Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. január 12., hétfő 18:54

Eres írta:Hali ,
érdeklodnék, hogy nagyjából mikor fog újra indulni a forduló , mert nagy zeneblond vagyok és nagyon szívesen csatlakoznék ha lehet :)
Ha jól tudom most kezdjük az elejétől tehát megint ajánl majd mindenki.Az, hogy ez mennyi idő lesz attól függ milyen gyorsan értékeljük az albumokat majd. :) Talán pheco nagyjából tud majd mondani egy időpontot, hogy kb-re mire végzünk.

Eres
Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
Kedvenc csapatod: fehérszív

HozzászólásSzerző: Eres » 2015. január 12., hétfő 18:46

Hali ,
érdeklodnék, hogy nagyjából mikor fog újra indulni a forduló , mert nagy zeneblond vagyok és nagyon szívesen csatlakoznék ha lehet :)

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. január 10., szombat 23:37

Bocs,elfelejtettem a lemezt,majd holnap értékelem :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 8., csütörtök 14:57

Tirpa - Gyilkos krónikák

Nem akarom nagyon kifejteni a dolgokat, de úgyis párszor már olvashattatok tőlem hasonlót.
A lényeg, hogy se a szövege, se a háttérzenéje nem tudott megfogni, sőt tetszeni sem, és nagyon durván egysíkú volt.
Peadani véleményét én is osztom.
És igen. Én is örültem, amikor vége lett.

2/10
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 5., hétfő 21:35

Tirpa - Gyilkos krónikák
Ő is 13. kerületi?Nem Tkyd is az volt?Baszki többet nem merek arra menni az biztos, ott mindenki kemény ... :lol:
Már az elején leírnám, hogy én nem értek a raphez, viszont alapvetően többet vártam mert amikor Busta fikázás van(jogosan) akkor sokszor ők(Killakikitt) vannak felhozva ellenpéldaként viszont én nem éreztem, hogy jobb lenne!(már annál az 3-4 Busta számnál amit hallottam)
Már az első számnál éreztem, hogy ez nagyon nem fog bejönni(na jó már akkor amikor megláttam Tkyd nevét :mrgreen: ) de ebben meg is erősített az első szám:"ha kulturált szövegre vágytál eltévedtél" :| :lol:
Az első 3 számot nem minősíteném mert nem akarok senkit sem megbántani, de számomra egy értékelhetetlen,igénytelen valami!(baszki a gádzsik 3 refrénje mi az isten?ne már... :fpalm: )
A Vigyázz és Kötelező oltás című számoknál az alap végre tetszett, ha a szöveg jobb lett volna akár jó is lehetett volna!Más sajnos nem maradt meg, vagy arról szólt, hogy mennyire kemény vagy teljesen átlag téma, ami egyáltalán "nem érdekelt"!
Direkt megnéztem az előző körben a két Tkyd albumra 2 és 3 pontot adtam, nem lett ez sem jobb számomra szóval 2,5

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 4., vasárnap 19:42

Tirpa - Gyilkos krónikák
Imádtam! A végét. :mrgreen: Próbáltam kedves lenni, és minden kis pozitívumot feljegyezni, hátha így összességében értékelhetőbbé lesz számomra is a produktum, de sajnos ez nem így lett. Nem tetszett, nem tudom értékelni, nálam ez saját műfaján belül is harmatgyenge. Az intróban egyedül az első pár másodpercben hallható alap egy része jött be.
Szerintem sokan már a Gádzsik 3-nál fel fogják adni, de lehet, hogy már előtte :mrgreen:
A Gádzsik hármon konkrétan szarrá' röhögtem magam, az a szöveg mindent visz :lol: Talán üde színfoltja volt még a korongnak a Vigyázz című szám, mert az a szám legalább nem hasonlított a többire, de ennyi ami "jót" eltudok mondani az albumról :mrgreen: A Múlt c. számba megint előjött amit utálok, magyar szám angol betéttel, szóval az még a többinél is kevesebbet ér a szememben.

Összességében nekem ez egy gyenge album (és rapper), egyhangú, semmitmondó dalok, az "énekhang" sem kiemelkedő (hacsak nem negatív irányba :mrgreen: ), szóval ezerbocsánat, de nálam ez csak egy (a Punnany Massifot sikerült túlszárnyalni :ozil: ):
2,5/10

ez jutott eszembe :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 31., szerda 16:13

Tirpa - Gyilkos krónikák

Pár számot kívülről vágok, az egész albumot is meghallgattam már párszor, de most lepörgettem újra. Aza alapok a szokásos minőséget hozzák, csak úgy, mint Tirpa szövegei. Nincs lehetetlen, Vigyázz, A múlt, Az kell ami nincs, ezek a számok, amik nem jönnek be, a többit mind szeretem, de az abszolút kedvencek: Minden rímem rombol, Magamba bízok és a Kérdés. A felsorolt pár szám miatt nem tudok rá 10 pontot adni, meg persze Essemm miatt :mrgreen:

9/10

peadani

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. december 31., szerda 15:24

TIRPA - GYILKOS KRÓNIKÁK

Végighallgattam.De nekem ez nem zene.Az, hogy kb végig káromkodnak benne és nincs semmi értelme számomra a szövegnek nekem ez nem jön be.Többet nem is írnék, mert megbántani meg nem akarok senkit.Nem adok 1 pontot semmire de nálam ez csak 2 pont.

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 31., szerda 13:17

Szerintem sokan már a Gádzsik 3-nál fel fogják adni, de lehet, hogy már előtte :mrgreen:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 30., kedd 16:40

realistahuni írta:
akkora 10/10 mint a ház
Pedig milyen jó lett volna kicsit ellensúlyozni a sok kettest. :lol:
calma, feco beírja 10esem mert titokban az egyik kedvenc lemeze :Đ

egyébként én is gondolkoztam ezen csak nem mertem beajánlani, mert túlságosan kedvenc ahhoz, hogy olvasgassam itt róla a lehúzásokat :lol:
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. december 30., kedd 16:35

akkora 10/10 mint a ház
Pedig milyen jó lett volna kicsit ellensúlyozni a sok kettest. :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 30., kedd 16:30

wooo rhuni ha ezt tudom akkor maradok a klubban :Đ :salute: :happy:

akkora 10/10 mint a ház :Đ :Đ
Kép

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. december 30., kedd 16:08

Na szilveszterre megkapjátok a hallgatni valót, indulhat a móka. :mrgreen:

Gondoltam különlegest hozok, de tegnap nem volt időm keresgélni, hallgatgatni, gondolkodni, így egy olyan albumot hozok amit elég sokat pörgetek mostanában. Meg amúgy is ideje folytatni a rap vs rock háborút nemde? :Đ

Az album a magyar underground rap egyik legnagyobbja, 2012-es kiadás. Ez nem más mint a

TIRPA - GYILKOS KRÓNIKÁK

Tirpa ugye a Killakikitt egyik tagja, ez album az ő nevén fut, de amúgy közös produkció.
Nagyon nyers, kemény szöveg jellemző, viszont kegyetlen jó flowt ad, akik nincsenek hozzászokva, azok lehet hamar feladják, remélem nem sok ilyen lesz azért. Zeneileg abszolút csúcs, AZA beatekkel, aki szerintem ilyen téren legjobb az országban.

Ha jobban meg akarjátok ismerni a srácokat, itt egy interjú.
https://www.youtube.com/watch?v=hpcH5iGUwyc

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 28., vasárnap 19:53

Ha szeretnéd nyugodtan ajánlj, de akár rá is ér januárig. Valószínűleg olyat fogsz betolni, amit már kívülről fújok, szóval nekem tényleg mindegy :mrgreen:

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. december 28., vasárnap 19:43

Most csekkoltam a táblázatot, asszem én jövök. :mrgreen: :lol: Holnapra kinézem.

peadani

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. december 28., vasárnap 19:41

Én is támogatnám az új ajánlást.

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. december 28., vasárnap 19:38

Markus Shculz

Tipikusan az a zene amit mattrészegen tudok elviselni gagyi szórakozóhelyeken, miután bezártak a kocsmák vagy kifogytunk a piából.
Minőségnek nem igen érzékeltem nyomát abban a 10 percben amíg folyamatosan beletekertem és hallgattam, sajnos ez teljes mértékben ilyen tipikus mainstream house(vagy mi) 0 egyediséggel.
Hallgatok elektronikus zenét(Knife Party, Pegboard Nerds vonal meg egyebek is) is nem azzal van a bajom hanem a tucat jelleggel ami jelen van az album összes számában, ezt kifejezetten rühellem. Maximum háttérzajnak elmegy ivás közben halkan de ennyi.

2.5/10

Amúgy én még meghallgatnék egy albumot mert aztán 31-én elhúzom a csíkot és 3-án jövök haza, ki kell pihenni a szilveszteri bulit utána meg vizsgaidősuck. :lol: Szóval nem bánnám ha valaki ajánlana, vagy elküldené PÜ-ben az albumot hogy addig is tudjam meghallgatni.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 21., vasárnap 23:49

Mark Shulz
Igazság szerint semleges. Néha azt éreztem, hogy ismétlődnek a számok :lol: Viszont nem untam, és nem vártam, hogy az adott számnak vége legyen (lásd gregorián metál :D ). Érdekes, színes ajánlás volt.

6/10
"And my heart will leave you never."

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 16., kedd 13:05

Én is el vagyok havazva vizsgákkal, lesz egy 23-án is :mrgreen: Mondjuk én már értékeltem ezt a kört. Nem tudom, hogy szeretnétek-e a következő ajánlást két ünnep között. Felőlem lehet, de ha gondoljátok tarthatunk szünetet és majd januárban folytatjuk. (mondjuk akkor is teli leszek vizsgákkal, de heti 1 album belefér)

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 16., kedd 12:48

BBarni írta:Markus Schulz - Scream 2

Röviden és tömören: Ahol volt ének az elment, ahol nem attól kikészültem!Én el nem tudom képzelni, hogy milyen hangulatomban vagy milyen helyzetben szeretnék ilyen zenét hallgatni! Számomra ez az elektronikus zene még mindig nem zene, de nem is nagyon értek hozzá, de nálam ez egy 4!
Viszont legalább valami újdonság volt! :agree: (nem valami gagyi rap :mrgreen: )
Nagyjából ezzel egyező az én véleményem is. Volt néhány olyan momentum amikor átjött a dallamvilága, de ez is max egy számon belül néhány 10 mp. Az ének többnyire elment, egész jó volt, de volt olyan is, amikor silány volt az is.
Az elektronikus zene nem az én világom. Nagyon nem.

3.5/10
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Vissza: