HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 14., szerda 18:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 14., szerda 18:45
Kettő nullánál ki lehet esni,nem dől össze a világ,de mondom,nyerni csak kellene azért,ha kiesünk,ha nem...a legrosszabb opcio a hosszabbítás lenne,sűrű szezon,kemény meccsekkel szvsz...Remélem meghajtatja őket Ancelotti, mert nagyon rá kéne érezni, hogy mi a jó taktika ellenük, de lehet egy kieséssel jobban járna a csapat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 14., szerda 17:50
Remélem meghajtatja őket Ancelotti, mert nagyon rá kéne érezni, hogy mi a jó taktika ellenük, de lehet egy kieséssel jobban járna a csapat.morientes írta:...amire elég jó esély vanEllenben, ha mi lettünk volna Valenciával, akkor csak a döntőben lett volna kemény izzadás. Szóval én nem leszek túl szomorú, ha holnap kiesünk.
De győzni csak jó lenne,otthon,akkor nem lenne blama.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 14., szerda 17:42
...amire elég jó esély vanEllenben, ha mi lettünk volna Valenciával, akkor csak a döntőben lett volna kemény izzadás. Szóval én nem leszek túl szomorú, ha holnap kiesünk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 14., szerda 17:27
Gondolat menetem:Remy írta:Mit nem értesz? Ha továbbmegyünk a 2 nagyon, akkor a döntőben már csak egy papíron jóval gyengébb csapattal találkozunk. Épp ezért, kell továbbmennünk holnap. 2 meccsen lehet javítani, de 1 meccsen nem. És láthatjuk, hogy mit tud egy Atletico, ha 1 meccsről van szó. BL döntő, kupa döntő, stb... egy döntőre még a barca is fel tudná magát pörgetni. De egy Espanyol vagy Sevilla azért nem nagyon okozhatna gondot a döntőben.Kerlon írta:Remy more, még van 3 döntő meccsünk a kupa győzelemig, holnap egy 0-2ről... inkább kaptuk volna az az ágat és egy komoly meccsen dőlt volna el
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 14., szerda 16:41
Mit nem értesz? Ha továbbmegyünk a 2 nagyon, akkor a döntőben már csak egy papíron jóval gyengébb csapattal találkozunk. Épp ezért, kell továbbmennünk holnap. 2 meccsen lehet javítani, de 1 meccsen nem. És láthatjuk, hogy mit tud egy Atletico, ha 1 meccsről van szó. BL döntő, kupa döntő, stb... egy döntőre még a barca is fel tudná magát pörgetni. De egy Espanyol vagy Sevilla azért nem nagyon okozhatna gondot a döntőben.Kerlon írta:Remy more, még van 3 döntő meccsünk a kupa győzelemig, holnap egy 0-2ről... inkább kaptuk volna az az ágat és egy komoly meccsen dőlt volna el
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. január 14., szerda 16:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 13., kedd 23:42
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. január 13., kedd 23:38
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 13., kedd 23:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 13., kedd 22:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 13., kedd 21:47
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 12., hétfő 15:32
Le kell hűteni őket egy gyors gólal,akkor miénk a pálya,nem szeretnek futni az eredmény után.Azt ők is sejtik hogy gólt kellene szerezniük,mert az a 2-0 még nem garancia.hunmadridista írta:Én is amondó vagyok, hogy nem hiányzik plusz 2 El Clasicó...viszont jó lenne azért jól megcsapni a matracos hordát is...bár ahogy ismerem őket, meg Simeonét, tuti vért fognak inni és az életükért fognak megint játszani...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 12., hétfő 14:36
HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. január 12., hétfő 12:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 12., hétfő 12:41
El,de gondolom az még változhat csütörtökigToti írta:utolsó mondatot is elolvastad?off:Amúgy tetszik hogy tudod mit akarsz
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 12., hétfő 12:39
utolsó mondatot is elolvastad?off:Amúgy tetszik hogy tudod mit akarsz
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 12., hétfő 12:35
Az ám,de vajon vezet e?a mecccs után pedig teljesen megváltozott a véleményem és amellett voltam, h mostmár hagyjuk a faszomba a kupát. ha a későbbiekben egy kupamenetelés beáldozása egy esetleges bajnoki cím és bl győzelemhez vezet akkor megérte/megéri.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 12., hétfő 11:01
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 7., szerda 15:18
https://31.media.tumblr.com/a79bf4d0402 ... rtg7ef.giftucsoki írta:Nincs még valami mém Ramos-ról és Pepe-ről amikor megtudták, Torres kezdő lesz...?
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem