Kommentáld a híreket
- RealMadridFanatic
Re: Kommentáld a híreket
A Daily Mail szerint a PSG beszáll a Bale-ért folyó "harcba". 100 millió eurót sem sajnálna a sejk a walesiért, aki köré építeni szeretné a csapatot. Mindenesetre minden Real ajánlatra ráígérne.
Persze simán lehet kamu a dolog, ezek az angol lapok nem túl megbízhatóak (kivéve a SkySports talán). Viszont ha véletlen így lenne, és mondjuk Perez ajánlana 80 millát, az arab 100at, akkor kiderülne, hogy mennyire ugyanakkora klub a PSG,mint a Real. Valaki itt a fórumon vitázott erről. Biztos vagyok benne, hogy Bale a Realt választaná. És nem csak azért, mert itt van Cé, vagy mert szereti a csapatot.
Persze simán lehet kamu a dolog, ezek az angol lapok nem túl megbízhatóak (kivéve a SkySports talán). Viszont ha véletlen így lenne, és mondjuk Perez ajánlana 80 millát, az arab 100at, akkor kiderülne, hogy mennyire ugyanakkora klub a PSG,mint a Real. Valaki itt a fórumon vitázott erről. Biztos vagyok benne, hogy Bale a Realt választaná. És nem csak azért, mert itt van Cé, vagy mert szereti a csapatot.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A legújabb hírek szerint Zidane nem lesz sportigazgató, olyasmi szerepet fog betölteni mint Karanka Mourinho éra alatt, csak annyi különbséggel, hogy adhat tanácsokat Perez-nek, ma 18:30-kor a Marca.com on élő beszélgetés lesz Perez-el, szó esik az új projektről, Zidane milyen pozíciót tölt be, valamint Ancelotti-ról is ejt valami infót.
35 millió eurót senki az ég világon nem adna érte, én inkább hiszem azt, hogy ár megvan az egyesség a Juve és köztünk 25 millió euróról, de addig nem hivatalos míg Suarez vagy valaki más nem jön helyette.Ez ott bukik meg, hogy eddig 22ért sem adtuk el, Cavaninak 63 a kivásárlási ára, ergó így 18ért adnánk. A PP szerint meg 35 alatt nem adjuk.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pérez már megint nem dolgozik rendesen.Realista is megnyugodhat, Lucas Biglia egy lépésre a Laziotól

:Đ
Ez ott bukik meg, hogy eddig 22ért sem adtuk el, Cavaninak 63 a kivásárlási ára, ergó így 18ért adnánk. A PP szerint meg 35 alatt nem adjuk.Olasz hírek szerint nem adtuk fel a harcot Cavani-ért, akiért 45 millió eurót és Higuaín játékjogát ajánljuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Illaramendi leigazolása pedig érdekes húzás lenne. Csak eléggé körüludvarolják őt Európában, nem lenne túl olcsó.
Realista is megnyugodhat, Lucas Biglia egy lépésre a Laziotól
Realista is megnyugodhat, Lucas Biglia egy lépésre a Laziotól

Merci Zizou!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
illarramendit már pár nappal ezelőtt is mondtam, hogy hozni kell. nagy játékos lehet belőle. ő és isco bőven elég lesz spanyolosítás szempontjából. isco meg játszhat a csatár ""helyén"", mert igajn meg benzema is egy-egy darab rakás szarkupac. de ha jön suarez akkor már más a helyzet. én így csapatnám:
López; Carvajal, Pepe, Varane, Coentrao; Illarramendi, Alonso, Modric; Isco, Cé, Suarez. (vagy Isco, Cé, Özil...ha csatár nélkül)
López; Carvajal, Pepe, Varane, Coentrao; Illarramendi, Alonso, Modric; Isco, Cé, Suarez. (vagy Isco, Cé, Özil...ha csatár nélkül)
-
Az L'Equipe szerint a PSG tárgyalásban áll a Swansea edzőjével Michael Laudrup-al, ha sikerül megegyezniük úgy elengedik Ancelottit.
A tegnapi nap Vicente Casado(Malaga általános igazgatója) a cadena ser-nek nyilatkozott, ahol elmondta, hogy tovább tárgyalnak a Real Madrid-al Isco átigazolásával kapcsolatban, részleteket a tárgyalásról nem árult el.
Ha minden igaz akkor jövőhét kedden Verratti találkozik a PSG vezetőivel, egyesek hírek szerint szerződéshősszabit, mások szerint a távozásai szándékát jelenti be.
A the sun tegnap 90 millió euróra árazta be Bale-t, vagyis a Tottenham ennyiért adná el.
Olasz hírek szerint nem adtuk fel a harcot Cavani-ért, akiért 45 millió eurót és Higuaín játékjogát ajánljuk.
A tegnapi nap Vicente Casado(Malaga általános igazgatója) a cadena ser-nek nyilatkozott, ahol elmondta, hogy tovább tárgyalnak a Real Madrid-al Isco átigazolásával kapcsolatban, részleteket a tárgyalásról nem árult el.
Ha minden igaz akkor jövőhét kedden Verratti találkozik a PSG vezetőivel, egyesek hírek szerint szerződéshősszabit, mások szerint a távozásai szándékát jelenti be.
A the sun tegnap 90 millió euróra árazta be Bale-t, vagyis a Tottenham ennyiért adná el.
Olasz hírek szerint nem adtuk fel a harcot Cavani-ért, akiért 45 millió eurót és Higuaín játékjogát ajánljuk.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem bankodom Jose miatt....orulok,h elment. Szerintem Ancelotti meltoan fogja kepviselni a Real Madridot.
Jose munkajat nem Schuster vagy Pellegrini 1-1 eveihez kell merni, hanem majd 2-3 ev mulva vissza terunk ra. Ancelotti is meg kapja nagyabol azokat a jatekosokat akiket akar, és a remelhetoleg a megfelelo epitkezesi idoszakat(amiket Unikum is megkapott).
Jose munkajat nem Schuster vagy Pellegrini 1-1 eveihez kell merni, hanem majd 2-3 ev mulva vissza terunk ra. Ancelotti is meg kapja nagyabol azokat a jatekosokat akiket akar, és a remelhetoleg a megfelelo epitkezesi idoszakat(amiket Unikum is megkapott).
Ertem en, h szeretunk egy jatekost és elfogultak vagyunk vele.....de ennyire? Azert nem kellene tulzasba esni sem. Bale jovetele mellett vagyok( inkabb o mint Isco ). De az,h Ribery kanyarban nincs inkabb...ez a heti okorseg. Kb mint ha Callejont hasonlitanam hozza.R.M.C.F írta:
jelenleg,riberyk és társaik a kanyarban sincsenek a walesihez. Olyan szintű plusz volt ő a PL-ben amilyenre eléggé vissza kell menni a múltba és elgondolkodni....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Szép kis változások lesznek itt nyáron.
Örülök nagyon.
Először is Ancelotti, mint edző a lehető legjobb választás jelenleg, mindig is bírtam az öreget, remek szakember, most kell elhozni, nincs mese. Aztán amiket lehet olvasni, hogy kiket akar hozni... Kb azok a nevek, akiket itt a fórumon is nagyon sokan szeretnének. Vidal, Suarez, talán még Bale is szóba került nála.
Aztán Higuaín távozása, végre kaphatunk egy nagyobb összeget egy játékosért, de aminek még jobban örülök, hogy Di Maríát nagyon akarja a City, bárcsak tényleg elvinnék ilyen 30 millióért. Óriási üzlet lenne. Még Khedirát kéne egy 20-asért elpasszolni a Cselszkinek, menjek csak Mourinho után, meg Kakából kéne pénzt csinálni.
In: Ancelotti, 2 ember a középpályára, Suarez, Bale, Jesé+Morata
Out: Higuaín, Kaká, Di María, Khedira és esetleg még Callejón.

Először is Ancelotti, mint edző a lehető legjobb választás jelenleg, mindig is bírtam az öreget, remek szakember, most kell elhozni, nincs mese. Aztán amiket lehet olvasni, hogy kiket akar hozni... Kb azok a nevek, akiket itt a fórumon is nagyon sokan szeretnének. Vidal, Suarez, talán még Bale is szóba került nála.
Aztán Higuaín távozása, végre kaphatunk egy nagyobb összeget egy játékosért, de aminek még jobban örülök, hogy Di Maríát nagyon akarja a City, bárcsak tényleg elvinnék ilyen 30 millióért. Óriási üzlet lenne. Még Khedirát kéne egy 20-asért elpasszolni a Cselszkinek, menjek csak Mourinho után, meg Kakából kéne pénzt csinálni.

In: Ancelotti, 2 ember a középpályára, Suarez, Bale, Jesé+Morata
Out: Higuaín, Kaká, Di María, Khedira és esetleg még Callejón.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, David Silva, Isco, Modric
Orulnek Illararramendinek, nagyon kedvelem a Sociedadot, ebbol adodoan eleg sok meccsuket lattam es onnan Martinez, Illarramendi, Griezman egyertelmuen kiemelkedtek. Szerintem akkor jarnank a legjobban, ha megvennenk oket (Illarra, Martinez) es hagynank oket egy evig a baszkoknal, mert egyreszt meg eleg fiatalok, masreszt igy szereznenek egy kis rutint a Bl-ben, jovore pedig johetnenek Xabi Alonso es Pepe helyere. En iden nyarra nem varok nagy csodat, Bale szerintem maradni fog 1 evet, Vidal/Pogba eselytelen. Jonni fog Isco, esetleg Kondogbia es egy 9es (Suarez). De varom, hogy Perezek meglepjenek.
Iker-Daniel-Raphael-Sergio-Marcelo-Arturo-Luka-Gareth-Isco-Cristiano-Karim
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
jelenleg,riberyk és társaik a kanyarban sincsenek a walesihez. Olyan szintű plusz volt ő a PL-ben amilyenre eléggé vissza kell menni a múltba és elgondolkodni....Anthony írta:Hátöö nem akarok én beleszólni a Zidane dolgába, de mondjuk a fenti úriemberekhez talán fogható egy bizonyos friss BL győztes balszélső, valami Ribery. Volt a múltkor ez a hír, hogy akiket még Perez sem tudott leigazolni, hát onnan nagyon hiányzott Ribery. Ha anno el tudtuk volna hozni, akkor ugye DiMaria sem itt rontaná a levegőt, ezt nagyon nagyon sajnálom.R.M.C.F írta:Zidane nagyon isteni, ez oké,érhető,hiszen jelenleg messi és cr szintjéhez csak ő mérhető,vagyis értem ez alatt,hogy a két csillaghoz senki sem fogható,de ha valaki akkor az a walesi......más biztosan nem.
Én nagyon remélem, hogy pár pletyka, amit Zidane terveiről kitaláltak nem igaz, de már írtam korábban is, hogy én egyébként sem bíznék meg benne feltétlenül.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Lehet, hogy már írták, de most éppen azon morfondíroztam, hogy ha még jön Bale, akkor széleken nagyon rendben leszünk...
Marcelo, Carvajal, Bale, CR... durca.
Főleg, ha még Coentrao is marad... azért ő sem falábú.
Marcelo, Carvajal, Bale, CR... durca.

- RealMadridFanatic
Jelen.A minap olvastam itt egy fószertól,ahogy zizu nyilatkozata kapcsán elmélkedett és mikénteket keresgélt...

Érdekes nekem a dolog. Nem mondom, hogy biztosan van megállapodás, de nem tudom miért kellene ezt egy érdeklődőnek kihangsúlyozni, még akkor sem, ha a Spurs vezetőinek nyilatkozatai, valamint a mutatott teljesítménye és érvényben lévő több éves szerződése miatt egyértelmű is a magas ár.
99% szerintem is. Nagyon nagy fordulatnak kell bekövetkeznie, hogy ne érkezzen. Ha igazak a hírek, akkor Ő sem gondolkodik másban, egyértelműek a szándékai, a PSG-nél is belátják szerintem, hogy így nincs értelme ott tartani. Csak okosan csinálják, kivárnak, az idő nekik dolgozik most valamilyen szinten (bár az igazolásokhoz nekik is kell az új szakember véleménye gondolom). Pénzt is láthatnak a dologból. Szerintem fognak is. Perez megvárja a jövő hetet, de ha akkor is megy a huzavona, akkor fizetni fog és bejelenti Ancelottit. Legkésőbb jövő hét vége felé.eléggé egyértelmű,hogy ő lesz az edző
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ez az Illarramendi mennyire jó? Milyen poszton játszik? Valaki látta már többször játszani?
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Ajjaj, tudom, hogy BL-t nyert, sőt gyakorlatilag mindent idén (azt hiszem a napokban kapta meg a Bundesliga legjobbja címet is), de számomra nem olyan meggyőző. Lehet csak én láttam pont rossz meccseken, mert hányni tudok a bajoroktól és ennek megfelelően csak a rangadókat és komolyabb összecsapásokat nézem, de a Messi-CR-Bale-Iniesta vonaltól nálam lemarad.Anthony írta:Hátöö nem akarok én beleszólni a Zidane dolgába, de mondjuk a fenti úriemberekhez talán fogható egy bizonyos friss BL győztes balszélső, valami Ribery. Volt a múltkor ez a hír, hogy akiket még Perez sem tudott leigazolni, hát onnan nagyon hiányzott Ribery. Ha anno el tudtuk volna hozni, akkor ugye DiMaria sem itt rontaná a levegőt, ezt nagyon nagyon sajnálom.R.M.C.F írta:Zidane nagyon isteni, ez oké,érhető,hiszen jelenleg messi és cr szintjéhez csak ő mérhető,vagyis értem ez alatt,hogy a két csillaghoz senki sem fogható,de ha valaki akkor az a walesi......más biztosan nem.
Én nagyon remélem, hogy pár pletyka, amit Zidane terveiről kitaláltak nem igaz, de már írtam korábban is, hogy én egyébként sem bíznék meg benne feltétlenül.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
30 milla a kivásárlási ára, de ez nem jelent semmitse. Egyébként legalább a spanyol csapatokat gazdagítanánk, nem a porgugálokat meg franciákatR.M.C.F írta:Az ABC szerint a Real Madrid legújabb kiszemeltje a középpályára a Real Sociedad játékosa, Illarramendi. A 23 éves középpályás remek szezont tudhat maga mögött, ami felkeltette a vezetőség figyelmét. A kivásárlási ára a hírek szerint 30 millió euró körül van
Ez is elég fura nekem......most már középcsapatok játékosainak is annyi a kivásárlási ára mint pár évvel korábban a sztároknak? Hiszen mindig azt kell hallgatnom hogy a költégvetésük a tizede a madridinak.....akkor az majdnem annyi mint ennek a csókának a vételára? Na hagyjál már..........

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az ABC szerint a Real Madrid legújabb kiszemeltje a középpályára a Real Sociedad játékosa, Illarramendi. A 23 éves középpályás remek szezont tudhat maga mögött, ami felkeltette a vezetőség figyelmét. A kivásárlási ára a hírek szerint 30 millió euró körül van
Ez is elég fura nekem......most már középcsapatok játékosainak is annyi a kivásárlási ára mint pár évvel korábban a sztároknak? Hiszen mindig azt kell hallgatnom hogy a költégvetésük a tizede a madridinak.....akkor az majdnem annyi mint ennek a csókának a vételára? Na hagyjál már..........
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hátöö nem akarok én beleszólni a Zidane dolgába, de mondjuk a fenti úriemberekhez talán fogható egy bizonyos friss BL győztes balszélső, valami Ribery. Volt a múltkor ez a hír, hogy akiket még Perez sem tudott leigazolni, hát onnan nagyon hiányzott Ribery. Ha anno el tudtuk volna hozni, akkor ugye DiMaria sem itt rontaná a levegőt, ezt nagyon nagyon sajnálom.R.M.C.F írta:Zidane nagyon isteni, ez oké,érhető,hiszen jelenleg messi és cr szintjéhez csak ő mérhető,vagyis értem ez alatt,hogy a két csillaghoz senki sem fogható,de ha valaki akkor az a walesi......más biztosan nem.
-
A minap olvastam itt egy fószertól,ahogy zizu nyilatkozata kapcsán elmélkedett és mikénteket keresgélt...
Egyetértek vele......fura ez a zidane nyilatkozat,amely szerint bale-ért mélyen a zsebbe kell nyúlni aki megakarja venni bla....bla..........ezzel nagyon árthat az árának,egy ilyen nyilatkozaton euro milliók múlhatnak.........
Mi van ha már megvan a megegyezés bale ügyben és elég drága ugye,és zizu ezzel csak "előkészíti" a terepet a drága ár kapcsán?
De az is lehet hogy megállapodás van,de csak jövő évtől.......
Zidane nagyon isteni, ez oké,érhető,hiszen jelenleg messi és cr szintjéhez csak ő mérhető,vagyis értem ez alatt,hogy a két csillaghoz senki sem fogható,de ha valaki akkor az a walesi......más biztosan nem.
Más téma.....edző.....az is látszik,hogy kizárólag ancelotti a prioritás,ezen dolgoznak.....máson nem,ezért megy az idő,mert másban nem gondolkodnak,és az olasz még nem tudta magát tisztázni ott........de a nyilatkozatai alapján,eléggé egyértelmű,hogy ő lesz az edző........ezt már most borítékolni lehet.
Zidane szerint benzema a legjobb 9-es,ezzel nem értek egyet,mert suarez jobb,mégpedig jelenleg sokkal jobb.
Az is fura.....és felettébb érdekes,hogy perez a 3 év alatt nem védte meg ennyit összesen JM-t mint amióta elment 2 hete....csak nem lelkiismeret szól belőle? Meglehet......azóta már több mellette kardoskodó(igaz,szükséges és őszinte) nyilatkozata volt JM mellett.....de amíg itt volt a portugal alig nyitotta ki a száját az elnök,holott az ő szava spanyolországban az isten szava kis túlzással.
JM ezek miatt távozott,mert nem álltak mellé,olyan problémák miatti harcban ami a real ellen szólt évek óta.......de a madrid tűrte......tűrte a pocskondiázást,tűrte a bírók melléfújásait,tűrte a barca győzelmeit stb.......JM jött, és ezeket nem tűrte el........
Egyetértek vele......fura ez a zidane nyilatkozat,amely szerint bale-ért mélyen a zsebbe kell nyúlni aki megakarja venni bla....bla..........ezzel nagyon árthat az árának,egy ilyen nyilatkozaton euro milliók múlhatnak.........
Mi van ha már megvan a megegyezés bale ügyben és elég drága ugye,és zizu ezzel csak "előkészíti" a terepet a drága ár kapcsán?

De az is lehet hogy megállapodás van,de csak jövő évtől.......
Zidane nagyon isteni, ez oké,érhető,hiszen jelenleg messi és cr szintjéhez csak ő mérhető,vagyis értem ez alatt,hogy a két csillaghoz senki sem fogható,de ha valaki akkor az a walesi......más biztosan nem.
Más téma.....edző.....az is látszik,hogy kizárólag ancelotti a prioritás,ezen dolgoznak.....máson nem,ezért megy az idő,mert másban nem gondolkodnak,és az olasz még nem tudta magát tisztázni ott........de a nyilatkozatai alapján,eléggé egyértelmű,hogy ő lesz az edző........ezt már most borítékolni lehet.
Zidane szerint benzema a legjobb 9-es,ezzel nem értek egyet,mert suarez jobb,mégpedig jelenleg sokkal jobb.
Az is fura.....és felettébb érdekes,hogy perez a 3 év alatt nem védte meg ennyit összesen JM-t mint amióta elment 2 hete....csak nem lelkiismeret szól belőle? Meglehet......azóta már több mellette kardoskodó(igaz,szükséges és őszinte) nyilatkozata volt JM mellett.....de amíg itt volt a portugal alig nyitotta ki a száját az elnök,holott az ő szava spanyolországban az isten szava kis túlzással.
JM ezek miatt távozott,mert nem álltak mellé,olyan problémák miatti harcban ami a real ellen szólt évek óta.......de a madrid tűrte......tűrte a pocskondiázást,tűrte a bírók melléfújásait,tűrte a barca győzelmeit stb.......JM jött, és ezeket nem tűrte el........
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Higu témához : egyébként 22millió jövőértéke még csak nem is 22 millió euró, hanem kb 20,2millió euró
szóval 4 részletben fizetve spórolnak kb 2 millió eurót; csak nem megyünk ebbe bele
szóval 4 részletben fizetve spórolnak kb 2 millió eurót; csak nem megyünk ebbe bele
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára heccsat 2013. június 12., szerda 21:40-kor.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------