OFF
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: OFF
Hasonlok a mereteim, szeretem az M-s,szeretem ha kicsit feszul nem nagyon, csak kicsit.De az L-st is nyugottan valaszthatod.Gilberto írta:Sziasztok! Azoktól kérdezném elsősorban, akik már rendeltek Real mezt Ali-ról, hogy milyen méret lenne a megfelelő 186cm és 77kg kombóhoz? Szeretnék beruházni egy óccó 15ojrós BEST CHINA QUALITY mezre ombrék, szóval csak okosítsatok. Már látom magam előtt, hogy nekem lesz a legelső Cristiano Sopaldo mezem (szobatársammal hívjuk így, mert minden csapatot megsz.pat pár góllal).![]()
![]()
Köszönöm a segítséget!
De neha ha felprobalok egy L-s cuccot, es kicsit bonek erzem(mint egy hip-hop enekes

Mas, de hasonlo.
Van egy Adidas terem cipom 8 es 1/2-s, nem tori a labam nem erezem kicsinek, aztan rendeltem egy adidas futo cipot 9 es 1/2-ben, es kicsi volt. Hogy lehet, nem tudom? Markan belul ilyen elteresek.....

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En egyszer rendeltem valami tavolkeleti szajtrol egy "nike" Arsenal mezt ajandekba, es az L-es meret kb egy M-esen is izompolo lett volna.
Sok jora nem szamitanek a helyedben meret teren. Mondjuk ennek ellenere a mez meglepoen jo copy volt. (Aztan volt egy utam a shopba, es vettem egy pumat retail aron.... Tanulopenz
)

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Gilberto
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sziasztok! Azoktól kérdezném elsősorban, akik már rendeltek Real mezt Ali-ról, hogy milyen méret lenne a megfelelő 186cm és 77kg kombóhoz? Szeretnék beruházni egy óccó 15ojrós BEST CHINA QUALITY mezre ombrék, szóval csak okosítsatok. Már látom magam előtt, hogy nekem lesz a legelső Cristiano Sopaldo mezem (szobatársammal hívjuk így, mert minden csapatot megsz.pat pár góllal).
Köszönöm a segítséget!

Köszönöm a segítséget!

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Még a vége az lesz, hogy kitör egy kellemes "nyugati világ" vs. "iszlám világ" vh. Az aztán gyönyörű lenne...sonic írta:rashidm írta:Én szerintem ez "csak" egy kifogás volt, hogy megint csinálhassanak valamit. Nem tudom ki hallgatja a Morning show-t, de néha (ilyen eseteknél) felhívnak egy biztonsági technikai valakit, aki ilyenekről beszélt. Elgondolkodtató, hogy miért vannak ilyen emberek a világon...
Persze hogy az. Ezeket a gyulolet vezerli nem a vallasos meggyozodes. Vannak kis sejtek akiknek az a celjo hogy az iszlam vilagot es a nyugatot egymas ellen forditsak, haborut akarnak. Provokalnak, es ok lesznek a legboldogabbak ha europa orszagai elkezdik majd baszogatni az ott elo muszlimokat... Az pontosan az o malmukra hajtja majd a vizet, akkor lesz csak majd szep tuzijatek, ha a komoly pozicioban levo vezetok is elfelejtenek bekes artalmatlan muszlim hivok es fanatikus terroristak kozott kulonbseget tenni.
- sonic
Egy kis "plusz munka"?R.M.C.F írta:A meghurcolás,meg amire én gondolok,az más....,ha sokmindent tudsz ezekről,akkor van egy kép amiből kiindulhatsz,had ne menjek bele mélyen ebbe,nem értek hozzá,szimplán csak lépni kell és ezt támogatom,ha ez sok tisztességes embernek plusz munkát ad,akkor ez van.....sajna ilyen ez a világ. na bumm.

Egyebkent olvasom ma reggel az ujsagot es azt irjak benne, hogy az elkovetok hatrahagytak gepjarmuvuket amiben (oriasi meglepetesre....... ) egy molotovkoktel, egy dsihadista zaszlo, es egyikuk IGAZOLVANYA volt.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem bazmeg, nem a kurva nagy poénok miatt haltak meg emberek, hanem a terroristák miatt.Emberek haltak meg kurva nagy poénok miatt..
Azt hittem csak a megerőszakolt nőket divat hibáztatni, de akkor már értem, a terrorizmus áldozatait is. Jólvan. Nagyszerű.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A nagyapádnak volt imaszőnyege?
Persze, meg hurcoljunk meg mindenkit a gecibe ha a nagyapjanak egyszer volt egy imaszonyege, nem? Ha ezeket komolyan gondolod (bar viccnek eleg szar), es tenyleg ezt szeretned, akkor sulyos bajok vannak...

bajok? azok vannak....de ez köztudott.

A meghurcolás,meg amire én gondolok,az más....,ha sokmindent tudsz ezekről,akkor van egy kép amiből kiindulhatsz,had ne menjek bele mélyen ebbe,nem értek hozzá,szimplán csak lépni kell és ezt támogatom,ha ez sok tisztességes embernek plusz munkát ad,akkor ez van.....sajna ilyen ez a világ. na bumm.
Nem nagy cucc,nálunk is módosítottak alaptörvényt,ott is kell.....franciaországban akarsz élni? vetkőzz le öreg.....ha nem tetszik,menj a pitsába.
Majd más befogad.....
De mint mondtam nem értek ehhez,lehet hogy szimplán csak írtanám a sok tetűt.....bár nem szeretem a vérengzést,de lehet bruce lee-szerűen megnyalnám a vérző nagylabujjam és bevinnék egy utolsó fogtalanító pörgő rúgást a szájpadlására a jampecnek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sonic
rashidm írta:Én szerintem ez "csak" egy kifogás volt, hogy megint csinálhassanak valamit. Nem tudom ki hallgatja a Morning show-t, de néha (ilyen eseteknél) felhívnak egy biztonsági technikai valakit, aki ilyenekről beszélt. Elgondolkodtató, hogy miért vannak ilyen emberek a világon...
Persze hogy az. Ezeket a gyulolet vezerli nem a vallasos meggyozodes. Vannak kis sejtek akiknek az a celjo hogy az iszlam vilagot es a nyugatot egymas ellen forditsak, haborut akarnak. Provokalnak, es ok lesznek a legboldogabbak ha europa orszagai elkezdik majd baszogatni az ott elo muszlimokat... Az pontosan az o malmukra hajtja majd a vizet, akkor lesz csak majd szep tuzijatek, ha a komoly pozicioban levo vezetok is elfelejtenek bekes artalmatlan muszlim hivok es fanatikus terroristak kozott kulonbseget tenni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én szerintem ez "csak" egy kifogás volt, hogy megint csinálhassanak valamit. Nem tudom ki hallgatja a Morning show-t, de néha (ilyen eseteknél) felhívnak egy biztonsági technikai valakit, aki ilyenekről beszélt. Elgondolkodtató, hogy miért vannak ilyen emberek a világon...
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
füst írta:Hát igen, ha minden reggel viccből átszólsz a szomszédnak hogy dagadt a felesége és egyik gyereke ocsmányabb mint a másik, akkor nem kell csodálkozni ha egy idő után megunja, átmegy hozzád és arcon töröl.
Francia popkultúra ide, európai büntetőbiráskodás oda.
Egyrészt a minden reggel példa nem ül itt, mert néhány alkalom nem egyenlő azzal.
Másrészt meg ez a fajta maradi gondolkodás, amit az iszlám képvisel, hihetetlen, hogy még mindig ilyen fanatizmusban tud felszínre törni. Ugyanez volt és van már a VII. század óta, a különbség csak az, hogy Európa és ,,fejlett észak" azóta gondolkodásbeli fejlődésen ment át (ugye nálunk nem igazán büntetik, ha nem mész templomba vasárnap), míg az arabok továbbra is maradtak a saját, meglehetősen alacsony értelmi szintjükön.
- sonic
Persze, meg hurcoljunk meg mindenkit a gecibe ha a nagyapjanak egyszer volt egy imaszonyege, nem? Ha ezeket komolyan gondolod (bar viccnek eleg szar), es tenyleg ezt szeretned, akkor sulyos bajok vannak...R.M.C.F írta:Egyet nem értek,ezeknek elejét lehetne venni,nem kell hozzá nagy ész,még csak akkora nagy pénz sem....mindössze meg kell változtatni az alkotmányt,az Eu alaptörvényeket,és az iszlám formáknak a tökét megszorítani,függetlenül attól ki a jó és ki a rossz arc........és a nem ott születetteket nem engedik CSAK úgy be,akik ott vannak,komoly regisztráción kötelesek személyesen részt venni,személyes adatbázis,egész családra vonatkozólag,egész ottani életedről nyilatkozat,iskola,tanfolyamok adatbázisa,munkahelyek,bankszámlák,még az alsógatyád színét is tudni kell,aki részt vesz terrorista akcióban,annak csak a megszervezésében,vagy bármiben is érintett,tud róla,hall róla annak embertelen durva büntetés,stb.....nem nagy dolog. CSak kicsit 1950-60 as évek magyarországa feeling......de ott sokan nem mertek szarakodni,mert jött a fekete autó.![]()
![]()
![]()
![]()
Egyébként az ÉLET.....a VILÁG ezeket megtisztítja idővel,értem ez alatt,hogy most még ez félelemkeltő,még van hatása.....de idővel az EMBER ezek ellen fordul,együttes erővel,józsinénitől zsuzsibácsiig mindenki.....félelmét elűzve,és minden alakot,aki csak hasonlit egy arabra,vagy bármilyen vallási szarra,azt nem barátként hanem ellenségként kezeli,vagyis "kidobja a férgesét" a világ.....
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Úgy gondolja bárki is hogy valós ok kellett nekik a gyilkolászáshoz? Egy nagy búbánatos fenét kellett,ezek eldöntött dolgok,mennek neki a világnak,mert mást nem tudnak,ezek a karikatúra,meg beszólt a szomszédomnak semmitérő okok......nem ez miatt voltak ott,nem ez miatt voltak felfegyverezve,nem ezért voltak kiképezve,mert pár öreg Sas Jóska típus lerajzolt pár anti allah akbart.,ezért nem dobjuk föl nekik a labdát
Egyet nem értek,ezeknek elejét lehetne venni,nem kell hozzá nagy ész,még csak akkora nagy pénz sem....mindössze meg kell változtatni az alkotmányt,az Eu alaptörvényeket,és az iszlám formáknak a tökét megszorítani,függetlenül attól ki a jó és ki a rossz arc........és a nem ott születetteket nem engedik CSAK úgy be,akik ott vannak,komoly regisztráción kötelesek személyesen részt venni,személyes adatbázis,egész családra vonatkozólag,egész ottani életedről nyilatkozat,iskola,tanfolyamok adatbázisa,munkahelyek,bankszámlák,még az alsógatyád színét is tudni kell,aki részt vesz terrorista akcióban,annak csak a megszervezésében,vagy bármiben is érintett,tud róla,hall róla annak embertelen durva büntetés,stb.....nem nagy dolog. CSak kicsit 1950-60 as évek magyarországa feeling......de ott sokan nem mertek szarakodni,mert jött a fekete autó.

Egyébként az ÉLET.....a VILÁG ezeket megtisztítja idővel,értem ez alatt,hogy most még ez félelemkeltő,még van hatása.....de idővel az EMBER ezek ellen fordul,együttes erővel,józsinénitől zsuzsibácsiig mindenki.....félelmét elűzve,és minden alakot,aki csak hasonlit egy arabra,vagy bármilyen vallási szarra,azt nem barátként hanem ellenségként kezeli,vagyis "kidobja a férgesét" a világ.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát igen, ha minden reggel viccből átszólsz a szomszédnak hogy dagadt a felesége és egyik gyereke ocsmányabb mint a másik, akkor nem kell csodálkozni ha egy idő után megunja, átmegy hozzád és arcon töröl. 

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Hallottam.Meghalt 17(?) ember.istimester írta:Hallottál már olyanról, hogy sajtószabadság?
" Azt gondolom, hogy a liberális gondolkodásnak is vannak határai. Ha az valakit sért meggyőződésében, vallásában, akkor azt nem teszem meg, mert tudok annyira liberálisan gondolkodni "
Nyilván az ilyen gondolkodáshoz kell egy minimális agy is.
Az hogy valakihez igazodsz,vagy egyszerűen az hogy nem szégyeníted őket,azért egy kicsit más tészta..Sokan meg jöttök azzal, hogy hát miért is engedték ezt, miért nem fejezték be? Miért kéne nekünk idomulni a saját földrészünkön bárkihez is?
Tudjuk hogy milyen betegek,és mivel mi vagyunk az okosabbak,ezért nem dobjuk föl nekik a labdát.
Lehet mással is poénkodni,nem ilyen dolgokkal,vagy aki erre vevő annak gratulálok!
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

-
Rigon is sok hasonló hozzászólást olvastam. Én ennek a miértjét nem értem. A mi jogrendszerünkben ennek is meglehet a helye, amellett, hogy a lap ellen már indítottak eljárásokat is. De ennyi a történet. Személy szerint nem vagyok gyakorló vallású, de a karikatúrákat elnézve én sem találom ízlésesnek, provokatívnak mindenképp. Ha valaki lelkiismereti szabadságát oly mértékben sérti nyitva előtte a polgári és esetleg a büntető bíráskodás előtti út is. Nálunk Európában ennyit tehetsz. Semmi többet! Sokan meg jöttök azzal, hogy hát miért is engedték ezt, miért nem fejezték be? Miért kéne nekünk idomulni a saját földrészünkön bárkihez is? Kis lépésekben feladnátok mindent? Most ezek a rajzok, jövő nyáron esetleg arcon veri valamelyik mélyhívő a barátnődet, hogy a strandon miért visel fürdőruhát vagy téged mert nem tartod be a ramadán szokásait.Ők öltek,de a "miért-je" ez volt az egésznek,innen kezdve ez már nem játék.Emberek haltak meg kurva nagy poénok miatt..
Akkor lesz végünk, ha az ilyen vélemények kerülnek túlsúlyba és mindenki azt figyeli, hogy a "szomszéd" mit szól ezen vagy azon megmozdulásunkhoz.
Kibe nem rúgtak bele?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A Charlie Hebdo egy undorító hecclap volt, de nem válogatott a vallások között. Ugyanúgy belerúgott a keresztényekbe, a zsidókba - gondolom a másik vallási csoport alatt őket értetted-, és a muszlimokba is. Most attól függetlenül, hogy személy szerint nekem sem tetszik, de ez a fajta gúnyrajz kb. 200 éve a francia populáris kultúra része.
Néha egy kicsit nézzetek is utána a dolgoknak mielőtt beböfögtök valamit.
Néha egy kicsit nézzetek is utána a dolgoknak mielőtt beböfögtök valamit.
Elég baj, hogy e mögé bújva bárkit szabadon lehet gyalázni. Kíváncsi vagyok, ha valamelyik másik vallási csoport lett volna a célpontban, akkor arra mit szóltak volna... Gondolom akkor egyből jött volna az ilyenkor használatos jelző.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Hallottál már olyanról, hogy sajtószabadság?