PEEtör írta:Az endzone-ba való nyúlás szerintem már bőven tudatos move, ezzel én ott nyilvánítanám elkapásnak, pláne, hogy lépéseket tett, ráadásul az endzone felé.
Kimozdulni kimozdult, de itt is hibásnak érzem az ítéletet, hiába szigorúan szabálykönyv szerinti, mert nem magától mozdult ki, hanem a föld által (tudom, elkapásnál a földre érkezésig kéne birtokolni és ez nem kibúvó normál esetben). Tehát nem az volt, hogy elkapja, dadog össze-vissza, aztán kiesik/kimozdul/kiverik a kezéből.
De alapból, már elkapásnak kellett volna lennie a föld fumble-ig.
+1
Bőven megvolt a birtoklás.
Amikor benyújtós td-t csinálnak is hányszor kiesik a labda meg stb, vagy épp amikor kilépnek, de előtte a két lábbal való érkezésnél még az övüké a labda stb. Lehetne ezt bőven indokolgatni, a corner beleérése után bőven birtokolta addig ameddig kell, aztán miután már mindene a földön volt kezdett el dadogni a labda, de mind1, már elmúlt. Hatalmas elkapás volt, részben igaza volt Ricsinek is, én is úgy láttam, hogy Dez rá akart menni a TD-re, ha megelégszik az elkapással és nem ugrál előre az endzone felé, más lett volna.
Luck viszont megint komolyat játszik