HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 11., vasárnap 0:38
Egy rohadt áramszünet miatt csak most lestem meg a meccset. Nem volt rossz, bár ez az espanyol meglepően gyenge volt.
Isco, Kroos tetszett, előbbi talán a meccs legjobbja is volt.
Ideje volt már lőni egy szabadrúgás gólt, szép volt. Nem tűnt olyan szarnak bale, de hogy hogy képes egy hét alatt kétszer ugyanazt eljátszani...El sem hittem, komolyan. A hétfői után azt hittem, hogy még egy tizenegyest is lepasszolna inkább, de nem. Valaki írta, hogy CRnek sem kéne magyaráznia, mert ő se passzolná le az ilyet. És ez lehet így is van, de pont ezért nem kell két vezérbika egy ilyen csapatba, hanem CR alá oda kell tenni a Benzemákat. És akkor ilyen jellegű gond nincs.
Ha már a francia...jó lenne végre megtalálni azt a rohadt góllövő cipőt, mert kezd megint kínos lenni. mondjuk csütörtökön egy dupla jöhetne.
CR meg úgy emlékszem tavaly ugyanilyen béna és görcsös volt az aranylabda átadás előtt. Talán az atletico ellen már felszabadultan fog játszani.
Nacho továbbra is meggyőző nekem, nem tudom miért nem lehet többet nyomatni. Oké, hogy most nagyon kellett a győzelem, de Carlo elkezdhetne rotálni normálisan. Bár ha kiesik a kupából, akkor nagyon nem lesz rá szükség, lesz pihenő időnk...
Varane meg egyszerűen hihetetlen. Párszor már leírtam, de nála jobban senki nem érzi a lesreállítást, szerintem még soha nem ragadt be. A második féálidő elején volt is ebből egy vicces helyzet, amikor az espanyol focisták a jobb szélen variáltak, a iugratáskor varane már szépen kilépett, lesre állítva az illetőt, aztán nézett maga mögé, ahol Pepe meg Arbeloa persze bőven belógva, és az espanyolost játékban tartva pislogtak. Azt sajnálom, hogy a francia nem lép fel többször, mert ma is az egyik megindulásából lett a jó passz benzemának, aki csak kicsit adta hosszan bale felé, és a kapus elérte.