Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
cart

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 13., csütörtök 23:11

A Tökéletes Trükktől olyan messze van, mint mondjuk Khedira Zidanetól.

Leírom a történetet, hátha valaki akar egy jót röhögni:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Morgan Freemant nem vették be a varázsló szektába(igen, nem bűvész, varázsló, valami csillagkapu is megnyílik a film végén egy körhinta közepén, ez nem vicc). Ezért Morgan más bűvészek lebuktatására szenteli életét. A főszereplő rendőr(borzalmas színész, gondolom valami rokoni alapon került be a filmbe) apja meghal egy trükk közben, amit a nagy visszatérésnek szánt, miután Freeman lebuktatta. Ezért a rendőr úr őt okolja, plusz a biztosítót!!! aki nem fizetett az apja halála után (ez megint nem vicc, ez volt a filmben, komolyan ez a történet). A biztosító történetesen Batman inasának, Alfrédnak az érdekeltségi körébe tartozik, aki valami miatt összehív 4 jelentéktelen bűvészt, és sztárt csinál belőlük (érthetetlen milyen alapon). Ezután mindenféle trükköket hajtanak végre, nem is ez a lényeg. Végül kifosztják a gonosz Alfrédot, plusz lejáratják Morgant is. A végén kiderül, hogy minden mögött a rendőr úr áll (beépült az FBI vagy mibe, mellékesen ő is varázsló) aki bosszút állt az apja halála miatt a 4 bűvész segítségével(igen a biztosítón, így van ahogy leírtam). Cserében az önzetlenségükért a bűvészek bekerülnek a varázslók klubjába. Vége. Leírva még szánalmasabb volt a film.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 13., csütörtök 22:56

cart írta:Szemfényvesztők
Trailer alapján Tökéletes trükk koppincs az egész :D

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 13., csütörtök 22:49

Szemfényvesztők

Borzasztó összegányolt film. Néhány jó ötlet volt benne, a többi időt idióta jelenetek töltötték ki. Történetre az Expendables filmek is erősebbek ennél. Szereplők alakítása a Barátok Köztbe is gyenge lenne, nem tudom honnan szedték őket. Tele van a film fölösleges túlzásokkal, ellentmondásokkal. Vannak benne parasztvakításnak látványos jelenetek is, de amúgy azok is elég nevetségesek. Szerintem időpazarlás megnézni.

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. június 13., csütörtök 17:56

gyors kérdés, érdemes rászánni az időmet a Fedőneve: Donnie Brasco-ra? régóta tervezem, sokan ajánlották, de azért rákérdezek.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 13., csütörtök 11:49

Köszi, mindegyiket remélem lesz időm megnézni. Asszem mindenféleképpen a Stokerrel kezdem :-)
"And my heart will leave you never."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 10:27

Én utálom a sci-fiket, de a District tetszett, fasza kis film.
Szeretem a scifiket és nem tetszett :mrgreen:
Jó mozizást :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 13., csütörtök 10:26

Én utálom a sci-fiket, de a District tetszett, fasza kis film.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. június 13., csütörtök 10:19

messideco írta:Mr.Brooks
Nekem tetszett, igaz nem tegnap láttam már, de emlékeim szerint egy egészen érdekes és jó film, mondjuk amúgyis bírom az ilyen fajta krimi-thrillereket, szóval kicsit előnyből is indult.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 13., csütörtök 6:07

Hétvégére pár fim: :coffee:

Stoker
http://www.imdb.com/title/tt1682180/?ref_=sr_1

Mr.Brooks
http://www.imdb.com/title/tt0780571/?ref_=sr_1

District 9
http://www.imdb.com/title/tt1136608/?ref_=fn_al_tt_1

Szerelemre hangolva
http://www.imdb.com/title/tt0118694/?ref_=sr_1

Vélemények?
"And my heart will leave you never."

Kitfisto.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. június 13., csütörtök 2:01

Kijött a 300 második részének előzetese. Kicsit erőltetettnek tűnik. :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 13., csütörtök 1:31

nmate írta:Kubricknak van még ilyen hasonló filmje, mint a Full Metal vagy a Strangelove? Könnyebb vagy kevésbé elvont (tudom, ez nehéz, mert Kubrick elvont... ) Bár lehet adok majd a nyáron egy esélyt a Narancsnak, rég volt már, hogy próbáltam végignézni :mrgreen:
Szerintem a Narancs egyáltalán nem elvont. Max a ruhák, meg a sminkek. :mrgreen: De történetileg nem egy olyan, amitől agyfaszt kapsz szerintem. Nem mondom, hogy egyszerű filmdráma, de nem is hú de művészi. Nekem kellemes csalódás volt anno, egyáltalán nem ilyen filmre számítottam. A 2001 meg szimplán zseniális, minden egyes jelenete. Sugárzik belőle a profizmus. És pedig egy ősrégi filmről beszélünk, mégis elbújhat mögötte pár jó pár évvel később kijött sci-fi. Igaz, a végét nem egészen értettem, az eléggé mindfuck. :mrgreen:
Chancee9 írta:hát a könyv se szól többről megnyugtatlak :D egy kis szerelmi történet drámával
El is hiszem. Azért teljesen középszerű az a film, mert millió ilyen filmet csináltak már, semmi újat nem mutatott, max annyiban, hogy a 20-as éveket modernizálták benne, illetve, hogy egy egyszerű filmdráma tele van CGI-vel.
Remy írta:Tortúra

"Ó, Paul....." :vivo: :vivo: Kathy Bates valami zseniálisan idegesítő, szemetet testesített meg. Komolyan dühöt vált ki az emberből, ha meglátja. A film is jó lett, úgyhogy aki még nem látta az nézze. 7,5/10
Ja Stephen King? :D Én is nem rég láttam, asszem én 7-est adtam rá. A nő elég durván nyomja benne, az biztos. Főleg eredeti hanggal. :D Szinkronosan szerintem nem lehet olyan jó.
Faust írta:és sokkal jobban érzem ezt, mióta komolyabban tanulom a filmezést. Elképesztő.
Most már akkor nézd meg a 2001 újra. :D Szerintem hasonló érzéseid lesznek ezzel kapcsolatban. :)
nmate írta:Lehet kicsit uncsi lesz, ez benne van, de ha ez kell ahhoz, hogy a 2. része olyat üssön, hogy beszakad a moziszék, akkor legyen. :shifty:
Számomra a Begins a legjobb. Annak kapott el leginkább a hangulata. A második rész már kicsit sok nekem, hosszú is és túl sok minden történik benne. A harmadik részt meg hagyjuk. Nálam a sorrend pont a kronológia sorrend.
lordgabi írta:Hát sok sikert, 2010 - A kapcsolat éve nekem sokkal jobban tetszett, muszáj megemlítenem
Engem erre nagyon nem visz rá a lélek. :(

After Earth (2013)

Nem lenne ez rossz, ha mindent máshogy csinálnak. :D Szeretem az ilyen utópisztikus filmeket, na de ez? Egy nagy üresség. Semmit mondó az egész. Nem is nagyon tudok róla mit írni. Igazából nem unatkoztam a film közben, de annyira elcsépelt az egész. Néztem néztem, de semmi érdemleges nem történt benne. Szerencsére nem volt hosszú. Will Smith-nek meg nagyon nem állt jól ez a szerep.

Pontozásban mindig jóindulatú vagyok, legyen hatpertíz. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 13., csütörtök 0:31

Faust írta:2001-ben az a durva, hogy nekem sem tetszett egyáltalán, de nincs olyan hét, amikor ne jutna eszembe. Nyáron újrázni fogom valószínűleg.
Jövőhéten, mielőtt elkezdem nézni a listámat, amit összeírtam, szerintem újrázom a 2001-et és a Mechanikust is :hmmm: De a narancsot mindenképpen.

Spartacust meg nehogy már kihagyd Kubricktól. Nagyon jó film. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 12., szerda 23:49

2001-ben az a durva, hogy nekem sem tetszett egyáltalán, de nincs olyan hét, amikor ne jutna eszembe. Nyáron újrázni fogom valószínűleg.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 12., szerda 23:46

nmate írta:Most hogy ilyen vén f'sz lettem, kétezereggyel
Hát sok sikert, 2010 - A kapcsolat éve nekem sokkal jobban tetszett, muszáj megemlítenem, a 2001 az 4/10-en áll nálam az IMDb-n, kicsit betegen néztem meg pár éve, alaposan leépített akkor... :x
Amúgy én is tervezem pótolgatni az alkotásait. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 12., szerda 23:25

Szerintem Begins is van ugyan olyan jó, mint a többi. Én azt helyezem a listám elejére, mert kronológiailag az az első :mrgreen:
Lehet kicsit uncsi lesz, ez benne van, de ha ez kell ahhoz, hogy a 2. része olyat üssön, hogy beszakad a moziszék, akkor legyen. :shifty:
Faust írta:nemtom, mennyire csipázod a scifit, ott a 2001, a Tágra zárt szemek tényleg kicsit elvont, de baromi jó.
Most hogy ilyen vén f'sz lettem, kétezereggyel meg a naranccsal bepróbálkozok ismét, két éve nem feküdt. Hátha jobban bírom már ezeket.
Faust írta:Soha nem volt, és nem is lesz, mert Superman egy s.z.á.n.a.l.m.a.s. karakter.
Most nem lesz piros alsónacija, így sem csábít? :(
Amúgy Bill megmondja a tutit. :mrgreen: - ja némi spoiler lehet Kill BIll 2-höz.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 12., szerda 23:19

nmate írta:Jó, Watchmen is 64% Rottenen, metások meg nyomorékok. Én ezeket leszarom, mert ott mások az értékrendek, mint nálam.
Szar is a Watchmen. :mrgreen: Nekem legalábbis óriási csalódás volt. De amúgy a metascore/imdb/rotten/stb tényleg csak kiindulási alapnak jó, semmi másnak. Van olyan film imdb-n, ami 8 felett van, nálam pedig 5-öt sem érdemel, és vica versa. :)

A Kubrickos kérdésedhez: a Strangelove és az FMJ a két legfogyaszthatóbb filmje, de amúgy utóbbiban megvan ugyanaz az "elvontság" (ami szerintem nem az), szóval nyugodtan kísérletezhetsz a többivel is...nemtom, mennyire csipázod a scifit, ott a 2001, a Tágra zárt szemek tényleg kicsit elvont, de baromi jó.

A Narancsot meg megnéztem múlt héten ismét, és azt kell hogy mondjam, hogy felkúszott a három tízpertizesem mellé. B-) Akkora hatással volt rám, hogy azt nem tudom szavakba önteni, és sokkal jobban érzem ezt, mióta komolyabban tanulom a filmezést. Elképesztő.

Remy írta:Kathy Bates valami zseniálisan idegesítő, szemetet testesített meg.
Én az első fél órában csak sasoltam, hogy miért vannak úgy oda ezért a szerepéért, aztán szépen lassan leesett. :lol: Jó kis film.
35 éve nem volt rendes Superman film. Ennek most tökéletesnek kell lennie.
Soha nem volt, és nem is lesz, mert Superman egy s.z.á.n.a.l.m.a.s. karakter. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 12., szerda 23:17

nmate írta:Jó, Watchmen is 64% Rottenen, metások meg nyomorékok. Én ezeket leszarom, mert ott mások az értékrendek, mint nálam.
Ja, persze, csak amikor egy filmet már több éve vársz, akkor kicsit megakad a szemed, a rossz dolgokon :D

35 éve nem volt rendes Superman film. Ennek most tökéletesnek kell lennie.

Amúgy Cart-nak igaza van. Batmannél is így volt. A 2. résznél mehet majd itt is a nagy durranás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 12., szerda 23:08

Jó, Watchmen is 64% Rottenen, metások meg nyomorékok. Én ezeket leszarom, mert ott mások az értékrendek, mint nálam.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 12., szerda 23:06

Felvezető résztől nem érdemes sokat várni. Elég sok mindent bele kell zsúfolniuk a 2 vagy mennyi órába, nagyon kidolgozni a részleteket nem lesz idő. Inkább a következő rész lehet érdekes majd, attól függően, kit raknak be ellenségnek.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 12., szerda 23:01

nmate írta: Amúgy most a soundtrack miatt baromira rápörögtem Acélembörre, 20-án ott kell legyek a moziban és remélem nem kell csalódjak. :D
Nem szoktam az előzetes kritikákra hagyatkozni, de most kissé mégis ledöbbentett, hogy néhány helyen elég durván lehúzzák a Supermant. Rottenen 65% :| Meta 58... (jó, mondjuk ők sok mindent lehúznak, de akkor is..)

Egyszerűen ezt nem cseszhették el. Minden adott,, hogy jó legyen, úgyhogy...

Na, majd jövőhéten kiderül. :hmmm:

Tortúra

"Ó, Paul....." :vivo: :vivo: Kathy Bates valami zseniálisan idegesítő, szemetet testesített meg. Komolyan dühöt vált ki az emberből, ha meglátja. A film is jó lett, úgyhogy aki még nem látta az nézze. 7,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: