Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 13., csütörtök 12:17

ezt az Iscos dolgot nem értem. Perez a nyilatkozatában elmondta hogy nem isco az akire szerinte szüksége van a madridnak. meg azt is hogy amíg nincs edző addig nem tárgyalgatnak( ez mondjuk nem érdekel mert ancselotti simán adhatott egy listát) erre a malaga általános igazgatója meg azt nyilatkozta hogy a Reallal megkezdték a tárgyalásokat isco ügyben.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Wecker
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Wecker » 2013. június 13., csütörtök 11:59

Mike írta: CR milyen önző f.sz volt fiatalon?
Most is az, csak el van nézve neki, mert minden meccsen gólt lő :Đ
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
:mrgreen: Benitez
:mrgreen:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 13., csütörtök 11:17

azt írtad róla h önző, és ez csak rosszabb lesz idővel. Amit nemnagyon értek, mivel kva fiatal, ilyenkor még nem visszafele szoktak fejlődni az emberek. CR milyen önző f.sz volt fiatalon?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

tostao

HozzászólásSzerző: tostao » 2013. június 13., csütörtök 11:02

Írtam Halilovićról egy kisregényt Modrić topicjába tegnap, miután megnéztem a horvát-portugált, meg hogy miért nem vágyom arra, hogy ide jöjjön. (Kezdjük ott, hogy biztos jól passzol egyébként, de ezen a meccsen tíz passzából kilenc ellenfélhez ment. És még ez a legkisebb baj vele.)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 10:48

Az a baj, hogy a RM nem tud és nem akar várni,
Nem tudom, nekem most valahogy az jön le Pérezről és Péreztől, hogy pont hogy hosszútávon gondolkodik, és nem rögtön a triplázást tűzi ki célnak. Persze, hajtjuk a Tizediket, de ha lesz perspektíva a Carlo-Zidane-Cannavaro(?) hármasban, akkor egy év után nem fogja elzavarni magától.

Aztán, hogy mit akar a sajtó és esetleg Casillas, az más kérdés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 13., csütörtök 10:42

Realista24 írta:
A PSG meg vigye el nyugodtan Balet, adják ide viszont Lucast, Iscoval ketten jól ellesznek. A különbségből meg vegyünk valami atom középpályást.
Lucas és Isco közel lenne Bale árához, úgyhogy sok pénz nem maradna középpályásra már, de nem gond, mert szerintem ezzel a két játékossal előrébb lennénk, mint a walesivel.
Igen, tudom. Igazából kérdés mennyire lehetne Iscora építeni, mert még nagyon fiatal. Az u21-esek közt brillírozik, de azt senki nem tudhatja, hogy pár éven belül klasszis lesz a nagyok közt vagy nem. Az a baj, hogy a RM nem tud és nem akar várni, pedig hosszú távon lehet jobban megérné, mint Bale. Mert azért nem mindegy, hogy egyik max. 30, a másik meg 80 milla. Akármilyen érinthetetlen pl. Vidal azért egy 50 milliós ajánlaton már komolyan elgondolkodna a Juve az tuti. De ennyi pénzből azért már szinte bárki elérhető.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 13., csütörtök 10:41

Realista24 írta: 17, de mindegy.
június 18-án lesz 17 :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 13., csütörtök 10:40

Na látom minket is szóba hoztak Haliloviccsal. :agree:

Eléggé adja a gyerek, ráadásul még csak 17 éves.

Ott van még Kovacic is az Internél, szintén nagy jövő áll előtte. :hmmm:

VB-n elnézegetném a Modric-Halilovic-Kovacic hármast. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 10:39

zért ne felejtsük el, hogy 16 éves a gyerek, így a spanyol 2. osztály simán jó lehet neki, hogy fejlődjön. Jelenleg a horvát bajnokságban van, ami szerintem egyáltalán nem erősebb a spanyol 2. osztálynál.
17, de mindegy.

Castillába nem tenném, hanem vagy otthagynám, vagy egy első osztályú csapatnak adnám kölcsön, akár spanyolföldön, akár külföldön.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 13., csütörtök 10:37

Anthony írta: Ezt nagyon adom. Ha már válogatottban is bemutatták meg minden, akkor kár lenne spanyol másodosztályba tölteni az időt.
Azért ne felejtsük el, hogy 16 éves a gyerek, így a spanyol 2. osztály simán jó lehet neki, hogy fejlődjön. Jelenleg a horvát bajnokságban van, ami szerintem egyáltalán nem erősebb a spanyol 2. osztálynál.

Ugyanakkor 16 évesen bedobni egy élvonalbeli csapatba, hát nem tudom... az lehet, hogy túl sok neki ennyi idősen. Oké, válogatott, 1-2 meccs, ahol 20-25 perceket játszik, az nem olyan, mint egy egész szezon.

Meg kell venni. Be kell tenni 1 évre a Castillába, majd kölcsönadni egy Német/Francia csapatnak, aztán meglátjuk, hogy hova fejlődött.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 13., csütörtök 10:32

Anthony írta:A PSG meg vigye el nyugodtan Balet, adják ide viszont Lucast, Iscoval ketten jól ellesznek. A különbségből meg vegyünk valami atom középpályást.
Ezt nagyon adom. Kedvelem a walesit de Lucas mégiscsak brazil, ez meg itt a Real Madrid.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 10:31

A PSG meg vigye el nyugodtan Balet, adják ide viszont Lucast, Iscoval ketten jól ellesznek. A különbségből meg vegyünk valami atom középpályást.
Lucas és Isco közel lenne Bale árához, úgyhogy sok pénz nem maradna középpályásra már, de nem gond, mert szerintem ezzel a két játékossal előrébb lennénk, mint a walesivel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 13., csütörtök 10:30

RealMadridFanatic írta: Most ahogy beállt a portugálok ellen a válogatottba nagyon látszott rajta a megilletődöttség, viszont az is, hogy nagyon technikás gyerek, jól is passzol, jó meglátásai vannak, a hibák meg nyilván benne vannak ilyen idősen. Gyors is eléggé, tényleg hasonló stílusú játékos, mint Modric. Viszont ide ne jöjjön, főleg ilyen idősen ne. Ha a játékjogát meg is szerezné a Real, akkor nehogy ilyen Castillába bedobott évvel gátolják már a fejlődését. Kb. még legalább 1 évig maradhatna otthon, utána kellene egy top bajnokság közepes csapata, majd mehet feljebb. Most szerintem megtörné egy topklub.
Ezt nagyon adom. Ha már válogatottban is bemutatták meg minden, akkor kár lenne spanyol másodosztályba tölteni az időt.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 13., csütörtök 10:25

El Unico írta:Na,úgy néz ki,nem sokára hivatalos lesz Ancelotti. Utána pedig biztosan felpörögnek az események,remélhetőleg bejelentik,hogy Higuaín távozik,a helyére érkezik Suárez,továbbá Iscoval is meg van az egyezség,már csak papírmunka van vele,illetve Bale leigazolásán is dolgoznak...
Igen, és megint nem nyerünk szart se három év alatt mivel megint csak a támadójátékot tesszük rendbe..
Persze kellenek a nevek, de sokkal jobban örülnék,ha a fű alatt érkezne valami vidal klón+verratti fiú és rendben is van a csapat. Jelen pillanatban azt is bevállalnám,ha Higuain és Di Maria maradna viszont érkezne a Gündögan-Verratti duó melléjük pedig a szinte biztos kondogbia is. Pedig én sem csipem a két argentint és higuáint sem lehet már tovább itt tartani de én nekifutnék egy teljesen újrafelépitett kp-val a támadószekciót meg hagynám a francba. Persze ez a Real Madrid, itt minden forditva lesz.

Ez a Laudrup is.. a mi "ajánlatunkra" azt mondta,h maradni akar welszben a francia csilliárdosoknak meg lehet,h igent mond.. Valóban nagyobb klub lett a PSG mint a Real Madrid. :mrgreen:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 13., csütörtök 10:22

A Le Parisien szerint a PSG tulajdonosa és Leonardo elfogadták Ancelotti kérését, hogy szeretne a Real Madrid edzője lenni. A lap szerint az olasz szakember “ma, de legkésőbb holnap” belül “szabad” lehet, így hétvégére hivatalosan is bejelenthetik a Királyi Gárdánál.
Na. Mi ez a hirtelen változás? Vagy Blanc, vagy igaz a Laudrupos hír, vagy fizetett Perez? szerk.: R24 válaszolt közben. :)
Mondjuk nekem mindegy, de már nagyon unom ezt a huzavonát, remélem igaz, és kezdődhet a keret alakítása.

Amúgy Laudruppal mi történt? Úgy hallottam korábban, hogy jól érzi magát a Swanseanél, szerintem nagyon kulturált csapatot rakott össze ráadásul. Most meg azt olvastam, hogy elégedetlen a vezetőkkel az igazolási elveik miatt, ezért hajlana a váltásra. Jó, mondjuk azért egy PSG-ben van is lehetőség, meg neki, mint fiatal edző egy jó lépcsőfok lehet egy igazi topklub előtt (tudom, a PSG is az :lol: ).
Igazából őt is el tudtam volna képzelni itt is.
Én is. De volt valami nyilatkozata is, hogy nem szívesen jönne Madridba edzőnek, ha jól emlékszem.
Biztos tehetséges gyerek, de elég komoly pénzt várnak tőle, ennyi idősen meg elég kockázatos a dolog.
Most ahogy beállt a portugálok ellen a válogatottba nagyon látszott rajta a megilletődöttség, viszont az is, hogy nagyon technikás gyerek, jól is passzol, jó meglátásai vannak, a hibák meg nyilván benne vannak ilyen idősen. Gyors is eléggé, tényleg hasonló stílusú játékos, mint Modric. Viszont ide ne jöjjön, főleg ilyen idősen ne. Ha a játékjogát meg is szerezné a Real, akkor nehogy ilyen Castillába bedobott évvel gátolják már a fejlődését. Kb. még legalább 1 évig maradhatna otthon, utána kellene egy top bajnokság közepes csapata, majd mehet feljebb. Most szerintem megtörné egy topklub. Okosan kellene felépítenie magát, akkor nagy jövő előtt állhat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 10:21

Nem tudom, hogy mennyire megbízható ez a lap, de remélem igaz. Nagyon jó lenne végre lezárni az edzőkérdést, aztán jöhetnek az igazolások.
Azt írják, hogy elvileg begyorsultak a tárgyalások Laudruppal, mert hajlik a párizsiak ajánlatára, és ahogy az várható volt, ha van új edző, akkor nem kell nekik a régi. Egyébként, ahogy Perez is mondta a hét elején; már nem húzódhat sokáig az edzőkérdés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 13., csütörtök 10:20

Na,úgy néz ki,nem sokára hivatalos lesz Ancelotti. :) Utána pedig biztosan felpörögnek az események,remélhetőleg bejelentik,hogy Higuaín távozik,a helyére érkezik Suárez,továbbá Iscoval is meg van az egyezség,már csak papírmunka van vele,illetve Bale leigazolásán is dolgoznak... :D
:goat:

centeno

HozzászólásSzerző: centeno » 2013. június 13., csütörtök 10:19

Laudrup oldja meg a helyezetünket? Igazából őt is el tudtam volna képzelni itt is. Vicces lett volna, ammikor edzésen beállnának Zidane-nal játszani, aztán szopatnák a népet.
:))
amikor pletyka szinten először felmerült Laudrup nekem is valami ilyesmi ugrott be. Nagy kedvencem volt anno, ha a játékintelligenciát nézem, a legjobb középpályásaink egyike volt az elmúlt 20 évben...

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 13., csütörtök 10:18

A Le Parisien szerint a PSG tulajdonosa és Leonardo elfogadták Ancelotti kérését, hogy szeretne a Real Madrid edzője lenni. A lap szerint az olasz szakember “ma, de legkésőbb holnap” belül “szabad” lehet, így hétvégére hivatalosan is bejelenthetik a Királyi Gárdánál.
Nem tudom, hogy mennyire megbízható ez a lap, de remélem igaz. Nagyon jó lenne végre lezárni az edzőkérdést, aztán jöhetnek az igazolások.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 13., csütörtök 10:01

És nem csak azért, mert itt van Cé, vagy mert szereti a csapatot.
Hanem mert tőlünk több fizut kapna! :D

Egyébként itt fog kikötni, csak szerintem jó eséllyel nem idén. Vagy ha idén, akkor rekord összegért.

Laudrup oldja meg a helyezetünket? Igazából őt is el tudtam volna képzelni itt is. Vicces lett volna, ammikor edzésen beállnának Zidane-nal játszani, aztán szopatnák a népet.

Halilovic meg már téma volt tavaly is. Biztos tehetséges gyerek, de elég komoly pénzt várnak tőle, ennyi idősen meg elég kockázatos a dolog. Azért jó lenne, ha megcsípnénk. Mondjuk gondolom úgyis ott hagynánk még 1-2 évig. Vagy hoznánk a Castillába.

Vissza: