Az szerintem mindenkinek egyértelmű, hogy messi sehová nem megy(persze tudom,minden megtörténhet),én így gondolom,hová és minek menne? Hol lenne ilyen helye?
A vezetőség is tudja,ha eladják(ezért is mennek bele minden évben egy öngyilkossággal felérő fizetés emelésbe,amit messi erőszakol ki) akkor a barca ugynevezett " még soha nem látott sikerkorszaka" végérvényesen befejeződik.......ezt a képet,ezt a látszatot még fenn lehet tartani messivel,hiszen ő képes bármikor bárkit megverni akár egymaga is. Ha nem lesz,akkor a barca jelentősen veszít az eredményességi indexén.
Messi= barca. Mást nem tudok elképzelni. Más meg nem számottevő ott.
Az hogy jön majd új edző akkor mi lesz? vagy ha ezt meg azt majd leigazolják? Semmi....az ami nálunk 2004-2011 között.......
A realnak most kellett volna okosnak lenni nyáron,és hozni khedira helyett egy olyan alakot,aki tudta volna pótolni a kp-a lyukát,és nem iscot és jamest kell visszavinni oda akit támadók,és nem tudnak védekezni. Ha ezt megtették volna,mert azzal számolni lehetett hogy kroos vagy modric megsérülhet,akkor most nem lenne probléma,és nem kellene egy szutyok AM vereségén búslakodnunk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.