Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 13., csütörtök 17:22

'shutterisland írta:messi adózásától eljutottunk gyorsba' odáig, hogy R.M.C.F. igazából tibi atya, máriakálnoki (humbukfalvi?) pap. :mrgreen:

a mundo szerint egyébként 3 név marad hátvédposztra a kalapban.
mathieu,inigo martinez,agger.

a franciát nem értem, őt tudtommal balhátvéd, meg balszélső kp-t is láttam már játszani, a balhátvéd posztunk pedig teljesen rendben van.
ha ő jönne, akkor sajnos beigazolódna az a pletyka, hogy állítólag ha nem lesz középhátvéd igazolás, akkor adriano fog többet ott játszani.
ami azért nem jó, mert azon kívül, hogy gyors, kb minden paraméterében más játékos, mint ami középhátvédnek kell.

inigo martinez nagy jövő előtt áll, őt támogatnám, puyol úgyis kimegy max 2 éven belül, ő lehetne a jövő embere.
viszont az ő esetében így az lenne a legjobb, ha egy évre maradna még, vagy kölcsön lenne adva, viszont nekünk most kell valaki hátra.

aggert idén nem láttam sokszor, de a korábbi emlékeim szerint azért szívesen látnám.
jelenleg szerintem erősítést jelentene a keretnek.
mondjuk a viking temetős tattoo-ját le kéne koppintani, az 'szabott jó. :mrgreen:

Ha engem kérdezel,akkor valami nagy sunyiság van a dologban,és szerintem valahogy elfogjátok hozni Thiago Silvát. De ha tévedek,akkor Aggerrel nem sokra mentek,én nem csípem a játékát,teljesen középszerű védő. Inigo pedig a jövő,vagy beválik vagy nem,de ne felejtsd el,hogy van egy Bartra-tok,aki annyira nem vészes szerintem,csak a lehetőséget kéne megkapnia :)
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. június 13., csütörtök 17:19

Bruhahaaaaaaaa :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 13., csütörtök 17:07

messi adózásától eljutottunk gyorsba' odáig, hogy R.M.C.F. igazából tibi atya, máriakálnoki (humbukfalvi?) pap. :mrgreen:

a mundo szerint egyébként 3 név marad hátvédposztra a kalapban.
mathieu,inigo martinez,agger.

a franciát nem értem, őt tudtommal balhátvéd, meg balszélső kp-t is láttam már játszani, a balhátvéd posztunk pedig teljesen rendben van.
ha ő jönne, akkor sajnos beigazolódna az a pletyka, hogy állítólag ha nem lesz középhátvéd igazolás, akkor adriano fog többet ott játszani.
ami azért nem jó, mert azon kívül, hogy gyors, kb minden paraméterében más játékos, mint ami középhátvédnek kell.

inigo martinez nagy jövő előtt áll, őt támogatnám, puyol úgyis kimegy max 2 éven belül, ő lehetne a jövő embere.
viszont az ő esetében így az lenne a legjobb, ha egy évre maradna még, vagy kölcsön lenne adva, viszont nekünk most kell valaki hátra.

aggert idén nem láttam sokszor, de a korábbi emlékeim szerint azért szívesen látnám.
jelenleg szerintem erősítést jelentene a keretnek.
mondjuk a viking temetős tattoo-ját le kéne koppintani, az 'szabott jó. :mrgreen:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 13., csütörtök 13:09

Józsiné ne szabjon fel senkit, ő csak egy troll :mrgreen: Ilyen hülye ember nem létezhet...
"And my heart will leave you never."

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 13., csütörtök 13:01

Imádom a Mundót. Most éppen Torres barátunkkal hoztak szóba minket... :lol:
'shutterisland írta:a lényege, hogy 1-2 arc (ugye, gt? :mrgreen: ) kitalálta, hogy önjelölt grammarnazi lesz (vagyis helyesírás korrigáló) és ez csípte pár ember szemét.
aztán már jöttek a sznobkodások, hogy van, aki (mint pölö én) kisbetűvel ír, és ez így olvashatatlan, bla-bla.
volt vita a moderálásról is.
modik vs törzstagok vs mezei userek, volt itt minden, de ez már csak a jéghegy csúcsa.
sok a sznobkodás, klikkesedés, rinya, ezért is várom kíváncsian, hogy tényleg lesz e megújulás (csak más okokból is) mint nálatok az új oldallal.
Igen, én. :D Bár ha tudtam/tudtuk volna, hogy ez lesz belőle, nem kezdem/kezdjük el... :( Aztán a Bob-féle party már tényleg mindennek a teteje volt. Ki is tették.
'shutterisland írta:meg állítólag arrafelé is új szelek fújnak, csak még senki nem tud semmi konkrétat.
Már egy jó ideje új szelek fújnak elvileg. Kérdés, hogy ebből mi mit fogunk látni és mikor. :D

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2013. június 13., csütörtök 12:29

RealMadridFanatic írta:
Ami pedig R.M.C.F-et illeti, a foglalkozása pap
Akkor a település, ahol "praktizál" Magyarországon vezető "importőr" a jóféle miseborok terén. :mrgreen:

bocs, R.M.C.F, csak hülyülök :)
Tibi atya te vagy az? :mrgreen: :mrgreen:

komutnemukod

HozzászólásSzerző: komutnemukod » 2013. június 13., csütörtök 11:29

ericco írta:
Még a végén kiderül, hogy top menedzserek eszme futtatásait olvasgatom egy olyan fórumon, ahol 15-re saccoltam az átlag élet kort(najó 17)
És ha kiderülne, mi történne? Min változtatna? A top menedzserek jobban értenek a focihoz? Vagy akármi máshoz? Főleg ez utóbbival kapcsoaltban vannak érdekes tapasztalataim :roll:
Ami pedig R.M.C.F-et illeti, a foglalkozása pap, vagyis egyszer régen ezt állította :mrgreen:
Nem degradalo megjegyzes volt egyszeruen az ilyen jellegű focival foglalkozó fórumok színvonala erre enged következtetni és ezt altalanossagban értettem. Ha félreérthető volt sorry.

Az egyház adómentes innentől pedig még furabb lenne egy ilyen jelentős bírság.
real_funghi írta:Pedig jobb lenne, ha inkább a magasan kvalifikált nemtizenhétéves barátaidat szórakoztatnád...
Ennyire ne vedd a szívedre. Csak egy vélemény volt, nem kritika.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 13., csütörtök 11:15

Ami pedig R.M.C.F-et illeti, a foglalkozása pap
Akkor a település, ahol "praktizál" Magyarországon vezető "importőr" a jóféle miseborok terén. :mrgreen:

bocs, R.M.C.F, csak hülyülök :)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 13., csütörtök 11:05

Még a végén kiderül, hogy top menedzserek eszme futtatásait olvasgatom egy olyan fórumon, ahol 15-re saccoltam az átlag élet kort(najó 17)
És ha kiderülne, mi történne? Min változtatna? A top menedzserek jobban értenek a focihoz? Vagy akármi máshoz? Főleg ez utóbbival kapcsoaltban vannak érdekes tapasztalataim :roll:
Ami pedig R.M.C.F-et illeti, a foglalkozása pap, vagyis egyszer régen ezt állította :mrgreen:
Merci Zizou!

real_funghi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano

HozzászólásSzerző: real_funghi » 2013. június 13., csütörtök 10:30

Pedig jobb lenne, ha inkább a magasan kvalifikált nemtizenhétéves barátaidat szórakoztatnád a továbbiakban :)

komutnemukod

HozzászólásSzerző: komutnemukod » 2013. június 13., csütörtök 9:18

Realista24 írta: Általában a leggazdagabbak a legnagyobb sumákok, ezzel nem azt írom, hogy direkt csinálta, csak nehogy azt gondolja valaki, hogy a négy misi aprópénz.
Ez így azért erős általánosítás, de nyilván ott éri meg csalni ahol van miből és ott lehet elrejteni bevételt ahol nem csak egy helyről származik.
Adót csalni sok formában lehet, jövedelem eltitkolással, hamis számlával(áfa csalás) stb...
Nem igazán jártam utána a sztorinak, de ez a 4 millió Eu, ha maga a be nem fizetett adó és teszem azt jövedelem adóról van szó akkor ez bizony egy 20-as(sacc/kb) körüli bevétel eltitkolás ami azért még Messi szinten is kb. 1 évi kereset.

R.M.C.F írta:
Nekem tavaly októberben jött.......5.300.000 ft.....szerintem jogtalan.....de rendesek voltak mert adtak 12 havi részletet,azóta fizetem....... :agree:
Hejj ember,16% szja-val számolva és a NAV büntetési elveit ismerve ez egy laza évi 20 milkás fizut sejtet. Még a végén kiderül, hogy top menedzserek eszme futtatásait olvasgatom egy olyan fórumon, ahol 15-re saccoltam az átlag élet kort(najó 17) :hmmm: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 13., csütörtök 8:17

meg állítólag arrafelé is új szelek fújnak, csak még senki nem tud semmi konkrétat.
Remélem teletipp megvette az oldalt :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

EnzoZidane89

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 13., csütörtök 0:04

'shutterisland írta:off-ban az utolsolsó 5-6 oldal kb.
de szerintem sok minden törölve lett.

a lényege, hogy 1-2 arc (ugye, gt? :mrgreen: ) kitalálta, hogy önjelölt grammarnazi lesz (vagyis helyesírás korrigáló) és ez csípte pár ember szemét.
aztán már jöttek a sznobkodások, hogy van, aki (mint pölö én) kisbetűvel ír, és ez így olvashatatlan, bla-bla.
modik vs törzstagok vs mezei userek, volt itt minden, de ez már csak a jéghegy csúcsa.
sok a sznobkodás, klikkesedés, rinya, ezért is várom kíváncsian, hogy tényleg lesz e megújulás (csak más okokból is) mint nálatok az új oldallal.
Érdekes és egyben gyerekes :D Én csak remélem,hogy javul a színvonal... :D

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 12., szerda 23:36

off-ban az utolsolsó 5-6 oldal kb.
de szerintem sok minden törölve lett.

a lényege, hogy 1-2 arc (ugye, gt? :mrgreen: ) kitalálta, hogy önjelölt grammarnazi lesz (vagyis helyesírás korrigáló) és ez csípte pár ember szemét.

EnzoZidane89

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 12., szerda 23:30

'shutterisland írta:most ez a legújabb nyelvújítós vitasorozat már sok volt.
Milyen nyelvújítós vita? lemaradtam akkor,pedig elég sokat olvasok odaát.

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 12., szerda 23:26

jó, mondjuk ne a magyar NAV-ból induljunk ki, folyamatosan telített kb az üfonk a bevallások (hibák) miatt.
mikor az alattunk lévő rögzítők teljesítmény-bérezésben nyomják, kapkodnak, ezer hibát vétenek.

egyébként kezd széthullani a fórum odaát, most ez a legújabb nyelvújítós vitasorozat már sok volt.
meg állítólag arrafelé is új szelek fújnak, csak még senki nem tud semmi konkrétat.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. június 12., szerda 23:23

R.M.C.F írta:
, de még nem találtak rá indokot.

Mi??? anno nálam nem kellett indok........sőt még egy barcás régi játékost vagy kit védtem....úgy kivágtak mint a taknyot,IP-re,évekkel ezelőtt,azóta sem tudom nem hogy belépni,még magát az oldalt sem tudom megnyitni és olvasni onnan........ :D :D :D :D

hülyegyerekek gyülekezete.....
Egyébként nekem is jött már levelem a NAV-tól egyszer, hogy adó hátralékom van. A könyvelő elszámolt pár számjegyet, így +170-et kellett befizetni.
Nekem tavaly októberben jött.......5.300.000 ft.....szerintem jogtalan.....de rendesek voltak mert adtak 12 havi részletet,azóta fizetem....... :agree:
Szerencsére nekem nem volt nagy az elszámolás. De úgy vagyok vele, hogy inkább kiszámlázni közel nullára, és nincs gond...
IP-ban kaptam én is már. Bár levették. :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 12., szerda 23:15

, de még nem találtak rá indokot.

Mi??? anno nálam nem kellett indok........sőt még egy barcás régi játékost vagy kit védtem....úgy kivágtak mint a taknyot,IP-re,évekkel ezelőtt,azóta sem tudom nem hogy belépni,még magát az oldalt sem tudom megnyitni és olvasni onnan........ :D :D :D :D

hülyegyerekek gyülekezete.....
Egyébként nekem is jött már levelem a NAV-tól egyszer, hogy adó hátralékom van. A könyvelő elszámolt pár számjegyet, így +170-et kellett befizetni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

EnzoZidane89

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 12., szerda 22:56

'shutterisland írta:állítólag valami kiemelt nso (vagy melyik nívós oldal) troll.
leírta tegnap vagy tegnapelőtt, hogy szerinte iniesta öncélú. :mrgreen:
Igen láttam én is :D Nem tudom,miért nem kap egy bann-t. Sokkal jobban járnátok ti is,egyel kevesebb IQ harcos lenne.
Annyi hülyeséget tud összehordani,hogy az hihetetlen... :D

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. június 12., szerda 22:55

EnzoZidane89 írta:
'shutterisland írta:2006-ban egyébként még csak 19 éves volt.
majd ebben is rekordot dönt, a legfiatalabb adócsaló. :lol:

Totális baromság ez az egész szerintem... viszont a másik oldalon,Messi topicba eléggé felszabott ez a Józsiné... egyre színvonaltalanabb az Eurobarca (tisztelet a kivételnek).

Legszívesebben mindenki kivágná onnan, de még nem találtak rá indokot. Azt hiszem, ha van élő példa a totális idiótára, akkor ő az. A saját szurkolótársai se bírják elviselni a hülyeségeit, pedig csak most regisztrált, ahogy láttam. :D
Ja amúgy NSO-n láttam már a nevét én is, meg ott.

Amúgy ez az egész "adócsalás" eleve ott megdől, hogy ismert Messi, és majdnem minden sztár bevétele. Na már, ha ismerik a bevételed, akkor nem tudsz elcsalni semmit. Én azt viszont el tudom képzelni, hogy apuka, vagy egyéb pénzkezelő személyek kicsit meg akarták toldani a fizetségüket.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anyaka 2013. június 12., szerda 22:57-kor.

Vissza: