FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 10., szombat 23:09

Nem ér annyit, az alap ára 5500 körül mozog, ha veszel rá 3 28-as szerződést az még mindig csak +1 ezer a jövőben, szerintem ne vedd meg. A hétfőt mindenképp várd meg vele szerintem ha annyira gondolkodsz rajta, tényleg csökkenni fog az ára :) Egyébként most bárhogy próbáltam, a jelenlegi csapatoddal nagyon nehéz 100-as chemistryt összehozni, ami pedig nagyon fontos, az alatt tényleg nem tudnak a legjobban teljesíteni a játékosok. Valamiféle átmenetet kell találnod, a La Liga-Bundesliga-Seria A-BPL négyesből csak kettőből építsd fel a csapatod, úgy viszonylag egyszerűbb, főleg az olasz-spanyol csapat létrehozása. Csak egy személyes gondolat, de Schürrle árának negyede kb. Gervinho és El Shaarawy ára és képviselik ugyanúgy azt a szintet. Gündogant pedig akkor már lecserélném és csinálnék egy Seria A/La Liga hibridet :) Alba árából egy komplett jó csapatot fel lehet építeni, szerintem őt ráérsz később belebiggyeszteni, van sok jó olcsó bhv :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. január 10., szombat 22:47

Szerintem jobban járnál, ha csinálnál valami olcsó 100 chemistrys csapatot először.

Én ezzel kezdtem az elején. Piszczek helyett ha Grosskreutzot veszed, akkor 10k-ból megvan, és elég stabil csapat, könnyű vele játszani.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. január 10., szombat 22:21

Itt a jelenlegi keret.

Értelemszerűen balra menne. Keret elég vegyes. De a chemistry szerint bírják egymást. :lol:
Persze a gép szerint Reus lenne a tökéletes oda...
Gündogan is eladó lesz szerintem, ha játékban kevés lesz.

Akik még növelnék a csapat CH-ját:
Higuain
Luiz Gustavo

Nem igazán szimpatikus nevek, de statszitkiát javítanák. Akkor vegyem meg őket a jövőben? Schürrle jelenleg 9000 körül lenne 95-ös contract-al.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 10., szombat 21:57

Ha van türelmed hétfőig várni, Schürrle ára csökkenni fog majd, akkor olcsón megveheted :) Ha rád licitálnak akkor pedig a pénz szépen visszamegy a többihez, nem vonja le csak ideiglenesen, ténylegesen csak akkor "veszted" el ha a licited nyer majd :) Német nemzetiségű csapatot csinálsz? Vagy milyet? Kik veszik körül? Csak hogy lehessen tippeket adni ha gondolod :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Anyaka

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. január 10., szombat 21:52

Másik topikban már írtak róla. Kár érte ilyen fiatalon, nagy karrierje is lehetett volna.
----
Kérdés a játékkal kapcsolatban:

Ha UT-nél a piacon licitálok, de rám licitálnak, akkor a saját pénzem megmarad attól, vagy bukom?
Egyébként már kezd alakulni a csapat véglegesen. Ha végleges lesz megmutatom, de ma legalább már ellenem is kilépnek az online játékból 10 perc után. :mrgreen:
Most egy Schürrle-re hajtok valahogy, bár elég drágák. Illetve a vén Klose-t kéne lecserélnem valamire, mert lassú, de 10-es chemistry-je miatt nehéz jót találni oda, a többi nagyon ledobja sajnos. Bár Higuain jó lenne a gép szerinte, de kell a villámnak.

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2015. január 10., szombat 20:31

Biztos sokan ismertetek a jatekbol Junior Malandat, nagy tehetseg, Wolfsburgban jatszott.
Ma, sajnos nagy tragedia tortent, egy balesetben elvesztette az életét :(((
RIP

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. január 10., szombat 11:07

Én ezzel a csapattal: http://www.futhead.com/15/squads/15772205/ játszom (hátha segítség valakinek), tegnap elsőre meglett a 3. osztály, így most a másodosztályban vitézkedem (eddig 1/1-es mutatóval :D ). A játékosok közül a két szélső védő, aki drágább (de pl egy Kolarov, Sagna kettőssel már olcsó), a többi elég olcsó kategória. A középpályát ma raktam így össze, előtte a Fabregas/Fernandinho - Matic/Fernando - Fernandinho/Matic/Tioté (Doumbia miatt) volt, de a támadó chemistry miatt váltottam, eddig működik.
sucre írta:A second-callos vedekezest
melyik gomb nyomasaval lehet elerni? :)
X-box kontrolleren RB, másikon R1 azt hiszem.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. január 10., szombat 10:22

A second-callos vedekezest
melyik gomb nyomasaval lehet elerni? :)

Ewr
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. január 9., péntek 23:44

BH710 írta:tudtok ajánlani fiatal bhv-t? nem alabára gondoltam,egy szezonban max 30 milliót kapok annyiért pedig nem adják.
Gaya (nálam ő a kedvenc, 3. szezonban már 85-ös lett), Alex Telles, Alberto Moreno, Ricardo Rodriguez, Luke Shaw, Kurzawa, Jetro Willems.

Anyaka

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. január 9., péntek 22:50

Bepróbáltam egy online meccset. :lol: Az ellenfélnél Messi és Hazard volt elől, hátul meg Neuer. De a többi is kemény volt. Jó, hogy első meccsre ilyen kiegyenlített erőviszonyokat csinált a játék.

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. január 9., péntek 19:41

lepörgettem gyorsban a 3.szezont most a 4.-ben járok éppen a dortmunddal.jó és fiatal csapatot sikerült összehozni és van pár tehetség is.elhoztam cr-t és neymart ingyen,cr-nek 400 ezres fizuja van :D jött még kovacic kp-ra gündogan helyére a kezdőbe mert nem bir a pali 90 percet lenyomni,szóval ő marad csere.
szerkezetet váltottam 4231-ről átálltam 433-ra,igy tudom használni kovacicot,cr-t és neymart.
kezdő: courtois/26/-de sciglio/25/,varane/25/,laporte/24/,marcelo/30/-malanda/24/,kovacic/24/,firmino/24/-cr/33/,icardi/25/,neymar/26/
cserék:walker/28/,gündogan/27/,subotic/29/,ginter/24/,deu/24/,benteke/27/,griezmann/27/
tehetségkutató hozott egy belga szélsőt 16 évesen 73-as,augsburgnál van kölcsönben szépen fejlődik,és a statjai sem rosszak.
a német srác is kölcsönben van,szerintem 21-22 éves koráig folyamatosan dobálni fogom kölcsönbe mert addig nem öregszik ki a kp-m és nem tudok neki helyet szoritani. most 19 éves,80-as tkp,stuttgartnál van,ő szolgálja ki gólvágó szalait :mrgreen:

tudtok ajánlani fiatal bhv-t? nem alabára gondoltam,egy szezonban max 30 milliót kapok annyiért pedig nem adják.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 9., péntek 19:26

Szerintem ő arra gondolt a milyen csapat alatt, hogy pl. La Liga vagy Premier League esetleg hibrid, bár ez csak az én véleményem :D Én is a 4-1-2-1-2 felállásban tolom, úgy hogy a vkp előtt a 2 játékos szélső nem pedig kk. https://www.youtube.com/watch?v=14ROqTNHXAc Lehet ezt már eddig is tudtad, de ha nem segíthet finomhangolni a taktikád, illetve, hogy milyen módon tudod állítgatni a kisebb dolgot. Persze nem külön a pozíciókat tudod vele állítani, de ez is segíthet :)

Anyaka

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. január 9., péntek 19:08

RR77:
Online játékban az ultimate team-et kezdtem el.

Köszi, pont erre gondoltam. 4-1-2-1-2 épül egyenlőre. De, ha végén nem válna be lehetséges váltok, bár jó lenne ez csak a pozíciókon kellene finomítani, de nem lehet sajnos szerkeszteni, mint a sima játékban.
Amúgy, aki ps4-en játszik fifát HUN_Cronos néven megtalál, aztán, ha van épkézláb csapatom játszhatunk.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 9., péntek 17:05

Anyaka írta:Belekezdek lassan az UT team építésébe, de kellene pár megfizethető játékos neve, mert egyesével kikeresgetni nehéz. Esetleg nem létezik ilyen FUT átlagár/játékos lista valahol?
Szívesen mondok neked párat, ha gondolod, ugye attól függ milyen csapatod van, de itt mindenféle kritériumnak megfelelőlen kereshetsz te is. Felül kiválaszthatod, hogy milyen ártartományba keressen, a kártya minőségét, akár azon belül azt is, hogy rare vagy non rare, kiválaszthatod a nemzetiséget, a bajnokságot. Szerintem nagyon könnyű használni, és eléggé adja magát a dolog , de ha nem megy valami szívesen segítek ! :)

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 9., péntek 16:59

Milyen csapatot csinálsz?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Anyaka

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. január 9., péntek 16:57

Bal alsó többek között a cselezéshez kell. Meg talán azzal lehet is lassan gyalogolni. Nyomva tartod, és olyankor mozgatod a jobb joy-t is, attól függően milyen cselt akarsz persze.

Más:
Belekezdek lassan az UT team építésébe, de kellene pár megfizethető játékos neve, mert egyesével kikeresgetni nehéz. Esetleg nem létezik ilyen FUT átlagár/játékos lista valahol?
Jelenleg egy Mascherano-m van kb. 800ért jött (34x szerződés), meg egy Klose ő pakkban volt. Még Fabregas-t néztem ki, de nem tudom a játékban milyen. Viszont az ára elfogadható. Ha nagyon erőltetem a felállást már mindenki arany szintű. Csináltam már egy 100-as chemistry-s csapatot is a gold pack miatt, de azonos nemzetiségű játékosokból raktam össze, úgy könnyen meglett. :mrgreen:

teszler
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: teszler » 2015. január 9., péntek 16:54

Régebbi Fifákban kellett nyomni az LT-t cselezés közben. A 15-ben nem kell. :)
Hala Madrid!

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 9., péntek 16:53

Vannak cselek amihez nem szükséges az L2/LR, de többnyire az összes skill move-hoz kell ha jól tudom. Ha van időd nézz be a gyakorlóarénába, ott kipróbálhatod az összes gombot mit tudnak együtt/külön, plusz gyakorolhatod a cseleket is :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2015. január 9., péntek 16:57-kor.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 9., péntek 16:48

Arra gondolok, de úgy tűnt nekem cselez anélkül is. Bár nagyon nem elemezgettem még.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

dodi

HozzászólásSzerző: dodi » 2015. január 9., péntek 16:42

RealRaúl77 írta:Egyedül a bal alsót nem vágom, hogy mire jó.
Ha az L2-re gondolsz, akkor azt lenyomva, és a jobb oldali joy-t használva cselezhetsz (+ gólöröm), illetve alapból az L2 húzogatja talán a labdát (?).
tick. tick. tick.

Vissza: