Semmivel sem rosszabb mint Özil 50értsucre írta:Azért Shaw 30 millió fontért lehet, hogy a világtörténelem legrosszabb ár-érték igazolása volt

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 12., hétfő 12:00
Semmivel sem rosszabb mint Özil 50értsucre írta:Azért Shaw 30 millió fontért lehet, hogy a világtörténelem legrosszabb ár-érték igazolása volt
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. január 12., hétfő 11:33
Szerintem ezek jó ha a fizetését fedezték, de ebbe nem látunk bele. Mindegy. Valakivel erőt kellett demonstrálni Pereznek, mivel CR-t még Calderón és Mija intézte.nmate írta:Japán meg kínai piac hozta a mezekből + reklámbevételek
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 12., hétfő 10:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 12., hétfő 9:37
Japán meg kínai piac hozta a mezekből + reklámbevételek, egy jó gazdasági befektetés volt a padra meg az orvosi szobába. Most egy Carroll mezt ki vesz meg? Meg egy Shaw-t.ericco írta:khm.. Kaká
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 12., hétfő 8:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 12., hétfő 8:46
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. január 12., hétfő 8:04
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 11., vasárnap 21:19
De. Nyáron ott is játszott, aztán az ősz második felében a kispadra szorult. Vagy sérült is volt?Kerlon írta:Herrera meg nem tipikus kkp? Én úgy emlékszem rá.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 11., vasárnap 21:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 11., vasárnap 21:13
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 11., vasárnap 21:11
Blind legtöbbször a védelem előtt játszott vkp-ként, meg párszor a középpályán is próbálgatta Van Gaal. Herrera meg úgy tűnik a kispadra kényszerült. Szóval én ezért írtam Vidalt meg Strootmant, ők pont az átmenetet képezhetnék a védekező és a támadó kp-sok között. Más rendszerben nem gondolkoztam, ha ezt akarja játszatni, akkor gondolom ez alapján alakítgatja a keretet.Kerlon írta:Ááá ez is hibádzik... Akkor minek kellett Blind meg Ander? Ez a Blind gyerek amúgy nem rossz, viszont az ilyen elgondolások, hogy Rooney vkp-ban... Nekik inkább pont egy jó 442-t kéne játszaniuk. Blind mellé Herrerat beépíteni, balra DM, jobbra Valencia(ide kéne nekik egy penge robotoló játékos, Cuadrado) elöl meg Rooney/Mata és RvP/Falcao. Shaw-Rojo-x-Jones védelemmel. Nem ilyen Van Gaal 353as valamit erőltetni, ami láthatóan nem megy...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 11., vasárnap 21:04
Ááá ez is hibádzik... Akkor minek kellett Blind meg Ander? Ez a Blind gyerek amúgy nem rossz, viszont az ilyen elgondolások, hogy Rooney vkp-ban... Nekik inkább pont egy jó 442-t kéne játszaniuk. Blind mellé Herrerat beépíteni, balra DM, jobbra Valencia(ide kéne nekik egy penge robotoló játékos, Cuadrado) elöl meg Rooney/Mata és RvP/Falcao. Shaw-Rojo-x-Jones védelemmel. Nem ilyen Van Gaal 353as valamit erőltetni, ami láthatóan nem megy...danianevem írta: A védelemre szerintem bőven ráférne az erősítés náluk. Shaw egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, középre Rojon kívül szintén elég kevés minőségi opció van. A középpályán meg túl sok a kreatív játékos, míg kevés a "roykeane". Van Gaal sem véletlenül szemezgethet Strootmannal és Vidallal. Még valahol félúton járhatnak a csapatépítésben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 11., vasárnap 21:02
Bale+Coentrao=60+De Gea+Blindnumberone1 írta:Nem lenne rossz opcio, kozepen csak jobblabasaink vannak....veszmegoldaskent a vedelemben is lehetne.ziro4vr írta:Blind elég fasza pléjer amúgy, bár csak a vb-n láttam, meg 1-2 MU meccsen. Itt is elnézném mint Marci alternatívája, plusz kps csere.
Kell a maffiózókinézet, fatert ideje fenyíteniRemy írta:Minden idők legjobb irányítója mintha egy kicsit kigyúrta volna magát.
Szóval van esély rá, hogy 15 perc után nem fog a pálya mellett sétálgatni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 11., vasárnap 20:59
Nem lenne rossz opcio, kozepen csak jobblabasaink vannak....veszmegoldaskent a vedelemben is lehetne.ziro4vr írta:Blind elég fasza pléjer amúgy, bár csak a vb-n láttam, meg 1-2 MU meccsen. Itt is elnézném mint Marci alternatívája, plusz kps csere.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 11., vasárnap 20:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 11., vasárnap 20:54
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 11., vasárnap 20:52
Blind jatszott egyforman kh-t, szelsovedot es vkp-t, ahol szukseg volt ra.Kerlon írta:Mata nem szélső, Di Maria az
Blind vkp-t játszott az Ajaxban
ami nem érthető, hogy igazi belső védőt(Rojo ugye ott is tud) nem vettek
Falcao tényleg felesleges volt...
Jott meg Herrera is a kp-ra...szoval eleg lett volna Blind es Rojo(Shaw) a vedelembe. Lehetett volna varialni Blindel es Rojoval.Rojo-Shaw kettős is érthető, mert mindkét szélső védőjük elment
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 11., vasárnap 20:45
Szerintem amúgy Jones ha kevesebbet lenne sérült és tartósan középen nyomná nem lenne rossz, sőt..elég fiatal még.danianevem írta: A védelemre szerintem bőven ráférne az erősítés náluk. Shaw egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, középre Rojon kívül szintén elég kevés minőségi opció van. A középpályán meg túl sok a kreatív játékos, míg kevés a "roykeane". Van Gaal sem véletlenül szemezgethet Strootmannal és Vidallal. Még valahol félúton járhatnak a csapatépítésben.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 11., vasárnap 20:42
A védelemre szerintem bőven ráférne az erősítés náluk. Shaw egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, középre Rojon kívül szintén elég kevés minőségi opció van. A középpályán meg túl sok a kreatív játékos, míg kevés a "roykeane". Van Gaal sem véletlenül szemezgethet Strootmannal és Vidallal. Még valahol félúton járhatnak a csapatépítésben.Enrique írta:Szerintem az állomány elég jó, a megfelelő összetételt nem találja van Gaal, most is három helyen változtatott a múltheti, öt helyen a két héttel ezelőtti csapaton, és ez a forgatás folyamatosan fennáll.danianevem írta:Jó lesz a MU, csak még további 200 millió meg 4-5 komolyabb igazolás kell nekik...
Újabb igazolásokkal még jobban megkavarná a munkát, szerintem állandóság kell elsősorban.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem