Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 13., csütörtök 10:32

Anthony írta:A PSG meg vigye el nyugodtan Balet, adják ide viszont Lucast, Iscoval ketten jól ellesznek. A különbségből meg vegyünk valami atom középpályást.
Ezt nagyon adom. Kedvelem a walesit de Lucas mégiscsak brazil, ez meg itt a Real Madrid.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 10:31

A PSG meg vigye el nyugodtan Balet, adják ide viszont Lucast, Iscoval ketten jól ellesznek. A különbségből meg vegyünk valami atom középpályást.
Lucas és Isco közel lenne Bale árához, úgyhogy sok pénz nem maradna középpályásra már, de nem gond, mert szerintem ezzel a két játékossal előrébb lennénk, mint a walesivel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 13., csütörtök 10:30

RealMadridFanatic írta: Most ahogy beállt a portugálok ellen a válogatottba nagyon látszott rajta a megilletődöttség, viszont az is, hogy nagyon technikás gyerek, jól is passzol, jó meglátásai vannak, a hibák meg nyilván benne vannak ilyen idősen. Gyors is eléggé, tényleg hasonló stílusú játékos, mint Modric. Viszont ide ne jöjjön, főleg ilyen idősen ne. Ha a játékjogát meg is szerezné a Real, akkor nehogy ilyen Castillába bedobott évvel gátolják már a fejlődését. Kb. még legalább 1 évig maradhatna otthon, utána kellene egy top bajnokság közepes csapata, majd mehet feljebb. Most szerintem megtörné egy topklub.
Ezt nagyon adom. Ha már válogatottban is bemutatták meg minden, akkor kár lenne spanyol másodosztályba tölteni az időt.

A PSG meg vigye el nyugodtan Balet, adják ide viszont Lucast, Iscoval ketten jól ellesznek. A különbségből meg vegyünk valami atom középpályást.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 13., csütörtök 10:25

El Unico írta:Na,úgy néz ki,nem sokára hivatalos lesz Ancelotti. Utána pedig biztosan felpörögnek az események,remélhetőleg bejelentik,hogy Higuaín távozik,a helyére érkezik Suárez,továbbá Iscoval is meg van az egyezség,már csak papírmunka van vele,illetve Bale leigazolásán is dolgoznak...
Igen, és megint nem nyerünk szart se három év alatt mivel megint csak a támadójátékot tesszük rendbe..
Persze kellenek a nevek, de sokkal jobban örülnék,ha a fű alatt érkezne valami vidal klón+verratti fiú és rendben is van a csapat. Jelen pillanatban azt is bevállalnám,ha Higuain és Di Maria maradna viszont érkezne a Gündögan-Verratti duó melléjük pedig a szinte biztos kondogbia is. Pedig én sem csipem a két argentint és higuáint sem lehet már tovább itt tartani de én nekifutnék egy teljesen újrafelépitett kp-val a támadószekciót meg hagynám a francba. Persze ez a Real Madrid, itt minden forditva lesz.

Ez a Laudrup is.. a mi "ajánlatunkra" azt mondta,h maradni akar welszben a francia csilliárdosoknak meg lehet,h igent mond.. Valóban nagyobb klub lett a PSG mint a Real Madrid. :mrgreen:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 13., csütörtök 10:22

A Le Parisien szerint a PSG tulajdonosa és Leonardo elfogadták Ancelotti kérését, hogy szeretne a Real Madrid edzője lenni. A lap szerint az olasz szakember “ma, de legkésőbb holnap” belül “szabad” lehet, így hétvégére hivatalosan is bejelenthetik a Királyi Gárdánál.
Na. Mi ez a hirtelen változás? Vagy Blanc, vagy igaz a Laudrupos hír, vagy fizetett Perez? szerk.: R24 válaszolt közben. :)
Mondjuk nekem mindegy, de már nagyon unom ezt a huzavonát, remélem igaz, és kezdődhet a keret alakítása.

Amúgy Laudruppal mi történt? Úgy hallottam korábban, hogy jól érzi magát a Swanseanél, szerintem nagyon kulturált csapatot rakott össze ráadásul. Most meg azt olvastam, hogy elégedetlen a vezetőkkel az igazolási elveik miatt, ezért hajlana a váltásra. Jó, mondjuk azért egy PSG-ben van is lehetőség, meg neki, mint fiatal edző egy jó lépcsőfok lehet egy igazi topklub előtt (tudom, a PSG is az :lol: ).
Igazából őt is el tudtam volna képzelni itt is.
Én is. De volt valami nyilatkozata is, hogy nem szívesen jönne Madridba edzőnek, ha jól emlékszem.
Biztos tehetséges gyerek, de elég komoly pénzt várnak tőle, ennyi idősen meg elég kockázatos a dolog.
Most ahogy beállt a portugálok ellen a válogatottba nagyon látszott rajta a megilletődöttség, viszont az is, hogy nagyon technikás gyerek, jól is passzol, jó meglátásai vannak, a hibák meg nyilván benne vannak ilyen idősen. Gyors is eléggé, tényleg hasonló stílusú játékos, mint Modric. Viszont ide ne jöjjön, főleg ilyen idősen ne. Ha a játékjogát meg is szerezné a Real, akkor nehogy ilyen Castillába bedobott évvel gátolják már a fejlődését. Kb. még legalább 1 évig maradhatna otthon, utána kellene egy top bajnokság közepes csapata, majd mehet feljebb. Most szerintem megtörné egy topklub. Okosan kellene felépítenie magát, akkor nagy jövő előtt állhat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 10:21

Nem tudom, hogy mennyire megbízható ez a lap, de remélem igaz. Nagyon jó lenne végre lezárni az edzőkérdést, aztán jöhetnek az igazolások.
Azt írják, hogy elvileg begyorsultak a tárgyalások Laudruppal, mert hajlik a párizsiak ajánlatára, és ahogy az várható volt, ha van új edző, akkor nem kell nekik a régi. Egyébként, ahogy Perez is mondta a hét elején; már nem húzódhat sokáig az edzőkérdés.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 13., csütörtök 10:20

Na,úgy néz ki,nem sokára hivatalos lesz Ancelotti. :) Utána pedig biztosan felpörögnek az események,remélhetőleg bejelentik,hogy Higuaín távozik,a helyére érkezik Suárez,továbbá Iscoval is meg van az egyezség,már csak papírmunka van vele,illetve Bale leigazolásán is dolgoznak... :D
:goat:

centeno

HozzászólásSzerző: centeno » 2013. június 13., csütörtök 10:19

Laudrup oldja meg a helyezetünket? Igazából őt is el tudtam volna képzelni itt is. Vicces lett volna, ammikor edzésen beállnának Zidane-nal játszani, aztán szopatnák a népet.
:))
amikor pletyka szinten először felmerült Laudrup nekem is valami ilyesmi ugrott be. Nagy kedvencem volt anno, ha a játékintelligenciát nézem, a legjobb középpályásaink egyike volt az elmúlt 20 évben...

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 13., csütörtök 10:18

A Le Parisien szerint a PSG tulajdonosa és Leonardo elfogadták Ancelotti kérését, hogy szeretne a Real Madrid edzője lenni. A lap szerint az olasz szakember “ma, de legkésőbb holnap” belül “szabad” lehet, így hétvégére hivatalosan is bejelenthetik a Királyi Gárdánál.
Nem tudom, hogy mennyire megbízható ez a lap, de remélem igaz. Nagyon jó lenne végre lezárni az edzőkérdést, aztán jöhetnek az igazolások.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 13., csütörtök 10:01

És nem csak azért, mert itt van Cé, vagy mert szereti a csapatot.
Hanem mert tőlünk több fizut kapna! :D

Egyébként itt fog kikötni, csak szerintem jó eséllyel nem idén. Vagy ha idén, akkor rekord összegért.

Laudrup oldja meg a helyezetünket? Igazából őt is el tudtam volna képzelni itt is. Vicces lett volna, ammikor edzésen beállnának Zidane-nal játszani, aztán szopatnák a népet.

Halilovic meg már téma volt tavaly is. Biztos tehetséges gyerek, de elég komoly pénzt várnak tőle, ennyi idősen meg elég kockázatos a dolog. Azért jó lenne, ha megcsípnénk. Mondjuk gondolom úgyis ott hagynánk még 1-2 évig. Vagy hoznánk a Castillába.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 13., csütörtök 9:38

A Daily Mail szerint a PSG beszáll a Bale-ért folyó "harcba". 100 millió eurót sem sajnálna a sejk a walesiért, aki köré építeni szeretné a csapatot. Mindenesetre minden Real ajánlatra ráígérne.

Persze simán lehet kamu a dolog, ezek az angol lapok nem túl megbízhatóak (kivéve a SkySports talán). Viszont ha véletlen így lenne, és mondjuk Perez ajánlana 80 millát, az arab 100at, akkor kiderülne, hogy mennyire ugyanakkora klub a PSG,mint a Real. Valaki itt a fórumon vitázott erről. Biztos vagyok benne, hogy Bale a Realt választaná. És nem csak azért, mert itt van Cé, vagy mert szereti a csapatot.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 13., csütörtök 9:07

A legújabb hírek szerint Zidane nem lesz sportigazgató, olyasmi szerepet fog betölteni mint Karanka Mourinho éra alatt, csak annyi különbséggel, hogy adhat tanácsokat Perez-nek, ma 18:30-kor a Marca.com on élő beszélgetés lesz Perez-el, szó esik az új projektről, Zidane milyen pozíciót tölt be, valamint Ancelotti-ról is ejt valami infót.
Ez ott bukik meg, hogy eddig 22ért sem adtuk el, Cavaninak 63 a kivásárlási ára, ergó így 18ért adnánk. A PP szerint meg 35 alatt nem adjuk.
35 millió eurót senki az ég világon nem adna érte, én inkább hiszem azt, hogy ár megvan az egyesség a Juve és köztünk 25 millió euróról, de addig nem hivatalos míg Suarez vagy valaki más nem jön helyette.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 8:39

Realista is megnyugodhat, Lucas Biglia egy lépésre a Laziotól
Pérez már megint nem dolgozik rendesen. :-@

Olasz hírek szerint nem adtuk fel a harcot Cavani-ért, akiért 45 millió eurót és Higuaín játékjogát ajánljuk.
Ez ott bukik meg, hogy eddig 22ért sem adtuk el, Cavaninak 63 a kivásárlási ára, ergó így 18ért adnánk. A PP szerint meg 35 alatt nem adjuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 13., csütörtök 8:29

Illaramendi leigazolása pedig érdekes húzás lenne. Csak eléggé körüludvarolják őt Európában, nem lenne túl olcsó.
Realista is megnyugodhat, Lucas Biglia egy lépésre a Laziotól :)
Merci Zizou!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 13., csütörtök 8:24

illarramendit már pár nappal ezelőtt is mondtam, hogy hozni kell. nagy játékos lehet belőle. ő és isco bőven elég lesz spanyolosítás szempontjából. isco meg játszhat a csatár ""helyén"", mert igajn meg benzema is egy-egy darab rakás szarkupac. de ha jön suarez akkor már más a helyzet. én így csapatnám:

López; Carvajal, Pepe, Varane, Coentrao; Illarramendi, Alonso, Modric; Isco, Cé, Suarez. (vagy Isco, Cé, Özil...ha csatár nélkül)

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 13., csütörtök 7:30

Az L'Equipe szerint a PSG tárgyalásban áll a Swansea edzőjével Michael Laudrup-al, ha sikerül megegyezniük úgy elengedik Ancelottit.

A tegnapi nap Vicente Casado(Malaga általános igazgatója) a cadena ser-nek nyilatkozott, ahol elmondta, hogy tovább tárgyalnak a Real Madrid-al Isco átigazolásával kapcsolatban, részleteket a tárgyalásról nem árult el.

Ha minden igaz akkor jövőhét kedden Verratti találkozik a PSG vezetőivel, egyesek hírek szerint szerződéshősszabit, mások szerint a távozásai szándékát jelenti be.

A the sun tegnap 90 millió euróra árazta be Bale-t, vagyis a Tottenham ennyiért adná el.

Olasz hírek szerint nem adtuk fel a harcot Cavani-ért, akiért 45 millió eurót és Higuaín játékjogát ajánljuk.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 13., csütörtök 6:45

Nem bankodom Jose miatt....orulok,h elment. Szerintem Ancelotti meltoan fogja kepviselni a Real Madridot.

Jose munkajat nem Schuster vagy Pellegrini 1-1 eveihez kell merni, hanem majd 2-3 ev mulva vissza terunk ra. Ancelotti is meg kapja nagyabol azokat a jatekosokat akiket akar, és a remelhetoleg a megfelelo epitkezesi idoszakat(amiket Unikum is megkapott).
R.M.C.F írta:
jelenleg,riberyk és társaik a kanyarban sincsenek a walesihez. Olyan szintű plusz volt ő a PL-ben amilyenre eléggé vissza kell menni a múltba és elgondolkodni....
Ertem en, h szeretunk egy jatekost és elfogultak vagyunk vele.....de ennyire? Azert nem kellene tulzasba esni sem. Bale jovetele mellett vagyok( inkabb o mint Isco ). De az,h Ribery kanyarban nincs inkabb...ez a heti okorseg. Kb mint ha Callejont hasonlitanam hozza.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 13., csütörtök 1:08

Szép kis változások lesznek itt nyáron. :) Örülök nagyon.

Először is Ancelotti, mint edző a lehető legjobb választás jelenleg, mindig is bírtam az öreget, remek szakember, most kell elhozni, nincs mese. Aztán amiket lehet olvasni, hogy kiket akar hozni... Kb azok a nevek, akiket itt a fórumon is nagyon sokan szeretnének. Vidal, Suarez, talán még Bale is szóba került nála.

Aztán Higuaín távozása, végre kaphatunk egy nagyobb összeget egy játékosért, de aminek még jobban örülök, hogy Di Maríát nagyon akarja a City, bárcsak tényleg elvinnék ilyen 30 millióért. Óriási üzlet lenne. Még Khedirát kéne egy 20-asért elpasszolni a Cselszkinek, menjek csak Mourinho után, meg Kakából kéne pénzt csinálni. :)

In: Ancelotti, 2 ember a középpályára, Suarez, Bale, Jesé+Morata
Out: Higuaín, Kaká, Di María, Khedira és esetleg még Callejón.

Mario Cirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, David Silva, Isco, Modric

HozzászólásSzerző: Mario Cirolo » 2013. június 12., szerda 23:31

Orulnek Illararramendinek, nagyon kedvelem a Sociedadot, ebbol adodoan eleg sok meccsuket lattam es onnan Martinez, Illarramendi, Griezman egyertelmuen kiemelkedtek. Szerintem akkor jarnank a legjobban, ha megvennenk oket (Illarra, Martinez) es hagynank oket egy evig a baszkoknal, mert egyreszt meg eleg fiatalok, masreszt igy szereznenek egy kis rutint a Bl-ben, jovore pedig johetnenek Xabi Alonso es Pepe helyere. En iden nyarra nem varok nagy csodat, Bale szerintem maradni fog 1 evet, Vidal/Pogba eselytelen. Jonni fog Isco, esetleg Kondogbia es egy 9es (Suarez). De varom, hogy Perezek meglepjenek.
Iker-Daniel-Raphael-Sergio-Marcelo-Arturo-Luka-Gareth-Isco-Cristiano-Karim

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 12., szerda 23:07

Anthony írta:
R.M.C.F írta:Zidane nagyon isteni, ez oké,érhető,hiszen jelenleg messi és cr szintjéhez csak ő mérhető,vagyis értem ez alatt,hogy a két csillaghoz senki sem fogható,de ha valaki akkor az a walesi......más biztosan nem.
Hátöö nem akarok én beleszólni a Zidane dolgába, de mondjuk a fenti úriemberekhez talán fogható egy bizonyos friss BL győztes balszélső, valami Ribery. Volt a múltkor ez a hír, hogy akiket még Perez sem tudott leigazolni, hát onnan nagyon hiányzott Ribery. Ha anno el tudtuk volna hozni, akkor ugye DiMaria sem itt rontaná a levegőt, ezt nagyon nagyon sajnálom.

Én nagyon remélem, hogy pár pletyka, amit Zidane terveiről kitaláltak nem igaz, de már írtam korábban is, hogy én egyébként sem bíznék meg benne feltétlenül.
jelenleg,riberyk és társaik a kanyarban sincsenek a walesihez. Olyan szintű plusz volt ő a PL-ben amilyenre eléggé vissza kell menni a múltba és elgondolkodni....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: