Serie A
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Serie A
pont ez a gond, mert játékosanyag alapján előrébb kellene lenniük, még annak ellenére is, hogy azért nyilván nem klasszisokkal vannak tele.
van egy juventus, emeljük ki, de azon kívül a róma, a napoli, a milan, az inter vagy a fiorentina kerete közt nincs túl nagy különbség, ennek a 6 csapatnak az első 8-ban kellene végezni.
van egy juventus, emeljük ki, de azon kívül a róma, a napoli, a milan, az inter vagy a fiorentina kerete közt nincs túl nagy különbség, ennek a 6 csapatnak az első 8-ban kellene végezni.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Icardi szerintem nagyon tehetséges,belőle jó játékos lesz.nmate írta:Ebből Shaqirit leszámítva mind egy halál közepes játékos, Podolski rutinjával lóg ki valamicskét. Ez a csapat totál lúzer, van egy Hernanes-Guarín-Kovacic trió amit valamire lehet használni (bár szerkezetileg ők hárman nem illenek össze), aztán csókolom. Az első hajtósabb kiscsapat kicsapja őket.'shutterisland írta:palacio, podolski, icardi, shaqiri és osvaldo.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ebből Shaqirit leszámítva mind egy halál közepes játékos, Podolski rutinjával lóg ki valamicskét. Ez a csapat totál lúzer, van egy Hernanes-Guarín-Kovacic trió amit valamire lehet használni (bár szerkezetileg ők hárman nem illenek össze), aztán csókolom. Az első hajtósabb kiscsapat kicsapja őket.'shutterisland írta:palacio, podolski, icardi, shaqiri és osvaldo.
- 'shutterisland
van egy medel-kuzmanovic-mvila-hernanes-guarín-kovacic-obi fogat középre, előre meg palacio, podolski, icardi, shaqiri és osvaldo...Kerlon írta:Shaquiri is megy az Interbe. Lassan olyan keretet kap Mancini, ami harcolhat az EL-ért.
azért tényleg illene.
Xherdan Shaqiri to Inter: deal done. €2M for 6 months loan, then Inter will pay €12M to Bayern Munich in June.(via @FabrizioRomano)
Shaquiri is megy az Interbe. Lassan olyan keretet kap Mancini, ami harcolhat az EL-ért.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát a tegnapi meccsünkhöz képest nem is volt rosszmiro írta:Én ezt nem értem,pont hogy jó meccs volt,és amire egyáltalán nem számítottam az a nagy iram.Géci írta:Hát valami félelmetesen gyenge ez az Inter, de a Juve se kutya... 30 percnél nem birtam többet.
Bár gondoltam hogy ha a Juve 45 perces letámadásnál nem tud 2 gólt lőni legalább,akkor kifáradnak a másodikra és le lesznek szopva,be is jött.

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Én ezt nem értem,pont hogy jó meccs volt,és amire egyáltalán nem számítottam az a nagy iram.Géci írta:Hát valami félelmetesen gyenge ez az Inter, de a Juve se kutya... 30 percnél nem birtam többet.
Bár gondoltam hogy ha a Juve 45 perces letámadásnál nem tud 2 gólt lőni legalább,akkor kifáradnak a másodikra és le lesznek szopva,be is jött.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem gyenge volt ez Ronaldinhos boka csel....tehetne nalunk is...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- 'shutterisland
milyen jó kis meccs kerekedik belőle itt a végére.
amúgy az internek sem kellene játékosanyag alapján ennyire szenvednie, top 5-ért kellene menniük.
közben majdnem nekimegy osvaldo a csapattársnak.

amúgy az internek sem kellene játékosanyag alapján ennyire szenvednie, top 5-ért kellene menniük.
közben majdnem nekimegy osvaldo a csapattársnak.

Dzsidzsi nem jön ki arra a labdára, akkor nem kapnak gólt.
Amúgy az mi védekezés volt a Juve részéről? ember fogás a 16 osig?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
Ezt az Inter-t jelenleg egy Sevilla/Villarreal is darabokra szedné, függetlenül attól, hogy jól játszik a Juve. Nem értékmérő.
-
Az szép volt, de azon kivül fos az egész olasz foci. A juvéban 3-4 ügyes játékos. Ha ezek játszanak össze akkor abból lehet valami, a többi viszont kőbuta. Ez az Inter meg egy nagy vicc. Egy passz után ívelgetnek össze vissza, már ha a passz sikerül...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Hát valami félelmetesen gyenge ez az Inter, de a Juve se kutya... 30 percnél nem birtam többet.
- 'shutterisland
a nehezét megcsinálta...
ma megvan a firepower a juventusban, kíváncsi vagyok, mire mennek majd a bvb ellen.
ma megvan a firepower a juventusban, kíváncsi vagyok, mire mennek majd a bvb ellen.
- **CR7**
- Kedvenc játékosaid: CR7, Jese
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
max a nyáron.Zsombor írta:Cech sanszosan kiköt a Románál.
Chelsea most adta el Schwarzert a Leicesternek, két kapust egyszerre nem hiszem, hogy elengednének.
Mondjuk rosszul nem járhatnak, ha azt hozza, mint a Torinoban tavaly. 13 gól 12 gólpassz... Én nem is értem Simeonet, hogy miért csak 250 percet játszatta fél év alatt. Annál a colos mexikóinál csak nem lehet szarabb.ziro4vr írta:Torresért kapták, ez beárazza rendesen a fickót.
Amúgy, ha a Juventus mellé újra felnőne valamelyik nagy és a BL-ben is eljutnának egy elődöntősebb helyig, akkor nem lenne annyira posvány, de így, hogy a Napoli is eltapsol több 10 millió eurót és még egy BL helyet se értek el... Ha valaki befektetne nem keveset az Interb, Milanba vagy a Rómába, akkor nem lehetnének annyira trébe, mert a középcsapataik meg annyira nem rosszak. Persze amíg egy nagy pénzmosó a liga és mindenki ott csal, ahol tud, addig esélyük sem lesz.R.M.C.F írta:Innen már nincs visszaút ikarus.Ez nem egy rossz időszak,hanem egy totális leépülés,amivel a drukkerek is "feladják" az igényüket lassan.
Túl sokáig tart ez a nézhetetlen,sikertelen,noname emberekből álló korszak. Világsztárok ide miért jönnének? Ha jönnek is majd,mennyi idő amíg amig egy top csapat összeáll?
K
K