Eléggé adja a gyerek, ráadásul még csak 17 éves.
Ott van még Kovacic is az Internél, szintén nagy jövő áll előtte.

VB-n elnézegetném a Modric-Halilovic-Kovacic hármast.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 13., csütörtök 10:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 10:39
17, de mindegy.zért ne felejtsük el, hogy 16 éves a gyerek, így a spanyol 2. osztály simán jó lehet neki, hogy fejlődjön. Jelenleg a horvát bajnokságban van, ami szerintem egyáltalán nem erősebb a spanyol 2. osztálynál.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 13., csütörtök 10:37
Azért ne felejtsük el, hogy 16 éves a gyerek, így a spanyol 2. osztály simán jó lehet neki, hogy fejlődjön. Jelenleg a horvát bajnokságban van, ami szerintem egyáltalán nem erősebb a spanyol 2. osztálynál.Anthony írta: Ezt nagyon adom. Ha már válogatottban is bemutatták meg minden, akkor kár lenne spanyol másodosztályba tölteni az időt.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 13., csütörtök 10:32
Ezt nagyon adom. Kedvelem a walesit de Lucas mégiscsak brazil, ez meg itt a Real Madrid.Anthony írta:A PSG meg vigye el nyugodtan Balet, adják ide viszont Lucast, Iscoval ketten jól ellesznek. A különbségből meg vegyünk valami atom középpályást.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 10:31
Lucas és Isco közel lenne Bale árához, úgyhogy sok pénz nem maradna középpályásra már, de nem gond, mert szerintem ezzel a két játékossal előrébb lennénk, mint a walesivel.A PSG meg vigye el nyugodtan Balet, adják ide viszont Lucast, Iscoval ketten jól ellesznek. A különbségből meg vegyünk valami atom középpályást.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 13., csütörtök 10:30
Ezt nagyon adom. Ha már válogatottban is bemutatták meg minden, akkor kár lenne spanyol másodosztályba tölteni az időt.RealMadridFanatic írta: Most ahogy beállt a portugálok ellen a válogatottba nagyon látszott rajta a megilletődöttség, viszont az is, hogy nagyon technikás gyerek, jól is passzol, jó meglátásai vannak, a hibák meg nyilván benne vannak ilyen idősen. Gyors is eléggé, tényleg hasonló stílusú játékos, mint Modric. Viszont ide ne jöjjön, főleg ilyen idősen ne. Ha a játékjogát meg is szerezné a Real, akkor nehogy ilyen Castillába bedobott évvel gátolják már a fejlődését. Kb. még legalább 1 évig maradhatna otthon, utána kellene egy top bajnokság közepes csapata, majd mehet feljebb. Most szerintem megtörné egy topklub.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 13., csütörtök 10:25
Igen, és megint nem nyerünk szart se három év alatt mivel megint csak a támadójátékot tesszük rendbe..El Unico írta:Na,úgy néz ki,nem sokára hivatalos lesz Ancelotti. Utána pedig biztosan felpörögnek az események,remélhetőleg bejelentik,hogy Higuaín távozik,a helyére érkezik Suárez,továbbá Iscoval is meg van az egyezség,már csak papírmunka van vele,illetve Bale leigazolásán is dolgoznak...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 13., csütörtök 10:22
Na. Mi ez a hirtelen változás? Vagy Blanc, vagy igaz a Laudrupos hír, vagy fizetett Perez? szerk.: R24 válaszolt közben.A Le Parisien szerint a PSG tulajdonosa és Leonardo elfogadták Ancelotti kérését, hogy szeretne a Real Madrid edzője lenni. A lap szerint az olasz szakember “ma, de legkésőbb holnap” belül “szabad” lehet, így hétvégére hivatalosan is bejelenthetik a Királyi Gárdánál.
Én is. De volt valami nyilatkozata is, hogy nem szívesen jönne Madridba edzőnek, ha jól emlékszem.Igazából őt is el tudtam volna képzelni itt is.
Most ahogy beállt a portugálok ellen a válogatottba nagyon látszott rajta a megilletődöttség, viszont az is, hogy nagyon technikás gyerek, jól is passzol, jó meglátásai vannak, a hibák meg nyilván benne vannak ilyen idősen. Gyors is eléggé, tényleg hasonló stílusú játékos, mint Modric. Viszont ide ne jöjjön, főleg ilyen idősen ne. Ha a játékjogát meg is szerezné a Real, akkor nehogy ilyen Castillába bedobott évvel gátolják már a fejlődését. Kb. még legalább 1 évig maradhatna otthon, utána kellene egy top bajnokság közepes csapata, majd mehet feljebb. Most szerintem megtörné egy topklub. Okosan kellene felépítenie magát, akkor nagy jövő előtt állhat.Biztos tehetséges gyerek, de elég komoly pénzt várnak tőle, ennyi idősen meg elég kockázatos a dolog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 10:21
Azt írják, hogy elvileg begyorsultak a tárgyalások Laudruppal, mert hajlik a párizsiak ajánlatára, és ahogy az várható volt, ha van új edző, akkor nem kell nekik a régi. Egyébként, ahogy Perez is mondta a hét elején; már nem húzódhat sokáig az edzőkérdés.Nem tudom, hogy mennyire megbízható ez a lap, de remélem igaz. Nagyon jó lenne végre lezárni az edzőkérdést, aztán jöhetnek az igazolások.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 13., csütörtök 10:20
HozzászólásSzerző: centeno » 2013. június 13., csütörtök 10:19
Laudrup oldja meg a helyezetünket? Igazából őt is el tudtam volna képzelni itt is. Vicces lett volna, ammikor edzésen beállnának Zidane-nal játszani, aztán szopatnák a népet.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 13., csütörtök 10:18
Nem tudom, hogy mennyire megbízható ez a lap, de remélem igaz. Nagyon jó lenne végre lezárni az edzőkérdést, aztán jöhetnek az igazolások.A Le Parisien szerint a PSG tulajdonosa és Leonardo elfogadták Ancelotti kérését, hogy szeretne a Real Madrid edzője lenni. A lap szerint az olasz szakember “ma, de legkésőbb holnap” belül “szabad” lehet, így hétvégére hivatalosan is bejelenthetik a Királyi Gárdánál.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 13., csütörtök 10:01
Hanem mert tőlünk több fizut kapna!És nem csak azért, mert itt van Cé, vagy mert szereti a csapatot.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 13., csütörtök 9:38
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 13., csütörtök 9:07
35 millió eurót senki az ég világon nem adna érte, én inkább hiszem azt, hogy ár megvan az egyesség a Juve és köztünk 25 millió euróról, de addig nem hivatalos míg Suarez vagy valaki más nem jön helyette.Ez ott bukik meg, hogy eddig 22ért sem adtuk el, Cavaninak 63 a kivásárlási ára, ergó így 18ért adnánk. A PP szerint meg 35 alatt nem adjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 8:39
Pérez már megint nem dolgozik rendesen.Realista is megnyugodhat, Lucas Biglia egy lépésre a Laziotól
Ez ott bukik meg, hogy eddig 22ért sem adtuk el, Cavaninak 63 a kivásárlási ára, ergó így 18ért adnánk. A PP szerint meg 35 alatt nem adjuk.Olasz hírek szerint nem adtuk fel a harcot Cavani-ért, akiért 45 millió eurót és Higuaín játékjogát ajánljuk.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 13., csütörtök 8:29
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 13., csütörtök 8:24
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 13., csütörtök 7:30
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 13., csütörtök 6:45
Ertem en, h szeretunk egy jatekost és elfogultak vagyunk vele.....de ennyire? Azert nem kellene tulzasba esni sem. Bale jovetele mellett vagyok( inkabb o mint Isco ). De az,h Ribery kanyarban nincs inkabb...ez a heti okorseg. Kb mint ha Callejont hasonlitanam hozza.R.M.C.F írta:
jelenleg,riberyk és társaik a kanyarban sincsenek a walesihez. Olyan szintű plusz volt ő a PL-ben amilyenre eléggé vissza kell menni a múltba és elgondolkodni....
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem