mindenki szerdán akarja feltöröltetni a padlót szerencsétlen matracosokkal, de továbbra is csütörtökön lesz a meccs.Az viszont biztos,hogy szerdan utni kell az Atleticot

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 12., hétfő 12:59
mindenki szerdán akarja feltöröltetni a padlót szerencsétlen matracosokkal, de továbbra is csütörtökön lesz a meccs.Az viszont biztos,hogy szerdan utni kell az Atleticot
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. január 12., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 12., hétfő 12:51
Én a kifejezett ziccerekre gondoltam,olyanokra nem emlékszem,bár igaz hogy dolgoztam közben,volt pár perc amit nem láttam.De összességében sztm a barca uralta a meccset.Szerintem több votl nekik, mint ellenünk. A probléma azzal volt inkább, hogy a barcával ellentétben viszont mi tényleg nem tudtunk veszélyeztetni a kapujukat.
Nos tényleg nem,de nem tudhatjuk mi lett volna ha az atma játszik otthon.A barca máshogy nem nagyon tud,meg az atma sem,max a közönség ami az atma fele billenthette volna...jó, de azért azt tegyük hozzá, h a barca nem is a calderonban játszott..
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 12., hétfő 12:41
jó, de azért azt tegyük hozzá, h a barca nem is a calderonban játszott..CS0ki írta:Szerintem több votl nekik, mint ellenünk. A probléma azzal volt inkább, hogy a barcával ellentétben viszont mi tényleg nem tudtunk veszélyeztetni a kapujukat.de a matracosoknak nagyon momentuma sem volt
állítólag az ez évi kollekció is megvan.messi mégis ott lesz a gálán. reméljük nem azért mert megtudtak valamit az eredményről
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 12., hétfő 12:40
Szerintem több votl nekik, mint ellenünk. A probléma azzal volt inkább, hogy a barcával ellentétben viszont mi tényleg nem tudtunk veszélyeztetni a kapujukat.de a matracosoknak nagyon momentuma sem volt
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 12., hétfő 12:36
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 12., hétfő 12:28
Jaj hagyjuk már mindig azt a szerencsét,a barca lesimázta az atmat,mindegy milyen gólokkal,de a matracosoknak nagyon momentuma sem volt.Mimeg a calderonban játszottun ahogy játszottunk,de nem megyek bele mert megint fel**om magam,majd csütörtökön lehet kozmetikázni,de ahhoz a kupameccshez amit mi játszottunk velük,a szerencsének semmi köze.A támadóink szerencsétlenkedéséhez annál inkább.Ne csináljuk már ezt a szánalmas kifogáskeresést,férfiatlan.Nekik szerencséjük volt, nekünk nem. Nálunk nincs egy meghatározó láncszem, náluk ott van mindenki. Nem kell ezt tùlgondolni...
HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. január 12., hétfő 10:42
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 12., hétfő 10:38
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. január 12., hétfő 10:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 12., hétfő 10:35
Annyira nem nehéz ezt megfejteni.csabi87 írta:Azért azt megkérdézném hogy az Altetico játékában mit lehet szeretni egy szurkolójuktól.
Tegnap is miket csináltak...Igazi bunkó banda.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 12., hétfő 10:25
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 12., hétfő 10:22
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 12., hétfő 10:12
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. január 12., hétfő 10:11
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 12., hétfő 9:57
Pontosan,korán lőttek gólt,akkor az Atleticonak föl kell adnia ezt a fajta játékot.Azért az Atma sem azt nomyta, mint ellenünk. Talán köszönhető ez annak is, hogy hét közben viszonylag tartalékosak voltak, emiatt szerintem óvatosabbak is, meg sem próbáltak támadni, itt valamivel nyiltabban játszottak. Meglepően sok olyan helyzet volt, hogy a barca relatíve tisztán vitte rá a védőikre a labdát, ráadásul nagyon korn hátrányba is kerültek, ez még inkább nyiltabbá tette őket, kicsivel több kockázatot vállaltak.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 12., hétfő 9:54
Én arra akartam volna célozni, hogy ugyan annyi köze volt a meccshez az Atletinek mint ellenünk kb. Az tiszta sor, hogy nem kapartunk mint disznó a jégen, majd csak akkor amikor bekaptuk a második gólt, és még az első 10-15 percünkben, de ha ott a kezdésnél pl Ramos fejese bemegy akkor ki tudja mi lett volna a vége... Viszont Te se mond azt, hogy tegnap minden gól mindennapos szép gól volt, és nem volt megspékelve egy deka szerencsével sem. Ez kb olyan meccs volt mint tavaly amikor mi is ha jól rémlik 3-0 vagy 3-1-re nyertünk 2 megpattanóval... :ĐRealista24 írta:A tegnapi meccsről volt szó, nem a szezon eddigi teljesítményéről.
Ha azt mondod, hogy nem voltak jobbak annál, amit mi mutattunk az Atma ellen, akkor bajok vannak.
Ők nyerni akartak, mi meg alibi döntetlenre mentünk, esetleg egy egygólos vereségre.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 12., hétfő 9:50
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 12., hétfő 9:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 12., hétfő 9:43
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem