Akkor esélyes, hogy idejönnektöbbiek meg hőbörögve találnak új csapatot, akire lehet fappingelni.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 15:17
Akkor esélyes, hogy idejönnektöbbiek meg hőbörögve találnak új csapatot, akire lehet fappingelni.
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. január 13., kedd 15:16
Ha erre gondolsz, minden sikercsapat szurkolótábora fel szokott hígulni ... ideiglenesen. Nálunk is a galaktikus érában volt egy csomó divatdrukker, most is számíthatunk rá, hogy többen lesznek, mert jönnek az eredmények. De ez az utóbbi 5-10 évben a Barcánál volt inkább. Aztán azok maradnak, akik igaziak maradnak, a többiek meg hőbörögve találnak új csapatot, akire lehet fappingelninagyi írta:Tegnap átmentem a másik oldalra és igen meglepő volt pár Barcás szurkoló,milyen korrekten nyilatkozott.
Jár a.
Lehet csak én látom így,de mintha kezdenének kopni az igazán elvakult emberek odaát....
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. január 13., kedd 14:58
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 13., kedd 14:49
Meg egyébként nem LE-ről kellett volna valamit beszélnie utána? Mert CR is Carlo-ról beszélt. Erre Ő valami olyasmiről kezdett el beszélni, hogy új sikerkorszak jött az Argentin válogatottba és szép az a VB ezüst. Nem pontosan ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényeg. Di María-t be is vágták egy pillanatra, hogy röhög, gondolom azért volt, mert a szöv. kap.ról beszélt Enrique helyett.Realista24 írta:Azért az beszédes, hogy még a katalán lapok is azzal vannak elfoglalva, hogy Messi arckifejezése hogy megváltozott, amikor LE kezdett csacsogni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 13., kedd 14:10
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 13., kedd 13:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 13., kedd 12:30
Hazard nem vagdossa a gólokat ahhoz képest,amekkora überspillernek van kikiáltva,Harry Kane meg kifejezetten angliába való,mint Bale,itt már nem lenne olyan sztm.Reus lábától félek egy kicsit,Pogba meg...azért nekem ő még mindig talány...Hazard,Reus,Pogba,Kane... Nekik orulnek.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. január 12., hétfő 23:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 12., hétfő 21:45
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 12., hétfő 16:27
Mi ez a haj és mi ez a hatalmas zsírmennyiség , főleg tokán ?
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 12., hétfő 16:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 12., hétfő 15:27
Hát azért ilyen a foci amilyen,ezért nem szabad rámenni a "biztos" x-re,vagy egygólos vereségre,mert utánna meg jön a pofon,magyarázkodni meg kellemetlen.Az nem is kérdés, hogy a barca utalta a meccseit, de ellenünk az égvilágon semmit nem mutatott támadásban az Atletico, semmit. (Vicc, hogy így lőttek két gólt...) Ahhoz képest tegnap párszor eljutottak a barcelona kapujáig, viszonlag normális akciókkal is. Nem azt mondom, hogy nagy ziccerek voltak, de veszélyeztettek valamilyen szinten, nem tartottam volna kizártnak, hogy szereznek egy gólt. Ellenünk a játék képe alapján 100 év alatt se kellett volna gólt lőniük.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. január 12., hétfő 15:08
Ugyanez igaz ránk is. Egy jó nagy 0:0-nak kellett volna lennie a meccsnek, de hát Ramos...Ellenünk a játék képe alapján 100 év alatt se kellett volna gólt lőniük.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 12., hétfő 15:03
Ezzel teljes mértékig egyetértek.Az nem is kérdés, hogy a barca utalta a meccseit, de ellenünk az égvilágon semmit nem mutatott támadásban az Atletico, semmit. (Vicc, hogy így lőttek két gólt...) Ahhoz képest tegnap párszor eljutottak a barcelona kapujáig, viszonlag normális akciókkal is. Nem azt mondom, hogy nagy ziccerek voltak, de veszélyeztettek valamilyen szinten, nem tartottam volna kizártnak, hogy szereznek egy gólt. Ellenünk a játék képe alapján 100 év alatt se kellett volna gólt lőniük.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 12., hétfő 14:53
Az nem is kérdés, hogy a barca utalta a meccseit, de ellenünk az égvilágon semmit nem mutatott támadásban az Atletico, semmit. (Vicc, hogy így lőttek két gólt...) Ahhoz képest tegnap párszor eljutottak a barcelona kapujáig, viszonlag normális akciókkal is. Nem azt mondom, hogy nagy ziccerek voltak, de veszélyeztettek valamilyen szinten, nem tartottam volna kizártnak, hogy szereznek egy gólt. Ellenünk a játék képe alapján 100 év alatt se kellett volna gólt lőniük.Én a kifejezett ziccerekre gondoltam,olyanokra nem emlékszem,bár igaz hogy dolgoztam közben,volt pár perc amit nem láttam.De összességében sztm a barca uralta a meccset.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 12., hétfő 14:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 12., hétfő 14:44
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 12., hétfő 13:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 12., hétfő 13:03
Nem pörög itt senki,csak álságos kifogásuk mögé bújni,mint pölö a "szerencse",mégegyszer mondom szánalmas.A mi meccsunk osszehasonlithatatlan a tegnapival. Mi a Calderonban jatszottunk egy kupamerkozest,ahol nagyon jol tudta Simeone,egy gyozelemmel nagyon nagy sansz lenne arra,hogy a Bernabeuban kibekkelik es tovabbjutnak. Tudjuk jol azt is,hogy az Atletico 200%-on porog ha az ellenfel a Real Madrid. Tegnap egy faradtabb,nyomottabb,fasult Atletico Madridot lattam a palyan,illetve az idei teljesitmenyet figyelembe veve egy kurvajo Barcelonat. Messi is kb mintha az eleteert jatszott volna,rengeteget mozgott es futott,es ha o igy jatszik,akkor altalaban a Barca behuzza a meccset. Raadasul Simeone biztos,hogy a bajnokira mas hozzaallast vart el,maskepp epitette fel a taktikat a Nou Campban.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 12., hétfő 12:59
mindenki szerdán akarja feltöröltetni a padlót szerencsétlen matracosokkal, de továbbra is csütörtökön lesz a meccs.Az viszont biztos,hogy szerdan utni kell az Atleticot
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem