CS0ki írta:Pedig de, magyarázott valamit, hogy nem tudja mit kell még tennie ahhoz, hogy végre lehetőséget kapjon. És utána még másik nyilatkoztak ennek kapcsán, hogy jobb ilyeneket nem mondani, dolgozni kell keményen, és majd megjön az eredménye, stb.Nem rémlik, hogy Jesé bármikor is odaszólt volna Mourinhonak, pláne nem keményen.
Mickey, jól emlékszel, azért válaszolt, mert kérdezték. Visszaolvastam odaát a nyilatkozatot (2013.02.20.), csak pár bekezdés a "dolgozzon keményen részhez":Mickey írta:TokyJesé mondjuk úgy,hogy "nehezményezte" amiért nem hívja be Mou az első keretbe.Ennek meg médián keresztül adott hangot,vagyis oda válaszolta,asszem kérdésre.
Mit gondol, miért nem került még fel?
Nem értem. Folyamatosan keményen dolgozom, de nem tudom. A csapatomra és magamra gondolok, ez az elsődleges feladatom. Továbbra is mindent bele fogok adni, remélem a klub is látja, hogy keményen dolgozom, biztos vagyok benne, hogy ők is tudják, és figyelnek majd.
De továbbra sem adja fel az álmait a Real Madridba kerülést illetően?
Nem, egyáltalán nem, de egyre kevésbé reménykedem, ha a lehetőséget továbbra sem kapom meg.
Ráadásul a kérdések harmada Mourinhot firtatta, ennek ellenére csak ennyit mondott (most direkt csak a rosszat emeltem ki):
...az első csapatba kerülés. Nem tudom mi folyik ott, de Mourinho gyakrabban használja az első csapat játékosait, amivel nincs is semmi gond, de szerintem az ifisták is elég jól teljesítenek.
Szerintem ő egy olyan edző, aki szereti a saját játékosaival körbevenni magát, olyanokkal, akik már bizonyítottak. A tartalékcsapat edzője Toril.
Ez utóbbi volt a válasz arra, hogy jó edző-e Mourinho az akadémia szempontjából.
Úgyhogy igaz, valóban volt némi epés megjegyzés is benne, de CS0kival most nem értek egyet abban, hogy csinálja a dolgát, és majd megkapja a lehetőséget. Eddig is csinálta, előtte is, mégsem kapta meg. És a Castilla meccsei alapján nem csak Ő, de Morata is elég fontos láncszem, úgyhogy azzal sem értek egyet, hogy csak ezért nem hozta még fel.
Ui.: Nem tudom, hogy onnan szabad-e átemelni így szövegrészt, de enélkül nehezen tudtam volna érvelni. Ha nem szabad, akkor az egyik moderátor legyen szíves törölje a posztot.