Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
A Tökéletes Trükktől olyan messze van, mint mondjuk Khedira Zidanetól.
Leírom a történetet, hátha valaki akar egy jót röhögni:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Morgan Freemant nem vették be a varázsló szektába(igen, nem bűvész, varázsló, valami csillagkapu is megnyílik a film végén egy körhinta közepén, ez nem vicc). Ezért Morgan más bűvészek lebuktatására szenteli életét. A főszereplő rendőr(borzalmas színész, gondolom valami rokoni alapon került be a filmbe) apja meghal egy trükk közben, amit a nagy visszatérésnek szánt, miután Freeman lebuktatta. Ezért a rendőr úr őt okolja, plusz a biztosítót!!! aki nem fizetett az apja halála után (ez megint nem vicc, ez volt a filmben, komolyan ez a történet). A biztosító történetesen Batman inasának, Alfrédnak az érdekeltségi körébe tartozik, aki valami miatt összehív 4 jelentéktelen bűvészt, és sztárt csinál belőlük (érthetetlen milyen alapon). Ezután mindenféle trükköket hajtanak végre, nem is ez a lényeg. Végül kifosztják a gonosz Alfrédot, plusz lejáratják Morgant is. A végén kiderül, hogy minden mögött a rendőr úr áll (beépült az FBI vagy mibe, mellékesen ő is varázsló) aki bosszút állt az apja halála miatt a 4 bűvész segítségével(igen a biztosítón, így van ahogy leírtam). Cserében az önzetlenségükért a bűvészek bekerülnek a varázslók klubjába. Vége. Leírva még szánalmasabb volt a film.
Leírom a történetet, hátha valaki akar egy jót röhögni:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Morgan Freemant nem vették be a varázsló szektába(igen, nem bűvész, varázsló, valami csillagkapu is megnyílik a film végén egy körhinta közepén, ez nem vicc). Ezért Morgan más bűvészek lebuktatására szenteli életét. A főszereplő rendőr(borzalmas színész, gondolom valami rokoni alapon került be a filmbe) apja meghal egy trükk közben, amit a nagy visszatérésnek szánt, miután Freeman lebuktatta. Ezért a rendőr úr őt okolja, plusz a biztosítót!!! aki nem fizetett az apja halála után (ez megint nem vicc, ez volt a filmben, komolyan ez a történet). A biztosító történetesen Batman inasának, Alfrédnak az érdekeltségi körébe tartozik, aki valami miatt összehív 4 jelentéktelen bűvészt, és sztárt csinál belőlük (érthetetlen milyen alapon). Ezután mindenféle trükköket hajtanak végre, nem is ez a lényeg. Végül kifosztják a gonosz Alfrédot, plusz lejáratják Morgant is. A végén kiderül, hogy minden mögött a rendőr úr áll (beépült az FBI vagy mibe, mellékesen ő is varázsló) aki bosszút állt az apja halála miatt a 4 bűvész segítségével(igen a biztosítón, így van ahogy leírtam). Cserében az önzetlenségükért a bűvészek bekerülnek a varázslók klubjába. Vége. Leírva még szánalmasabb volt a film.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Trailer alapján Tökéletes trükk koppincs az egészcart írta:Szemfényvesztők

Szemfényvesztők
Borzasztó összegányolt film. Néhány jó ötlet volt benne, a többi időt idióta jelenetek töltötték ki. Történetre az Expendables filmek is erősebbek ennél. Szereplők alakítása a Barátok Köztbe is gyenge lenne, nem tudom honnan szedték őket. Tele van a film fölösleges túlzásokkal, ellentmondásokkal. Vannak benne parasztvakításnak látványos jelenetek is, de amúgy azok is elég nevetségesek. Szerintem időpazarlás megnézni.
Borzasztó összegányolt film. Néhány jó ötlet volt benne, a többi időt idióta jelenetek töltötték ki. Történetre az Expendables filmek is erősebbek ennél. Szereplők alakítása a Barátok Köztbe is gyenge lenne, nem tudom honnan szedték őket. Tele van a film fölösleges túlzásokkal, ellentmondásokkal. Vannak benne parasztvakításnak látványos jelenetek is, de amúgy azok is elég nevetségesek. Szerintem időpazarlás megnézni.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
gyors kérdés, érdemes rászánni az időmet a Fedőneve: Donnie Brasco-ra? régóta tervezem, sokan ajánlották, de azért rákérdezek.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Köszi, mindegyiket remélem lesz időm megnézni. Asszem mindenféleképpen a Stokerrel kezdem :-)
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szeretem a scifiket és nem tetszettÉn utálom a sci-fiket, de a District tetszett, fasza kis film.

Jó mozizást

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én utálom a sci-fiket, de a District tetszett, fasza kis film.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nekem tetszett, igaz nem tegnap láttam már, de emlékeim szerint egy egészen érdekes és jó film, mondjuk amúgyis bírom az ilyen fajta krimi-thrillereket, szóval kicsit előnyből is indult.messideco írta:Mr.Brooks
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hétvégére pár fim:
Stoker
http://www.imdb.com/title/tt1682180/?ref_=sr_1
Mr.Brooks
http://www.imdb.com/title/tt0780571/?ref_=sr_1
District 9
http://www.imdb.com/title/tt1136608/?ref_=fn_al_tt_1
Szerelemre hangolva
http://www.imdb.com/title/tt0118694/?ref_=sr_1
Vélemények?

Stoker
http://www.imdb.com/title/tt1682180/?ref_=sr_1
Mr.Brooks
http://www.imdb.com/title/tt0780571/?ref_=sr_1
District 9
http://www.imdb.com/title/tt1136608/?ref_=fn_al_tt_1
Szerelemre hangolva
http://www.imdb.com/title/tt0118694/?ref_=sr_1
Vélemények?
"And my heart will leave you never."
Kijött a 300 második részének előzetese. Kicsit erőltetettnek tűnik.

Szerintem a Narancs egyáltalán nem elvont. Max a ruhák, meg a sminkek.nmate írta:Kubricknak van még ilyen hasonló filmje, mint a Full Metal vagy a Strangelove? Könnyebb vagy kevésbé elvont (tudom, ez nehéz, mert Kubrick elvont... ) Bár lehet adok majd a nyáron egy esélyt a Narancsnak, rég volt már, hogy próbáltam végignézni![]()

El is hiszem. Azért teljesen középszerű az a film, mert millió ilyen filmet csináltak már, semmi újat nem mutatott, max annyiban, hogy a 20-as éveket modernizálták benne, illetve, hogy egy egyszerű filmdráma tele van CGI-vel.Chancee9 írta:hát a könyv se szól többről megnyugtatlakegy kis szerelmi történet drámával
Ja Stephen King?Remy írta:Tortúra
"Ó, Paul....."![]()
Kathy Bates valami zseniálisan idegesítő, szemetet testesített meg. Komolyan dühöt vált ki az emberből, ha meglátja. A film is jó lett, úgyhogy aki még nem látta az nézze. 7,5/10

Most már akkor nézd meg a 2001 újra.Faust írta:és sokkal jobban érzem ezt, mióta komolyabban tanulom a filmezést. Elképesztő.

Számomra a Begins a legjobb. Annak kapott el leginkább a hangulata. A második rész már kicsit sok nekem, hosszú is és túl sok minden történik benne. A harmadik részt meg hagyjuk. Nálam a sorrend pont a kronológia sorrend.nmate írta:Lehet kicsit uncsi lesz, ez benne van, de ha ez kell ahhoz, hogy a 2. része olyat üssön, hogy beszakad a moziszék, akkor legyen.
Engem erre nagyon nem visz rá a lélek.lordgabi írta:Hát sok sikert, 2010 - A kapcsolat éve nekem sokkal jobban tetszett, muszáj megemlítenem

After Earth (2013)
Nem lenne ez rossz, ha mindent máshogy csinálnak.

Pontozásban mindig jóindulatú vagyok, legyen hatpertíz.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jövőhéten, mielőtt elkezdem nézni a listámat, amit összeírtam, szerintem újrázom a 2001-et és a Mechanikust isFaust írta:2001-ben az a durva, hogy nekem sem tetszett egyáltalán, de nincs olyan hét, amikor ne jutna eszembe. Nyáron újrázni fogom valószínűleg.

Spartacust meg nehogy már kihagyd Kubricktól. Nagyon jó film.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2001-ben az a durva, hogy nekem sem tetszett egyáltalán, de nincs olyan hét, amikor ne jutna eszembe. Nyáron újrázni fogom valószínűleg.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hát sok sikert, 2010 - A kapcsolat éve nekem sokkal jobban tetszett, muszáj megemlítenem, a 2001 az 4/10-en áll nálam az IMDb-n, kicsit betegen néztem meg pár éve, alaposan leépített akkor...nmate írta:Most hogy ilyen vén f'sz lettem, kétezereggyel

Amúgy én is tervezem pótolgatni az alkotásait.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- nmate
Szerintem Begins is van ugyan olyan jó, mint a többi. Én azt helyezem a listám elejére, mert kronológiailag az az első
Lehet kicsit uncsi lesz, ez benne van, de ha ez kell ahhoz, hogy a 2. része olyat üssön, hogy beszakad a moziszék, akkor legyen.
Amúgy Bill megmondja a tutit.
- ja némi spoiler lehet Kill BIll 2-höz.

Lehet kicsit uncsi lesz, ez benne van, de ha ez kell ahhoz, hogy a 2. része olyat üssön, hogy beszakad a moziszék, akkor legyen.

Most hogy ilyen vén f'sz lettem, kétezereggyel meg a naranccsal bepróbálkozok ismét, két éve nem feküdt. Hátha jobban bírom már ezeket.Faust írta:nemtom, mennyire csipázod a scifit, ott a 2001, a Tágra zárt szemek tényleg kicsit elvont, de baromi jó.
Most nem lesz piros alsónacija, így sem csábít?Faust írta:Soha nem volt, és nem is lesz, mert Superman egy s.z.á.n.a.l.m.a.s. karakter.

Amúgy Bill megmondja a tutit.

Szar is a Watchmen.nmate írta:Jó, Watchmen is 64% Rottenen, metások meg nyomorékok. Én ezeket leszarom, mert ott mások az értékrendek, mint nálam.

A Kubrickos kérdésedhez: a Strangelove és az FMJ a két legfogyaszthatóbb filmje, de amúgy utóbbiban megvan ugyanaz az "elvontság" (ami szerintem nem az), szóval nyugodtan kísérletezhetsz a többivel is...nemtom, mennyire csipázod a scifit, ott a 2001, a Tágra zárt szemek tényleg kicsit elvont, de baromi jó.
A Narancsot meg megnéztem múlt héten ismét, és azt kell hogy mondjam, hogy felkúszott a három tízpertizesem mellé.

Én az első fél órában csak sasoltam, hogy miért vannak úgy oda ezért a szerepéért, aztán szépen lassan leesett.Remy írta:Kathy Bates valami zseniálisan idegesítő, szemetet testesített meg.

Soha nem volt, és nem is lesz, mert Superman egy s.z.á.n.a.l.m.a.s. karakter.35 éve nem volt rendes Superman film. Ennek most tökéletesnek kell lennie.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, persze, csak amikor egy filmet már több éve vársz, akkor kicsit megakad a szemed, a rossz dolgokonnmate írta:Jó, Watchmen is 64% Rottenen, metások meg nyomorékok. Én ezeket leszarom, mert ott mások az értékrendek, mint nálam.

35 éve nem volt rendes Superman film. Ennek most tökéletesnek kell lennie.
Amúgy Cart-nak igaza van. Batmannél is így volt. A 2. résznél mehet majd itt is a nagy durranás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Jó, Watchmen is 64% Rottenen, metások meg nyomorékok. Én ezeket leszarom, mert ott mások az értékrendek, mint nálam.
Felvezető résztől nem érdemes sokat várni. Elég sok mindent bele kell zsúfolniuk a 2 vagy mennyi órába, nagyon kidolgozni a részleteket nem lesz idő. Inkább a következő rész lehet érdekes majd, attól függően, kit raknak be ellenségnek.
- Remy
- Kapcsolat:
Nem szoktam az előzetes kritikákra hagyatkozni, de most kissé mégis ledöbbentett, hogy néhány helyen elég durván lehúzzák a Supermant. Rottenen 65%nmate írta: Amúgy most a soundtrack miatt baromira rápörögtem Acélembörre, 20-án ott kell legyek a moziban és remélem nem kell csalódjak.

Egyszerűen ezt nem cseszhették el. Minden adott,, hogy jó legyen, úgyhogy...
Na, majd jövőhéten kiderül.

Tortúra
"Ó, Paul....."

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots