jó persze, de akkor sem portugálHa majd Spanyolországban jársz, egy baszkot azért ne spanyolozz le inkább, főleg ne előtte

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 13., csütörtök 14:54
jó persze, de akkor sem portugálHa majd Spanyolországban jársz, egy baszkot azért ne spanyolozz le inkább, főleg ne előtte
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 13., csütörtök 14:47
Ha majd Spanyolországban jársz, egy baszkot azért ne spanyolozz le inkább, főleg ne előtte___Samy___ írta:milyen portugál? karanka spanyolVigye! Egy portugállal kevesebb...!
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 13., csütörtök 14:45
Én úgy tudtam, hogy Mendes csak a Portugálok ügyét intézi___Samy___ írta:milyen portugál? karanka spanyol
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 13., csütörtök 14:41
milyen portugál? karanka spanyolVigye! Egy portugállal kevesebb...!
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 13., csütörtök 14:36
Vigye! Egy portugállal kevesebb...! Bár azért én értékeltem volna, ha Ancelottival dolgozott volna meg Zizuval, de nem bőgöm el magam, ha megy. Ettől a Mendestől kiver a víz. Kár, hogy CR sorsát is ő kezeliRealista24 írta:Mendes közben kezébe vette Karanka sorsát, aki nem szeretne visszamenni az utánpótlásba dolgozni. Jorge a Monacóhoz próbálja betolni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 13., csütörtök 14:33
Nem azért, mert mi vagyunk a Real Madrid. Hanem mert mi fizetünk annyit. Ahogy fizet a Monaco, a PSG, a Chelsea vagy a City is. Akik pől most vettek majd 40 millióért egy 28 éves vkp-t...A Zenit tavaly mennyit is fizetett Hulk-ért?Ha mi akarunk vásárolni,akkor dupla annyit kell kiperkálni azért akit kinéztünk,mert mi vagyunk a Real Madrid. Ha eladni akarunk,akkor meg fele annyiért tudjuk csak eladni a játékosokat,mint amennyit valójában érnek,mert mi vagyunk a Real Madrid..tőlünk miért nem akarnak senkit 60-80 millió euróért megvenni?(tudom én,mert játékostemető a klub).Szóval engem eléggé bosszant ez a dolog.Ja,és még valami...Nekünk a lehető legjobb játékosok kellenek,mert mi vagyunk a Real Madrid..de nehogy már ezért 45-50 milliónál kezdődjön egy Vidal,vagy 80-90 millát kelljen adni Bale játékjogáért,amikor CR volt 92,aki azóta a klub legendája lett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 14:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 13., csütörtök 14:25
amúgy ennek van valami hivatalos formája? vagy csak a firkászok találták ki az egészet?hogy pl a Dortmund elhajtott minket a csába konkrétan az első bepróbálásnál,
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 13., csütörtök 14:21
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 13., csütörtök 13:59
Nincs azokkal semmi probléma, amíg kölcsönösen gentlemanek kötik!Pont megelőztél. Én sem vagyok a szóbeli megállapodások híve, ugye Neymarról is ezért csúsztunk le,
Megértem a csalódottságod, szurkolói szemmel abszolút jogos, hisz minden épeszű ember a legjobb játékosokat szeretné a csapatában látni/tudni; DE Perez papának ELNÖKKÉNT a saját érdeke mellett ezer más dologgal is számolnia kell + és az igazolásokon túl sok egyéb dologért is felelősséggel tartozik, illetve kénytelen szem előtt tartani amikor is ezt a klubot irányítja/vezeti!nekünk mindegy hogy van-e valakinek kivásárlási ára mert azokra sem megyünk rá. (agüero,falcao,thiago)nem baj. fontos a jó kapcsolat a riválisokkal.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 13., csütörtök 13:42
Egyrészt. Másrészt Lewandowskinak egy év van hátra a szerződéséből, ergo ott is quasi valamilyen formában kényszerhelyzetben vannak a dortmundiak ennek ellenére foggal-körömmel harcolnak, hogy a lengyel csatár nehogy a bajoroknál kössön ki (pedig Lewandowski is menne), de la.is az utolsó pillanatig húzni fogják a transzfert! Szóval abszolút nem értek egyet azokkal, akik ebből a két esetből egyből azt gondolják, hogy a Dortmundot majd csak úgy le lehet rabolni idén (azzal meg pláne nem, hogy mi emiatt balf@szok lennénk --> arról már nem is beszélve, hogy egyelőre Gündogan se veri az asztalt azzal, hogy ő már pedig távozni szeretne onnan, bőven ráér még)! Pep és a Bayern rendesen kib@szta a biztosítékot a Klopp-Watzke kettősnél, ilyen ziccert többet nem hagynak senkinek, a bajoroknak meg pláne!Gündogannak ha jól tudom nincs kivásárlási ára, Götzének volt.
Balere milyen ígéretet kaptunk?
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 13., csütörtök 13:41
Ezen a KP-n úgy jönne át egy komolyabb csapat, mint forró kés a vajon. Nagyjából az lenne, mint idén, amit szerintem senki nem szeretne, mert rossz volt nézni a nemlétezô középpályánkat, vagy legalábbis azt, amit annak csúfoltak.El Unico írta:Ha nem jön össze Bale,akkor hozzuk már el Reust.Nem hiszem el,hogy Madridban nem látják,milyen jó kis játékos. Ráadásul szerintem 40-50 millió körül már elhozható lenne,nem úgy mint Bale,aki a hírek szerint akár 80 millió euróba is kerülhet...
Hozzácsapjuk még Gündogant is,és mindjárt pofásan néz ki a csapat,főleg ha hivatalos lesz Suárez.
CR-----------Suarez-----------Reus
----------------Özil
---------Modric---Gündogan
Marcelo-Ramos-Varane-Carvajal
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 13., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 13:37
Ugyanazok a körök már megint. Pedig tudod nagyon jól, hogy hiába van kivásárlási ára, ha nem akar odamenni a játékos, mint pl. Varane (ha igaz volt egyáltalán)nekünk mindegy hogy van-e valakinek kivásárlási ára mert azokra sem megyünk rá. (agüero,falcao,thiago)nem baj. fontos a jó kapcsolat a riválisokkal. idáig számtalanszor előnyünkre vált hogy ilyen jóban vagyunk mindenkivel.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 13., csütörtök 13:35
nekünk mindegy hogy van-e valakinek kivásárlási ára mert azokra sem megyünk rá. (agüero,falcao,thiago)nem baj. fontos a jó kapcsolat a riválisokkal. idáig számtalanszor előnyünkre vált hogy ilyen jóban vagyunk mindenkivel.Hosszú távon megéri jóban maradni a Dortmunddal, annál a csapatnál nem szarral gurigáznak utánpótlás név alatt. Gündogannak ez volt az első kimagaslóbb éve,
HozzászólásSzerző: DT8 » 2013. június 13., csütörtök 13:34
ja írtak ilyet, hogy az együttműködésinek része egy elővételi jog Balere...az elővételi jog azt jelenti, hogy ha a spurs el akarja adni akkor mi élvezünk elsőbbséget, de ha nem akarják eladni akkor hiába...persze ha egyáltalán igaz az egész story...Realista24 írta:Igen, ezt tudom. Szerintem sokan ezt keverhetik ide, de lehet tud másról.amikor modricot hoztuk akkor volt egy olyan hír hogy kötöttünk egy együttműködési szerződést a tottenhammel amit sokan úgy fogtak fel hogy ez balera vonatkozik a következő szezonra.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 13., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 13:28
Igen, ezt tudom. Szerintem sokan ezt keverhetik ide, de lehet tud másról.amikor modricot hoztuk akkor volt egy olyan hír hogy kötöttünk egy együttműködési szerződést a tottenhammel amit sokan úgy fogtak fel hogy ez balera vonatkozik a következő szezonra.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 13., csütörtök 13:27
semmilyet.Balere milyen ígéretet kaptunk?
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 13., csütörtök 13:26
Pont megelőztél. Én sem vagyok a szóbeli megállapodások híve, ugye Neymarról is ezért csúsztunk le, de azzal sem érünk el semmit, ha most magunkra haragítjuk a Dortmund vezetőségét. A Bayern kihasználta, hohy Götzének volt kivásárlási ára, nekik már nem kellett aggódni a jó kapcsoalt miatt. Hosszú távon megéri jóban maradni a Dortmunddal, annál a csapatnál nem szarral gurigáznak utánpótlás név alatt. Gündogannak ez volt az első kimagaslóbb éve, azért még én is kíváncsi lennék, hogy a következő hogy sikerül, mielőtt kiadnánk érte 30 milliót. Erősíteni kell a KP-t, ez tény. De ha nincs esély a tutira (Vidal, stb.), akkor idén talán jobban megérné noneame olcsóbb fiatalokkal (Casemiro, Kondogbia) próbálkozni, mint felhypolt, bár kétségtelenül tehetséges, ugyanakkor rohadt drága (Gündogan) játékosokkal rizikózni.Realista24 írta:Gündogannak ha jól tudom nincs kivásárlási ára, Götzének volt.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem