ziro4vr írta:
Szerintem az állomány elég jó, a megfelelő összetételt nem találja van Gaal, most is három helyen változtatott a múltheti, öt helyen a két héttel ezelőtti csapaton, és ez a forgatás folyamatosan fennáll.
Újabb igazolásokkal még jobban megkavarná a munkát, szerintem állandóság kell elsősorban.
Szerintem az állománnyal is vannak gondok, össze-vissza lettek vásárolva az emberek, nem egy rendszerbe kerestek megfelelő játékosokat. Így most bableves van, plusz ehhez jön amit te is írtál.[/quote]
+1
egy nyar alatt vettek 4 ballabas jatekost, abbol 3 vedo majd hogy nem ugyanarra a posztra. Megvettek Di Mariat, pedig ott volt Mata.....akkor adtak volna el az utobbit...de az mellett, h Mata hasznosabbnak tunik mint DM. Aztan jott Falcao(komoly serules utan,eleg idosen es nem biztos, h tudja szokni a PL-t) de tudhattak volna, h a sajtfejunek liblingje Persie...akkor miert vittek a kolumbiait?

Nem erzek semmi fajta koncepciot, es ha oda viszik Balet(remelem) is akkor egy Rooneynak, Balenek, DM-nek es egy Csatarnak mindenkeppen berelt helye lesz.
Szerencseje a Gaalnak, h a PL szinvonala nagyon vissza esett, mert igy meg tud ragadni az elmezonyben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou

KAK