Sastre írta:És az a durva, hogy nem csak Ancelotti bízik Khedirában, hanem az egész csapat. Néztem múltkor a meccset, Arbeolának kb csak akkor passzolták ki, amikor nem volt más lehetőség, Khedirát viszont bátran játékba hozzák támadásépítés közben... valami nagyon nem stimmel
szerk.: szerintem félnek tőle

Khedira alapvetően nem helyezkedik rosszul,sokszor megjátszható,de nála a továbbiak,főleg a támadás építésekhez szükséges plusz hiánya miatt lehet problémánk...vagy a kivitelezés technikai és sebességi hátránya lehet probléma.
Nem ide való.
Én kifejezetten szeretem,sőt nagyon fontosnak tartom egy keret kialakításánál,hogy legyen/legyenek olyanok,aki "mások" stílusra mint az alaptaktikai stílus egyének.....hiszen ezekből lehet olyan szitukban váratlan lépni,ami sikerre vihet.
Ezért is kedveltem DM-et és ezért Bale-t.....hiszen egy jó kézben,ezek egy séma tagjaként,erős egyénekkénk,akarotos jellemmel,bátor játékkal,váratlannokkal tudnak áttörni olyan gátakat,vagy olyan pillanatokat egy meccsen,mint pl a BL döntő volt,ahol DM betörése és lövése fenomenális volt....majd bale érkezése pl......ennek ellenére,khedira ezeknek nem felel meg,hiszen a két faltörő kos mellett,ő minden támpontban kevés. Csak létszámnak jó,másnak nem,és az hogy pár meccsen még igy is ők tudtuk csak bedobni,az sokat elárul arról,hogy egy illarra mennyire semmi itt és mennyire nincsen jövője nálunk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.