja hátán vinni a csapatot ha Ronaldonak épp nem megy!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem elég modricokat?

- Monkey
Ezen meg túl kell lendülni. 1. nem a mi pénzünk 2. Mivel az egész futbal a pénzről szól nyilván annyi pénzt fognak csak kifizetni érte amennyi üzletileg is megéri 3. Kifizettünk rekord összeget Figoért, majd Zidaneért, aztán Ronaldoért, én nem mondom hogy egy szinten van velük Bale de a Madrid erről szól.jobbat nem tudok.
de ár/érték arányban közel sem biztos hogy bale a legmegfelelőbb főleg ha rekordösszeg lesz. mert nem ér rekordösszeget. ronaldo ért, ő nem.
Az a baj, hogy idén nem lesz elég "Modricokat" venni, a 13-as szezon pontosan megmutatta hogy mennyire egyszemélyes ez a csapat. Soha nem fogsz olyan játékost találni akivel tutira mehetsz de Bale bizonyított már annyit egy BBVA szintű ligában hogy megkapja a lehetőséget nálunk, aztán reméljük átmenti a formáját Spanyolországba is.
- morientes
Na...szal hadd filózófáljunk már róla,elvégre ezèrt van ez a fórum kitalálva...Amúgy meg hogy ki melyik oldalon játszik az szerintem egyáltalán nem meghatározott. Ronaldo pl nagy %-ban jobb oldalon tolta a MU-ban,ahogy idejött onnétól kezdve szinte csak bal oldalon játszik, Bale meg játszik mindent a Spursben, ha jól tudom nem csak szélső de van hogy a csatárok mögött vagy konkrétan csatárt játszik. Egyértelműen kell ide ezen kár is filozofálni!! Ha valaki szerint nem akkor mondjon jobbat erre a posztra!

Ha meg nevek,akkor helyből kettőt:Marco Reus,Philip Coutinho...Juan Mata,jó legyen három.
És egyik se 90millio.És akkor még középpályásra is jutna..
LEGIO PATRIA NOSTRA

- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Én nem vettem semmit sem magamra(mivel az én hsz-emre reagáltál). Bale-ről lehet mindent mondani,csak azt nem,hogy egy szezonos futó bolond,mert 2007 óta meghatározó tagja a Spurs-nekmorientes írta:Az meg hogy több sebből vérzik az megint nem igaz,csak máshogy látom mint te/ti...RMCF elfogult,igen,de tisztelem a véleményét,mert ezt az elfogultságot fel is válalja,nem úgy mint azok,akik azt mondják,ő bizony nem elfogult,aztán oldalakon keresztül istenítik....
Ès végül;Ronaldohoz hasonlítani egy egyszezonos,idén felkapott futóbolondot,az nem csak nevetséges,hanem CR7-re nézve egyszerűen sértő...

Nem Ronaldóhoz van hasonlítva,hanem a stílusa hasonlít Ronaldóéhoz,szerintem nem ugyan az.
Természetesen,mint mindenkinek más véleménye lehet,ahogy neked is és másnak is. Nekem ez a véleményem,ettől függetlenül tiszteletben tartom a tiedet is,hogy Bale-t csak egy futó bolondnak nézed. NO OFFENSE

- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
jobbMonkey írta:Ez nem igaz, mert mostanában Bale is nyomatja a csíkot a hajába ahogy Ronaldo is nem rég!!!Először is, Bale is a bal oldalon játszik inkább,csak úgy mint Ronaldo.Aztán hogy mennyivel univerzálisabb...talán hogy balhátvéd volt,valamikor.Továbbá Céronaldo rövidpasszos játékban sokkal jobb,meg asszem kreativabb is.Valamint a vadló rúgott 20 gólt a spursbe,bajnokikon,míg Ronaldo 40 valamennyit.Amibe hasonlítanak,hogy mindkettő a hátán vitte a csapatát.Ja meg a walesi szeretne hasonlítani Ronaldora,de sokat kell még neki tanulnia,hogy rájöjjön,nem tud semmit...![]()
![]()
Amúgy meg hogy ki melyik oldalon játszik az szerintem egyáltalán nem meghatározott. Ronaldo pl nagy %-ban jobb oldalon tolta a MU-ban,ahogy idejött onnétól kezdve szinte csak bal oldalon játszik, Bale meg játszik mindent a Spursben, ha jól tudom nem csak szélső de van hogy a csatárok mögött vagy konkrétan csatárt játszik. Egyértelműen kell ide ezen kár is filozofálni!! Ha valaki szerint nem akkor mondjon jobbat erre a posztra!
- Galacticos
jobbat nem tudok.Monkey írta:Ha valaki szerint nem akkor mondjon jobbat erre a posztra!
de ár/érték arányban közel sem biztos hogy bale a legmegfelelőbb főleg ha rekordösszeg lesz. mert nem ér rekordösszeget. ronaldo ért, ő nem.
- Monkey
Ez nem igaz, mert mostanában Bale is nyomatja a csíkot a hajába ahogy Ronaldo is nem rég!!!Először is, Bale is a bal oldalon játszik inkább,csak úgy mint Ronaldo.Aztán hogy mennyivel univerzálisabb...talán hogy balhátvéd volt,valamikor.Továbbá Céronaldo rövidpasszos játékban sokkal jobb,meg asszem kreativabb is.Valamint a vadló rúgott 20 gólt a spursbe,bajnokikon,míg Ronaldo 40 valamennyit.Amibe hasonlítanak,hogy mindkettő a hátán vitte a csapatát.Ja meg a walesi szeretne hasonlítani Ronaldora,de sokat kell még neki tanulnia,hogy rájöjjön,nem tud semmit...

Amúgy meg hogy ki melyik oldalon játszik az szerintem egyáltalán nem meghatározott. Ronaldo pl nagy %-ban jobb oldalon tolta a MU-ban,ahogy idejött onnétól kezdve szinte csak bal oldalon játszik, Bale meg játszik mindent a Spursben, ha jól tudom nem csak szélső de van hogy a csatárok mögött vagy konkrétan csatárt játszik. Egyértelműen kell ide ezen kár is filozofálni!! Ha valaki szerint nem akkor mondjon jobbat erre a posztra!
- morientes
Nem akarok én összeveszni,személyeskedni meg pláne senkivel.De ha már hülyeségeket írogatok,akkor hadd kérdezzem már meg,az hogy Karanka portugál,az akkor micsoda?géci

Az meg hogy több sebből vérzik az megint nem igaz,csak máshogy látom mint te/ti...RMCF elfogult,igen,de tisztelem a véleményét,mert ezt az elfogultságot fel is válalja,nem úgy mint azok,akik azt mondják,ő bizony nem elfogult,aztán oldalakon keresztül istenítik....
Ès végül;Ronaldohoz hasonlítani egy egyszezonos,idén felkapott futóbolondot,az nem csak nevetséges,hanem CR7-re nézve egyszerűen sértő...
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Én arra gondoltam, hogy az is megjelent, hogy nem akar hosszabbítani, és az is, hogy már szinte mindenben megegyeztek, és csak alá kell írni. És akár melyikre is vonatkozhatott a facebook post.ericco írta:Az összeset, nem akar hosszabbítani (az utóbbi napokban pedig jobbára arról szóltak a hírek, hogy hosszabbítani akar). Érvényes szerződése van, amit ki szeretne tölteni, aztán ingyen eligazolni. Nem is akar foglalkozni ezzel a kérdéssel.Donát írta:CR facebook üzenete azért jópofa, mert minden 2 irányba voltak hírek a szerződésével kapcsolatban. Akkor melyiket cáfolja...?
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
mért baj hogy nem akar hosszabbítani ronaldo? majd megvesszük lucas-t vidal-t meg aki kell mert ugye mi akárkit meg tudunk venni és mindenki ide akar jönni és akkor jobb is lesz a csapat mert nem 1 játékosra van kihegyezve a taktika
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
K“Minden hír, ami a szerződésem megújításával kapcsolatban megjelent, hamis” – írta ki Facebook oldalára Cristiano Ronaldo.

- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
barcelona ellen nem lesz más,és ilyen gyorsasággal ne is legyen.Erősen remélem, hogy az egy meccsre jutó kontrák számát durván leredukáljuk. Az előrebikázásokat pedig nullára csökkentjük. Elegem volt.
más csapat ellen igazad van.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony