OFF
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Csak ugye ennek az egésznek azok isszák meg a levét akiknek nem feltétlenül kellene. Inkább ez a tragikus számomra.

Igen,erre akartam én is kilyukadni,pontosan erre gondoltam.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
És mi a helyzet azzal a több ezer tonnányi bombával amit a franciák ledobtak az arab világra?Még magától az áldozattól egyet azért idéznék: "A ceruza nem fegyver, csak egy önkifejezési eszköz."

Az európai muzulmánokról annyit, hogy túlnyomó részük akkor telepedett le Franciaországban amikor annak még gyarmatbirodalma volt. Érted, amikor a franciák csak oda nem tették be a lábukat ahova az angolok miatt nem tudták. Ők vajon levetkőztek akkor? Vagy akkor épp a franciák békés szándékkal zsákmányoltak ki és lehetetlenitettek el komplett országokat?franciaországban akarsz élni? vetkőzz le öreg.....ha nem tetszik,menj a pitsába.

Nekem ennyi zárszónak elég is lesz; szóval a franciák külpolitikájánál nem sok agresszivebb van -és ez mindig is igy volt- egyáltalán nem csoda hogy ők is kapnak a jóból, megdolgoztak érte. Aztán meg azt hivjuk terroristának aki visszaüt. Csak ugye ennek az egésznek azok isszák meg a levét akiknek nem feltétlenül kellene. Inkább ez a tragikus számomra.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Minden "persze elítélem, meg nem érdemelték meg, meg meg meg, de..."-érvelés centire ugyanaz mint a nemi erőszak esetén az áldozat felelősségét feszegetni. Nyilván ha nem öltözött volna kihívóan, urambocsá el se ment volna otthonról, akkor jó eséllyel elkerülhette volna az erőszakot. De ettől még az egyetlen elítélendő személy az elkövető. Ugyanez itt is. Ha nem rajzoltak volna provokáló karikatúrákat, akkor valószínűleg még mindig élnének, de akkor lett volna más 12 ember, akit azért mészárolnak le azok az állatok, mert 42-es lábuk van. Európában élünk, szólásszabadság van. Ha ilyne képeket akarnak közzétenni, akkor ilyen képeket tehessenek közzé. Az én ízlésemnek is sok volt a karikatúrák többsége, de ha nekik ez a véleményük, akkor csinálják. A korábbi fegyveres hasonlat meg azért nem jó, mert ott a fegyver viseléséhez van jogod, nem ahhoz, hogy a járókelőket lelövöldözd, míg a szólásszabadságnál az a lényeg, hogy kimondhasd azt amit gondolsz, még akkor is, ha az másnak nem tetszik.
- miro
Ezekeben mind igazad van,és egyet is értek félig-meddig vele.sebydani írta:Nem igazán akarok ebbe belefolyni, Pipita véleményével értek egyet röviden tömören, de csak pár gondolat erre amit írtál, nem támadó jelleggel természetesen:miro írta:Rendkívül bölcs,akkor tanulja meg használni is.Olyan dolgokra amivel a társadalmon segíteni tud,nem kifigurázni.
"A karikatúra olyan humoros vagy gúnyos célú képi ábrázolás, főként rajz vagy lenyomat, amely egy ember jellegzetes vonásait vagy valamilyen jelenetet szándékosan túlzó módon, torzítva mutat be. Célja az ártatlan szórakoztatáson kívül lehet a kinevettetés, fenyegetés, figyelmeztetés és bírálat. Gyakran megbélyegzi az emberi gyarlóságokat vagy valamilyen társadalmi, politikai stb. jelenség sötét oldalát."
A cinizmusnak is ugyanúgy megvan a társadalmon segítő, társadalmat felébresztő hatása,nem egyértelműen rossz dolog az. Egyébként meg persze, természetes, hogy nem lősz le valakit csak azért mert lehet fegyevered, és akár magaddal is viheted mindenhova. Szimpla intelligencia és normális emberi viselkedés Aki ebbe a lapba rajzolt vagy írt, megtehette, hogy kritizáljon,gúnyoljon, joga volt rá, de nem lősz le valakit csak mert bírál/gúnyol vagy bármilyen formában kifejti a véleményét vallásról/politikáról. Ez a két dolog olyan mértékben nincs egy súlycsoportban, hogy erre bármilyen formájú magyarázat fölösleges.Mint ahogy írtad, tényleg mindenféle indokkal gyilkolnak, ráadásul ártatlan embereket is, akiknek az őket "sértő vagy bántó" dolgokhoz abszolút semmi köze, de mivel ez teljesen elfogadott viselkedés mert ismeri már mindenki őket, mindenki gondolkodjon előre, terroristákról, vallási fanatikusokról vagy jót vagy semmit, különben meghal egy tucat ember mert őket baszogattákAzt is elhiszem,hogy ezeknek mind1,mert bármiért ölnek,de akkor sem kell baszogatni őket.
Elviekben ez az ok volt olaj a tűzre,és most meghalt több mint 1 tucat ember.
Igen, csak ha meg se próbálod eloltani a tüzet az bizony ég amíg van ami táplálja és tud tovább terjeszkedni, és az, hogy ki milyen eszközökkel játszik a tűzzel szintén nem mindegy. Ennek a tűznek pedig nem biztos, hogy égnie kell,sőt..Egy óriási közhely,ha játszol a tűzzel,idő kérdése hogy mikor égeted meg a kezed.
Csak a tüzet akkor oltsák el,de ne egy újság szerkesztő próbálja,vannak azt hiszem befolyásosabb emberek is a világban akik megpróbálhatnák..

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mert tetszet es nem volt mas meret.sonic írta:Ha teremcipoben a 8 es feles jo volt, akkor hogyhogy futocipoben egy szammal nagyobbat rendeltel? Szamitottal ra?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem igazán akarok ebbe belefolyni, Pipita véleményével értek egyet röviden tömören, de csak pár gondolat erre amit írtál, nem támadó jelleggel természetesen:miro írta:Rendkívül bölcs,akkor tanulja meg használni is.Olyan dolgokra amivel a társadalmon segíteni tud,nem kifigurázni.
"A karikatúra olyan humoros vagy gúnyos célú képi ábrázolás, főként rajz vagy lenyomat, amely egy ember jellegzetes vonásait vagy valamilyen jelenetet szándékosan túlzó módon, torzítva mutat be. Célja az ártatlan szórakoztatáson kívül lehet a kinevettetés, fenyegetés, figyelmeztetés és bírálat. Gyakran megbélyegzi az emberi gyarlóságokat vagy valamilyen társadalmi, politikai stb. jelenség sötét oldalát."
A cinizmusnak is ugyanúgy megvan a társadalmon segítő, társadalmat felébresztő hatása,nem egyértelműen rossz dolog az. Egyébként meg persze, természetes, hogy nem lősz le valakit csak azért mert lehet fegyevered, és akár magaddal is viheted mindenhova. Szimpla intelligencia és normális emberi viselkedés Aki ebbe a lapba rajzolt vagy írt, megtehette, hogy kritizáljon,gúnyoljon, joga volt rá, de nem lősz le valakit csak mert bírál/gúnyol vagy bármilyen formában kifejti a véleményét vallásról/politikáról. Ez a két dolog olyan mértékben nincs egy súlycsoportban, hogy erre bármilyen formájú magyarázat fölösleges.
Mint ahogy írtad, tényleg mindenféle indokkal gyilkolnak, ráadásul ártatlan embereket is, akiknek az őket "sértő vagy bántó" dolgokhoz abszolút semmi köze, de mivel ez teljesen elfogadott viselkedés mert ismeri már mindenki őket, mindenki gondolkodjon előre, terroristákról, vallási fanatikusokról vagy jót vagy semmit, különben meghal egy tucat ember mert őket baszogattákAzt is elhiszem,hogy ezeknek mind1,mert bármiért ölnek,de akkor sem kell baszogatni őket.

Igen, csak ha meg se próbálod eloltani a tüzet az bizony ég amíg van ami táplálja és tud tovább terjeszkedni, és az, hogy ki milyen eszközökkel játszik a tűzzel szintén nem mindegy. Ennek a tűznek pedig nem biztos, hogy égnie kell,sőt..Egy óriási közhely,ha játszol a tűzzel,idő kérdése hogy mikor égeted meg a kezed.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- miro
szerkeszteni már nem tudom.
És hozzáteszem,senkinek nem jár a halál,Ők sem érdemelték meg,de hülyeségeket csináltak..
Ezt nyilván múlt időbe gondoltam,de késő van már..Rendkívül bölcs,akkor tanulja meg használni is.Olyan dolgokra amivel a társadalmon segíteni tud,nem kifigurázni.

És hozzáteszem,senkinek nem jár a halál,Ők sem érdemelték meg,de hülyeségeket csináltak..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- miro
Jééé,ezt is leírtam korábban:Pipita írta:És akkor te hol húznád meg a határt? Hogyha sok muzulmán él egy városban akkor a keresztény nők még öltözhetnek úgy ahogy akarnak vagy nekik is csak a szemük látszódhat ki? Alkoholt lehet még nekünk inni? Arab országok neveit ki lehet ejteni a szánkon / le lehet írni? Nehogy provokálásnak vegyék szegény pici terroristák ezt a mocskos európai ultraliberál fertőt.
Az hogy valakihez igazodsz,vagy egyszerűen az hogy nem szégyeníted őket,azért egy kicsit más tészta..
Rendkívül bölcs,akkor tanulja meg használni is.Olyan dolgokra amivel a társadalmon segíteni tud,nem kifigurázni.Még magától az áldozattól egyet azért idéznék: "A ceruza nem fegyver, csak egy önkifejezési eszköz."
Cinikusnak könnyű lenni.
Hagyjuk ezt inkább,ebben igazat adok neked.Innentől azt hiszem kiszálltam.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
És akkor te hol húznád meg a határt? Hogyha sok muzulmán él egy városban akkor a keresztény nők még öltözhetnek úgy ahogy akarnak vagy nekik is csak a szemük látszódhat ki? Alkoholt lehet még nekünk inni? Arab országok neveit ki lehet ejteni a szánkon / le lehet írni? Nehogy provokálásnak vegyék szegény pici terroristák ezt a mocskos európai ultraliberál fertőt.Nekem az a problémám,hogy tudják jól milyen az terrorista gondolkodás,azzal is tisztában vannak,hogy Franciaországban rengeteg a muzulmán,de erre fel még heccelik is őket,és engem kurvára nem érdekel hogy a keresztényt is,itt az a probléma,hogy pl az a rendőr az utcán akit lelőttek,ennek itta meg a levét,hogy pár idióta ilyennel humorizál.
Azt is elhiszem,hogy ezeknek mind1,mert bármiért ölnek,de akkor sem kell baszogatni őket.
Jó, kész, soha nem fogom felfogni ezt.De ha neked adnak egy pisztolyt,nálad lehet,ott lehet a zsebedben,sőt akár a kezedben is lehet az utcán,jogod van a tartásához,Te lelőnél valakit vele?
Nem.
Az hogy van valamire jogod,nem kell hogy más felé negatívan irányuljon,úgy gondolom hogy egy kevés ésszel ezt fel lehet fogni,azért nem értem hogy ezt a lapot ott engedik.
Még magától az áldozattól egyet azért idéznék: "A ceruza nem fegyver, csak egy önkifejezési eszköz."
http://444.hu/2015/01/07/inkabb-allva-h ... lve-eljek/
Innentől azt hiszem kiszálltam.

- miro
Húha,megpróbálom,de félek nehéz lesz,pedig itt elég sok embernek eddig leesett amiről írtam,még ha nem is egyezett mindenkivel a véleményünk,de megértették.Pipita írta:Ezt írtad. Mire reagáljak? Számonkéred hogy miért legális a sajtószabadság, hibáztatod az áldozatokat, mit vegyek ki ebből? Magyarázd már el akkor hogy milyen mély tartalom bújik meg itt ami elkerülte az én buta agyamat légy oly kedves.
Egyáltalán nem a sajtószabadság ellen vagyok,sőt,kell a szabad elvűség,minden embernek jogában áll.
Egy idézetet viszont erre írtam,neked még egyszer bemásolom:
" Azt gondolom, hogy a liberális gondolkodásnak is vannak határai. Ha az valakit sért meggyőződésében, vallásában, akkor azt nem teszem meg, mert tudok annyira liberálisan gondolkodni "
Ezt a Sebestyén Balázs mondta a Morning showban,és ezzel értek egyet.
Nekem az a problémám,hogy tudják jól milyen az terrorista gondolkodás,azzal is tisztában vannak,hogy Franciaországban rengeteg a muzulmán,de erre fel még heccelik is őket,és engem kurvára nem érdekel hogy a keresztényt is,itt az a probléma,hogy pl az a rendőr az utcán akit lelőttek,ennek itta meg a levét,hogy pár idióta ilyennel humorizál.
Azt is elhiszem,hogy ezeknek mind1,mert bármiért ölnek,de akkor sem kell baszogatni őket.
Nem a sajtószabadsággal van a bajom,az jó hogy van.
De ha neked adnak egy pisztolyt,nálad lehet,ott lehet a zsebedben,sőt akár a kezedben is lehet az utcán,jogod van a tartásához,Te lelőnél valakit vele?
Nem.
Az hogy van valamire jogod,nem kell hogy más felé negatívan irányuljon,úgy gondolom hogy egy kevés ésszel ezt fel lehet fogni,azért nem értem hogy ezt a lapot ott engedik.
Egy óriási közhely,ha játszol a tűzzel,idő kérdése hogy mikor égeted meg a kezed.
Nekem ez az egésszel a bajom,mindenki üti a terroristákat teljesen jogosan,de azért beszólogatnak neki.
Ezt írtam az előbb is,más szavakkal,ebből hogy jöttek le neked dolgok,azt nem tudom.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Pipita
Ezt írtad. Mire reagáljak? Számonkéred hogy miért legális a sajtószabadság, hibáztatod az áldozatokat, mit vegyek ki ebből? Magyarázd már el akkor hogy milyen mély tartalom bújik meg itt ami elkerülte az én buta agyamat légy oly kedves.Arra lennék kíváncsi hogy miért engedték ezt éveken keresztül hogy ilyen képeket adhatnak ki.
Tuti elővenném onnan is az embereket,mert lehet hogy nem Ők öltek,de a "miért-je" ez volt az egésznek,innen kezdve ez már nem játék.Emberek haltak meg kurva nagy poénok miatt..
- miro
Pipita írta:Nem bazmeg, nem a kurva nagy poénok miatt haltak meg emberek, hanem a terroristák miatt.Emberek haltak meg kurva nagy poénok miatt..
Azt hittem csak a megerőszakolt nőket divat hibáztatni, de akkor már értem, a terrorizmus áldozatait is. Jólvan. Nagyszerű.
Én esküszöm nagyon sajnállak hogy ezt tudtad kivenni a mondandómból!

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hasonlok a mereteim, szeretem az M-s,szeretem ha kicsit feszul nem nagyon, csak kicsit.De az L-st is nyugottan valaszthatod.Gilberto írta:Sziasztok! Azoktól kérdezném elsősorban, akik már rendeltek Real mezt Ali-ról, hogy milyen méret lenne a megfelelő 186cm és 77kg kombóhoz? Szeretnék beruházni egy óccó 15ojrós BEST CHINA QUALITY mezre ombrék, szóval csak okosítsatok. Már látom magam előtt, hogy nekem lesz a legelső Cristiano Sopaldo mezem (szobatársammal hívjuk így, mert minden csapatot megsz.pat pár góllal).![]()
![]()
Köszönöm a segítséget!
De neha ha felprobalok egy L-s cuccot, es kicsit bonek erzem(mint egy hip-hop enekes

Mas, de hasonlo.
Van egy Adidas terem cipom 8 es 1/2-s, nem tori a labam nem erezem kicsinek, aztan rendeltem egy adidas futo cipot 9 es 1/2-ben, es kicsi volt. Hogy lehet, nem tudom? Markan belul ilyen elteresek.....

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En egyszer rendeltem valami tavolkeleti szajtrol egy "nike" Arsenal mezt ajandekba, es az L-es meret kb egy M-esen is izompolo lett volna.
Sok jora nem szamitanek a helyedben meret teren. Mondjuk ennek ellenere a mez meglepoen jo copy volt. (Aztan volt egy utam a shopba, es vettem egy pumat retail aron.... Tanulopenz
)

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Gilberto
Sziasztok! Azoktól kérdezném elsősorban, akik már rendeltek Real mezt Ali-ról, hogy milyen méret lenne a megfelelő 186cm és 77kg kombóhoz? Szeretnék beruházni egy óccó 15ojrós BEST CHINA QUALITY mezre ombrék, szóval csak okosítsatok. Már látom magam előtt, hogy nekem lesz a legelső Cristiano Sopaldo mezem (szobatársammal hívjuk így, mert minden csapatot megsz.pat pár góllal).
Köszönöm a segítséget!

Köszönöm a segítséget!

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Még a vége az lesz, hogy kitör egy kellemes "nyugati világ" vs. "iszlám világ" vh. Az aztán gyönyörű lenne...sonic írta:rashidm írta:Én szerintem ez "csak" egy kifogás volt, hogy megint csinálhassanak valamit. Nem tudom ki hallgatja a Morning show-t, de néha (ilyen eseteknél) felhívnak egy biztonsági technikai valakit, aki ilyenekről beszélt. Elgondolkodtató, hogy miért vannak ilyen emberek a világon...
Persze hogy az. Ezeket a gyulolet vezerli nem a vallasos meggyozodes. Vannak kis sejtek akiknek az a celjo hogy az iszlam vilagot es a nyugatot egymas ellen forditsak, haborut akarnak. Provokalnak, es ok lesznek a legboldogabbak ha europa orszagai elkezdik majd baszogatni az ott elo muszlimokat... Az pontosan az o malmukra hajtja majd a vizet, akkor lesz csak majd szep tuzijatek, ha a komoly pozicioban levo vezetok is elfelejtenek bekes artalmatlan muszlim hivok es fanatikus terroristak kozott kulonbseget tenni.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egy kis "plusz munka"?R.M.C.F írta:A meghurcolás,meg amire én gondolok,az más....,ha sokmindent tudsz ezekről,akkor van egy kép amiből kiindulhatsz,had ne menjek bele mélyen ebbe,nem értek hozzá,szimplán csak lépni kell és ezt támogatom,ha ez sok tisztességes embernek plusz munkát ad,akkor ez van.....sajna ilyen ez a világ. na bumm.

Egyebkent olvasom ma reggel az ujsagot es azt irjak benne, hogy az elkovetok hatrahagytak gepjarmuvuket amiben (oriasi meglepetesre....... ) egy molotovkoktel, egy dsihadista zaszlo, es egyikuk IGAZOLVANYA volt.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Pipita
Nem bazmeg, nem a kurva nagy poénok miatt haltak meg emberek, hanem a terroristák miatt.Emberek haltak meg kurva nagy poénok miatt..
Azt hittem csak a megerőszakolt nőket divat hibáztatni, de akkor már értem, a terrorizmus áldozatait is. Jólvan. Nagyszerű.