HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 8., csütörtök 23:30
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 8., csütörtök 23:16
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 8., csütörtök 22:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 8., csütörtök 22:42
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 8., csütörtök 22:37
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 8., csütörtök 22:21
Miért, az fake?tucsoki írta: Azért ezeknek az "igaz történeteknek" érdemes utána nézni, lásd Phillips kapitány...
Én egyszer láttam, de nekem elég is volt. Nekem az már túl sok.Faust írta:Személy szerint pont fordítva vagyok vele, először anno ütött, mint az ipari áram, aztán azóta minnél többször látom, annál gyengébb és rosszabb.
Ha Aronofsky, akkor Fountain és Black swan.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 8., csütörtök 22:12
Azért ezeknek az "igaz történeteknek" érdemes utána nézni, lásd Phillips kapitány...mathers írta:Mi van itt ma? A kódjátszma is "kijött"Ezt vártam már. Jó kis II. világháborús film a kódfejtésről.
Igaz történet alapján.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 8., csütörtök 22:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 8., csütörtök 21:47
Ki gondolta volna.mathers írta:Mi van itt ma? A kódjátszma is "kijött"Ezt vártam már. Jó kis II. világháborús film a kódfejtésről.
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 8., csütörtök 21:43
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. január 8., csütörtök 17:07
Személy szerint pont fordítva vagyok vele, először anno ütött, mint az ipari áram, aztán azóta minnél többször látom, annál gyengébb és rosszabb.Par eve lattam mar, de igy ujranezve meg durvabb hatast valtott ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 8., csütörtök 16:04
Nem nevettem rajta.Elég vicces szabály ez, no mindegy, bocsánat, máskor pü-ben írom az ilyet.
Ezek szerint nem olvastad a szabályzatot, pedig regisztráláskor kötelező lenne. Ha volt link, töröltük, warnt adtunk érte.De először meglepődtem, mert régebben mintha láttam volna itt linkeket, de akkor rosszul emlékszek.
Azért mert ez a szabályzat.Csak segíteni szerettem volna. Amúgy nem értem miért nem lehet ilyet beírni, szerintem a fórom 99%-a torrentezik, a maradék 1% meg nem az itt talált linkek miatt fog elkezdeni.
És a megoldásra is rájöttél egyedül.máskor pü-ben írom az ilyet.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. január 8., csütörtök 16:02
De először meglepődtem, mert régebben mintha láttam volna itt linkeket, de akkor rosszul emlékszek. Csak segíteni szerettem volna. Amúgy nem értem miért nem lehet ilyet beírni, szerintem a fórom 99%-a torrentezik, a maradék 1% meg nem az itt talált linkek miatt fog elkezdeni.Gondolom nem lepődsz meg, ha kapsz egy warnt.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. január 8., csütörtök 15:11
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2015. január 8., csütörtök 14:11
Csak egy kérdésem van? Hol?Fent van az American Sniper meg a Birdman is dvd minőségben.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 8., csütörtök 13:42
Sniperhez kérnék egy feliratot, ha lehet.mathers írta:Hát mi van itt? Fent van az American Sniper meg a Birdman is dvd minőségben.
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 8., csütörtök 13:40
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 8., csütörtök 11:35
Ha a mozi nem számít annak, akkor tudtommal nincs.messideco írta:Egy hét múlva mutatják be a jelölteket. Kíváncsi vagyok
Interstellar még sehol sincs ugye nézhető minőségben?
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. január 8., csütörtök 11:02
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem