Pont megelőztél. Én sem vagyok a szóbeli megállapodások híve, ugye Neymarról is ezért csúsztunk le, de azzal sem érünk el semmit, ha most magunkra haragítjuk a Dortmund vezetőségét. A Bayern kihasználta, hohy Götzének volt kivásárlási ára, nekik már nem kellett aggódni a jó kapcsoalt miatt. Hosszú távon megéri jóban maradni a Dortmunddal, annál a csapatnál nem szarral gurigáznak utánpótlás név alatt. Gündogannak ez volt az első kimagaslóbb éve, azért még én is kíváncsi lennék, hogy a következő hogy sikerül, mielőtt kiadnánk érte 30 milliót. Erősíteni kell a KP-t, ez tény. De ha nincs esély a tutira (Vidal, stb.), akkor idén talán jobban megérné noneame olcsóbb fiatalokkal (Casemiro, Kondogbia) próbálkozni, mint felhypolt, bár kétségtelenül tehetséges, ugyanakkor rohadt drága (Gündogan) játékosokkal rizikózni.Realista24 írta:Gündogannak ha jól tudom nincs kivásárlási ára, Götzének volt.
Balere meg ha kaptunk is opciót, az csak annyit jelent, hogy ha ugyanannyit ajánlunk, akkor a mi ajánlatunkat fogadják el. Bár ha ez az opció is csak szóban létezik...