Szerintem a Narancs egyáltalán nem elvont. Max a ruhák, meg a sminkek.nmate írta:Kubricknak van még ilyen hasonló filmje, mint a Full Metal vagy a Strangelove? Könnyebb vagy kevésbé elvont (tudom, ez nehéz, mert Kubrick elvont... ) Bár lehet adok majd a nyáron egy esélyt a Narancsnak, rég volt már, hogy próbáltam végignézni![]()
El is hiszem. Azért teljesen középszerű az a film, mert millió ilyen filmet csináltak már, semmi újat nem mutatott, max annyiban, hogy a 20-as éveket modernizálták benne, illetve, hogy egy egyszerű filmdráma tele van CGI-vel.Chancee9 írta:hát a könyv se szól többről megnyugtatlakegy kis szerelmi történet drámával
Ja Stephen King?Remy írta:Tortúra
"Ó, Paul....."![]()
Kathy Bates valami zseniálisan idegesítő, szemetet testesített meg. Komolyan dühöt vált ki az emberből, ha meglátja. A film is jó lett, úgyhogy aki még nem látta az nézze. 7,5/10
Most már akkor nézd meg a 2001 újra.Faust írta:és sokkal jobban érzem ezt, mióta komolyabban tanulom a filmezést. Elképesztő.
Számomra a Begins a legjobb. Annak kapott el leginkább a hangulata. A második rész már kicsit sok nekem, hosszú is és túl sok minden történik benne. A harmadik részt meg hagyjuk. Nálam a sorrend pont a kronológia sorrend.nmate írta:Lehet kicsit uncsi lesz, ez benne van, de ha ez kell ahhoz, hogy a 2. része olyat üssön, hogy beszakad a moziszék, akkor legyen.
Engem erre nagyon nem visz rá a lélek.lordgabi írta:Hát sok sikert, 2010 - A kapcsolat éve nekem sokkal jobban tetszett, muszáj megemlítenem
After Earth (2013)
Nem lenne ez rossz, ha mindent máshogy csinálnak.
Pontozásban mindig jóindulatú vagyok, legyen hatpertíz.