A Le Parisien szerint a PSG tulajdonosa és Leonardo elfogadták Ancelotti kérését, hogy szeretne a Real Madrid edzője lenni. A lap szerint az olasz szakember “ma, de legkésőbb holnap” belül “szabad” lehet, így hétvégére hivatalosan is bejelenthetik a Királyi Gárdánál.
Na. Mi ez a hirtelen változás? Vagy Blanc, vagy igaz a Laudrupos hír, vagy fizetett Perez? szerk.: R24 válaszolt közben.
Mondjuk nekem mindegy, de már nagyon unom ezt a huzavonát, remélem igaz, és kezdődhet a keret alakítása.
Amúgy Laudruppal mi történt? Úgy hallottam korábban, hogy jól érzi magát a Swanseanél, szerintem nagyon kulturált csapatot rakott össze ráadásul. Most meg azt olvastam, hogy elégedetlen a vezetőkkel az igazolási elveik miatt, ezért hajlana a váltásra. Jó, mondjuk azért egy PSG-ben van is lehetőség, meg neki, mint fiatal edző egy jó lépcsőfok lehet egy igazi topklub előtt (tudom, a PSG is az

).
Igazából őt is el tudtam volna képzelni itt is.
Én is. De volt valami nyilatkozata is, hogy nem szívesen jönne Madridba edzőnek, ha jól emlékszem.
Biztos tehetséges gyerek, de elég komoly pénzt várnak tőle, ennyi idősen meg elég kockázatos a dolog.
Most ahogy beállt a portugálok ellen a válogatottba nagyon látszott rajta a megilletődöttség, viszont az is, hogy nagyon technikás gyerek, jól is passzol, jó meglátásai vannak, a hibák meg nyilván benne vannak ilyen idősen. Gyors is eléggé, tényleg hasonló stílusú játékos, mint Modric. Viszont ide ne jöjjön, főleg ilyen idősen ne. Ha a játékjogát meg is szerezné a Real, akkor nehogy ilyen Castillába bedobott évvel gátolják már a fejlődését. Kb. még legalább 1 évig maradhatna otthon, utána kellene egy top bajnokság közepes csapata, majd mehet feljebb. Most szerintem megtörné egy topklub. Okosan kellene felépítenie magát, akkor nagy jövő előtt állhat.