Xabi nem tud szamolnimadridom.hu facebook írta:MA EGY ÉVE:
Xabi Alonso: "Még két szezont itt fogok tölteni, nagyon izgatott vagyok és motivált. Tudom, hogy ez a legjobb hely számomra, nagyon boldognak érzem magam”.

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 11., vasárnap 15:14
Xabi nem tud szamolnimadridom.hu facebook írta:MA EGY ÉVE:
Xabi Alonso: "Még két szezont itt fogok tölteni, nagyon izgatott vagyok és motivált. Tudom, hogy ez a legjobb hely számomra, nagyon boldognak érzem magam”.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 11., vasárnap 14:57
Majd ha Neuer kioxizza előrevetődve páros lábbal a kapuba tartó labdát,majd akkor...Az aranylabda topikba beraktam egy videót Higuita-ról, aki nem mellesleg lőtt 40 gólt is... Örökös aranylabdásnak kellene lennie.
HozzászólásSzerző: Marci » 2015. január 11., vasárnap 14:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 11., vasárnap 14:43
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 11., vasárnap 14:41
Az aranylabda topikba beraktam egy videót Higuita-ról, aki nem mellesleg lőtt 40 gólt is... Örökös aranylabdásnak kellene lennie.BLaZE írta:Átformálta a kapusok szerepét?A Világbajnokság megnyerése mindenek felett kellene, hogy álljon és ez nagy előny Neuernek, aki átformálta a kapusok szerepét a pályán és reális esélye van az Aranylabdára. Forrás: Madridom.huazért mert kifutkorászik és konkrétan védőt meg kp-t játszik?
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 11., vasárnap 14:41
Reformátor.BLaZE írta:Átformálta a kapusok szerepét?A Világbajnokság megnyerése mindenek felett kellene, hogy álljon és ez nagy előny Neuernek, aki átformálta a kapusok szerepét a pályán és reális esélye van az Aranylabdára. Forrás: Madridom.huazért mert kifutkorászik és konkrétan védőt meg kp-t játszik?
![]()
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. január 11., vasárnap 14:38
Átformálta a kapusok szerepét?A Világbajnokság megnyerése mindenek felett kellene, hogy álljon és ez nagy előny Neuernek, aki átformálta a kapusok szerepét a pályán és reális esélye van az Aranylabdára. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 11., vasárnap 12:55
nmate írta:Nesztek.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 11., vasárnap 12:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 10., szombat 13:42
Várjál,én olvastam félre,azt írtam kit kedvel,nem azt h kit nemPont ez az, ha nem szeretné Perez, akkor lapátra tette volna már.(csak kicsit rosszul fogalmaztam)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 10., szombat 13:03
Pont ez az, ha nem szeretné Perez, akkor lapátra tette volna már.(csak kicsit rosszul fogalmaztam)morientes írta:Azért küldte el a tavalyi szezon után...vagy méginkább a tavaly előtti után....na mindegy ebbe nem mennék bele.Maradt,gond sincs vele sem játék,sem egyéb téren,(a hibái azok amik,azon úgy sem tud változtatni)Perezzel? Perez még őt is elküldené, ha Casillas rontaná az öltözői hangulatot.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 10., szombat 12:36
Azért küldte el a tavalyi szezon után...vagy méginkább a tavaly előtti után....na mindegy ebbe nem mennék bele.Maradt,gond sincs vele sem játék,sem egyéb téren,(a hibái azok amik,azon úgy sem tud változtatni)Perezzel? Perez még őt is elküldené, ha Casillas rontaná az öltözői hangulatot.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 10., szombat 12:23
Perezzel? Perez még őt is elküldené, ha Casillas rontaná az öltözői hangulatot.morientes írta:Perezzel,ki mássalLol... Kivancsi vagyok ki van meg a csapatban olyan akivel Ikernek nem megfelelo a kapcsolata. Marmint Arbeloan kivul.![]()
(habár ő nem a szűken vett csapat tagja)
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 10., szombat 12:20
Perezzel,ki mássalLol... Kivancsi vagyok ki van meg a csapatban olyan akivel Ikernek nem megfelelo a kapcsolata. Marmint Arbeloan kivul.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 9., péntek 21:52
Xabi Alonso: “Nem érdekel, hogy mit mondott. Az elmúlt években a kapcsolatunk nem volt megfelelő.”
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 8., csütörtök 19:47
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 8., csütörtök 19:28
arról, hogy az apja mit ügyködik, nem feltétlen tehet. bár igaz, ha mondjuk annyira a Realhoz akarna jönni, csak nem erőszakolna rá semmit a faterjah, már most szimpi a gyerek
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. január 8., csütörtök 19:27
jah, már most szimpi a gyerektucsoki írta:Volt már edzésen több csapatnál is. A menedzsere bemutatja mindenhol, aztán aki többet penget érte, azé lesz a srác.Banán írta:pont erre irányult a kérdésem, hogy ha iderepül és itt edz, akkor miért nem ír alá?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 8., csütörtök 19:23
Volt már edzésen több csapatnál is. A menedzsere bemutatja mindenhol, aztán aki többet penget érte, azé lesz a srác.Banán írta:pont erre irányult a kérdésem, hogy ha iderepül és itt edz, akkor miért nem ír alá?
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. január 8., csütörtök 19:20
pont erre irányult a kérdésem, hogy ha iderepül és itt edz, akkor miért nem ír alá?GT37 írta:Nincs még aláírás, elvileg mai nap folyamán visszautazik Norvégiába.Banán írta:Miért nem jelentik egyszerűen be a gyereket? Akar még edzeni is minden nagy csapattal, mielőtt dönt?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem