összetenném a kezem, ha lenne az argentinok meg a németek helyett pár modric szintű játékosunk, akkor már simán meglehetne a 10. például.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 13., csütörtök 16:58
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 13., csütörtök 16:55
Ezen meg túl kell lendülni. 1. nem a mi pénzünk 2. Mivel az egész futbal a pénzről szól nyilván annyi pénzt fognak csak kifizetni érte amennyi üzletileg is megéri 3. Kifizettünk rekord összeget Figoért, majd Zidaneért, aztán Ronaldoért, én nem mondom hogy egy szinten van velük Bale de a Madrid erről szól.jobbat nem tudok.
de ár/érték arányban közel sem biztos hogy bale a legmegfelelőbb főleg ha rekordösszeg lesz. mert nem ér rekordösszeget. ronaldo ért, ő nem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 13., csütörtök 16:54
Na...szal hadd filózófáljunk már róla,elvégre ezèrt van ez a fórum kitalálva...Amúgy meg hogy ki melyik oldalon játszik az szerintem egyáltalán nem meghatározott. Ronaldo pl nagy %-ban jobb oldalon tolta a MU-ban,ahogy idejött onnétól kezdve szinte csak bal oldalon játszik, Bale meg játszik mindent a Spursben, ha jól tudom nem csak szélső de van hogy a csatárok mögött vagy konkrétan csatárt játszik. Egyértelműen kell ide ezen kár is filozofálni!! Ha valaki szerint nem akkor mondjon jobbat erre a posztra!
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 13., csütörtök 16:53
Én nem vettem semmit sem magamra(mivel az én hsz-emre reagáltál). Bale-ről lehet mindent mondani,csak azt nem,hogy egy szezonos futó bolond,mert 2007 óta meghatározó tagja a Spurs-nekmorientes írta:Az meg hogy több sebből vérzik az megint nem igaz,csak máshogy látom mint te/ti...RMCF elfogult,igen,de tisztelem a véleményét,mert ezt az elfogultságot fel is válalja,nem úgy mint azok,akik azt mondják,ő bizony nem elfogult,aztán oldalakon keresztül istenítik....
Ès végül;Ronaldohoz hasonlítani egy egyszezonos,idén felkapott futóbolondot,az nem csak nevetséges,hanem CR7-re nézve egyszerűen sértő...
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 13., csütörtök 16:47
jobbMonkey írta:Ez nem igaz, mert mostanában Bale is nyomatja a csíkot a hajába ahogy Ronaldo is nem rég!!!Először is, Bale is a bal oldalon játszik inkább,csak úgy mint Ronaldo.Aztán hogy mennyivel univerzálisabb...talán hogy balhátvéd volt,valamikor.Továbbá Céronaldo rövidpasszos játékban sokkal jobb,meg asszem kreativabb is.Valamint a vadló rúgott 20 gólt a spursbe,bajnokikon,míg Ronaldo 40 valamennyit.Amibe hasonlítanak,hogy mindkettő a hátán vitte a csapatát.Ja meg a walesi szeretne hasonlítani Ronaldora,de sokat kell még neki tanulnia,hogy rájöjjön,nem tud semmit...![]()
![]()
Amúgy meg hogy ki melyik oldalon játszik az szerintem egyáltalán nem meghatározott. Ronaldo pl nagy %-ban jobb oldalon tolta a MU-ban,ahogy idejött onnétól kezdve szinte csak bal oldalon játszik, Bale meg játszik mindent a Spursben, ha jól tudom nem csak szélső de van hogy a csatárok mögött vagy konkrétan csatárt játszik. Egyértelműen kell ide ezen kár is filozofálni!! Ha valaki szerint nem akkor mondjon jobbat erre a posztra!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 13., csütörtök 16:44
jobbat nem tudok.Monkey írta:Ha valaki szerint nem akkor mondjon jobbat erre a posztra!
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 13., csütörtök 16:41
Ez nem igaz, mert mostanában Bale is nyomatja a csíkot a hajába ahogy Ronaldo is nem rég!!!Először is, Bale is a bal oldalon játszik inkább,csak úgy mint Ronaldo.Aztán hogy mennyivel univerzálisabb...talán hogy balhátvéd volt,valamikor.Továbbá Céronaldo rövidpasszos játékban sokkal jobb,meg asszem kreativabb is.Valamint a vadló rúgott 20 gólt a spursbe,bajnokikon,míg Ronaldo 40 valamennyit.Amibe hasonlítanak,hogy mindkettő a hátán vitte a csapatát.Ja meg a walesi szeretne hasonlítani Ronaldora,de sokat kell még neki tanulnia,hogy rájöjjön,nem tud semmit...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 13., csütörtök 16:40
Nem akarok én összeveszni,személyeskedni meg pláne senkivel.De ha már hülyeségeket írogatok,akkor hadd kérdezzem már meg,az hogy Karanka portugál,az akkor micsoda?géci
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 13., csütörtök 16:37
Én arra gondoltam, hogy az is megjelent, hogy nem akar hosszabbítani, és az is, hogy már szinte mindenben megegyeztek, és csak alá kell írni. És akár melyikre is vonatkozhatott a facebook post.ericco írta:Az összeset, nem akar hosszabbítani (az utóbbi napokban pedig jobbára arról szóltak a hírek, hogy hosszabbítani akar). Érvényes szerződése van, amit ki szeretne tölteni, aztán ingyen eligazolni. Nem is akar foglalkozni ezzel a kérdéssel.Donát írta:CR facebook üzenete azért jópofa, mert minden 2 irányba voltak hírek a szerződésével kapcsolatban. Akkor melyiket cáfolja...?
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 13., csütörtök 16:35
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 13., csütörtök 16:29
K“Minden hír, ami a szerződésem megújításával kapcsolatban megjelent, hamis” – írta ki Facebook oldalára Cristiano Ronaldo.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 13., csütörtök 16:26
barcelona ellen nem lesz más,és ilyen gyorsasággal ne is legyen.Erősen remélem, hogy az egy meccsre jutó kontrák számát durván leredukáljuk. Az előrebikázásokat pedig nullára csökkentjük. Elegem volt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 13., csütörtök 16:25
Az összeset, nem akar hosszabbítani (az utóbbi napokban pedig jobbára arról szóltak a hírek, hogy hosszabbítani akar). Érvényes szerződése van, amit ki szeretne tölteni, aztán ingyen eligazolni. Nem is akar foglalkozni ezzel a kérdéssel. Az első a kérdés az, hogy azért, mert az MU-ba akar igazolni, és így a legkönnyebb, vagy az óriási aláíráspénzért, amelyet a hírektől függetlenül szinte teljesen biztosra veszek, hogy a legtöbb újgazdag klub simán megadna neki.Donát írta:CR facebook üzenete azért jópofa, mert minden 2 irányba voltak hírek a szerződésével kapcsolatban. Akkor melyiket cáfolja...?
Erősen remélem, hogy az egy meccsre jutó kontrák számát durván leredukáljuk. Az előrebikázásokat pedig nullára csökkentjük. Elegem volt.az egész barcelona szaladna utánuk ha ronaldoval elindulnának egy kontrába.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 13., csütörtök 16:23
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 13., csütörtök 16:08
Nem szoktam az ilyen eszmefuttatásokba belekötni, mert van, hogy nagy viták vannak az ilyenekből, de most, ha 1 kicsit elgondolkozol rájössz, hogy elég nagy hülyeséget írtál le...morientes írta:Először is, Bale is a bal oldalon játszik inkább,csak úgy mint Ronaldo.Aztán hogy mennyivel univerzálisabb...talán hogy balhátvéd volt,valamikor.Továbbá Céronaldo rövidpasszos játékban sokkal jobb,meg asszem kreativabb is.Valamint a vadló rúgott 20 gólt a spursbe,bajnokikon,míg Ronaldo 40 valamennyit.Amibe hasonlítanak,hogy mindkettő a hátán vitte a csapatát.Ja meg a walesi szeretne hasonlítani Ronaldora,de sokat kell még neki tanulnia,hogy rájöjjön,nem tud semmit...
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 13., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 13., csütörtök 15:56
Én is figyeltem egész szezonba(reggelente amúgy is,mit csináltam volnaGéci írta:Igazából Matát én is elnézegettem volna, de NÁLAM univerzálisabb Bale, mert rengeteget megy és vele a jobb oldal nagyon stabil lenne Carvajallal ami eddig átjáróház volt és tegyük hozzá. hogy a Barca ellen is szerintem nem lesz hátrányunkra, ha a Bale visszajár védekezni és megfogja Neymart, mert a walseit nem nyomja el egyhamar a Brazilmorientes írta:Reust,Coutinhot,Ramirest(szokott szélen játszani,méghozzá jobb oldalon,és vkp-nek se utsó)vagy akár Matat jobban elnézegetném mint a walesit.... Őszintén megvallva idén figyeltem fel rá mert apám ájuldozott tőle aki elég nagy kritikus mivel ő tudta nézni a PL-t ( nálam nincs digi...) és állandóan vele volt megáldva meg Agueróval. Amikor meg voltak a vasárnapi meetingek akkor, ha jól kifogtam meglestem párszor és megtetszett a játéka
. Igazából tényleg ilyen CR koppintás, de van amiben rosszabb, és van amiben jobb.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 13., csütörtök 15:43
Egy szóval nem mondtam,hogy nem lehet top focista,de per pill még nem látom benne azt a pluszt,amiért az lehetne. Igaz ez Neymarra is szerintem,vagy Iscora,Gündoganra,Verrattira... mind mind egy jó szezont futott játékosok,és benne van a bukó. Persze ha azt nézzük,Bale-nél is benne van,hisz nem tudjuk mennyire feküdne neki a spanyol foci. Ennyi pénzért meg szerintem rizikós,de hát CR is 90+ volt,és láthatjuk mi lett belőleericco írta:Jól játsza meg a labdákat, nehezen szerelhető, és agya is van a játékhoz. Ráadásul fiatal, fog ő még fejlődni bőven, ha elég mentális ereje van hozzá, top focista is lehet.EnzoZidane89 írta:.ügyes és brazil.. asszem ennyi.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 13., csütörtök 15:41
Igazából Matát én is elnézegettem volna, de NÁLAM univerzálisabb Bale, mert rengeteget megy és vele a jobb oldal nagyon stabil lenne Carvajallal ami eddig átjáróház volt és tegyük hozzá. hogy a Barca ellen is szerintem nem lesz hátrányunkra, ha a Bale visszajár védekezni és megfogja Neymart, mert a walseit nem nyomja el egyhamar a Brazilmorientes írta:Reust,Coutinhot,Ramirest(szokott szélen játszani,méghozzá jobb oldalon,és vkp-nek se utsó)vagy akár Matat jobban elnézegetném mint a walesit.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 13., csütörtök 15:38
Először is, Bale is a bal oldalon játszik inkább,csak úgy mint Ronaldo.Aztán hogy mennyivel univerzálisabb...talán hogy balhátvéd volt,valamikor.Továbbá Céronaldo rövidpasszos játékban sokkal jobb,meg asszem kreativabb is.Valamint a vadló rúgott 20 gólt a spursbe,bajnokikon,míg Ronaldo 40 valamennyit.Amibe hasonlítanak,hogy mindkettő a hátán vitte a csapatát.Ja meg a walesi szeretne hasonlítani Ronaldora,de sokat kell még neki tanulnia,hogy rájöjjön,nem tud semmit...Akkor ha úgy nézzük,CR stílusa se passzol ide? Mert Bale-nek a stílusa meg hasonlít hozzá,csak a másik oldalon,illetve még univerzálisabb is. Lucas Moura meg tényleg fel van hypeolva,per pill nem látok én se sokat benne..ügyes és brazil.. asszem ennyi.
Jelenlévő fórumozók: 74 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem